Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj tudi. Kak ma 5 minut cajta. Z leti se navadiš. moj tudi...samo cajta bolj malo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm. joj če se mi otrok zbudi Si boš sama kriva.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm. joj če se mi otrok zbudi joj, samo res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:39:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:40:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nazaj. Botrca: to pa je po naše. nehaaaaaaaaajjjjjjjj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:40:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Kdo je zaj na moji lajtngi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:04
|
|
|
|
katy83
|
danes je spet naš dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba uf, ti pa imaš res dosti dela Zanimive želje. Ti želim, da se uresničijo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne. o, ne. za špagetarji pa res ne! E daj daj, nea se zaj lepe delaj. čuj ti, ne sodi drugih po sebi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Kdo je zaj na moji lajtngi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:41:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si boš sama kriva. ne majkla bo...ker take ven meče
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:42:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... Še ni poletje, pooooooooooooočaki, ne bit tko nestrpna. eh poleti bom že nazaj v službi, pol ne rabim več socializacije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan jeeeeeeeeee ...noben nas ne dohaja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si boš sama kriva. ne majkla bo...ker take ven meče Ne ti, kaj se pa na glas .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:34
|
|
|
|
katy83
|
no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:43:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Moj tudi........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to. Ja vem ja se mi pogosto dogaja ko sem v nočni.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... se strinjam hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. nisi ti iz nočne
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?