Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Jaz pa jo štekam v nulo-pa se sploh ne poznama v živo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:45:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:45:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj lepo ampak nas ne vabit ok...ker me nismo umirjene...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:46:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Moj tudi........ Aja, te pa tak vredi. ------------------------- Katy: čajnica? Ne, ne, to ni za tebe, ti si taka živa, taka, ne za čajnico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:46:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:05
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Moj tudi........ Aja, te pa tak vredi. ------------------------- Katy: čajnica? Ne, ne, to ni za tebe, ti si taka živa, taka, ne za čajnico. saj jaz bi bla zajeb...ana šefica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to. Noro........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ve bi ble v VIP-u z zajeb...pip....ano šefico
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno. Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna Verjetno je eno nulo pozabila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ve bi ble v VIP-u z zajeb...pip....ano šefico jeah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:50:23
|
|
|
|
Sacherca
|
U mama mia,pa vam je cisto spipalo v zadnji uri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:50:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim. kaj te ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...? pancerji Head št. 43 šuhi pa "neka no name firma" št. 38 prodam za minimalno ceno,,,samo da se znebim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Jaz pa jo štekam v nulo-pa se sploh ne poznama v živo HVALA.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg jaaaaaaaaaaa
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?