Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:20
|
|
|
|
Sacherca
|
Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz tudi pridem na otvoritev..Kaj pa koticek za otrocke bo tudi ?? Lej, lej. Skupaj bomo še kakšno res fajn zadevo nagruntale. Zdaj pa hitro poste brisat, da ne bo kdo naših idej ukradel.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vedno ble nore-samo v nočnih urah vdari ven
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg Sem tudi jaz pomislila, da bi lahko združili. Idealno ne...samo tote glasne Mariborčanke so sedaj problem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Lahko noc odhajajocim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:00:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5. pa nisem profesorca, da ne bo pomote.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 5.2.2011 23:01:56 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:01:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? e to mene tudi zanima za mojega mislim
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:02:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5 Daj nehaj,res al kaj?? Jaz sem bila ziher 6,5? Aprilski je...Kaj pa,ce sama zelim,da gre takrat,ko je septembra 6,5??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:02:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? V šolo gre septembra tistega leta, ko dopolni 6 let. Torej letos gredo otroci rojeni 2005. Če je decemberček pa velikokrat odložijo šolanje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:04:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5 Daj nehaj,res al kaj?? Jaz sem bila ziher 6,5? Aprilski je...Kaj pa,ce sama zelim,da gre takrat,ko je septembra 6,5?? je blo ravno po tv pred par dnevi, mogoče na preverjeno. mislim, da ne moreš izbirat več. al na prošnjo al če res ocenijo, da še ni zmožen za šolo. saj se neki psiho-testi delajo, al ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:04:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? V šolo gre septembra tistega leta, ko dopolni 6 let. Torej letos gredo otroci rojeni 2005. Če je decemberček pa velikokrat odložijo šolanje. torej moj bo šel pozneje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:04:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5. pa nisem profesorca, da ne bo pomote. Zato si se pa zmotla Tortica s 6,5 gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:05:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx je blo ravno po tv pred par dnevi, mogoče na preverjeno. mislim, da ne moreš izbirat več. al na prošnjo al če res ocenijo, da še ni zmožen za šolo. saj se neki psiho-testi delajo, al ne? thanks, sem ravno to hotla vprašat
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:05:21
|
|
|
|
Sacherca
|
Starši, katerih otrok bo v koledarskem letu, v katerem bo začel obiskovati šolo, dopolnil starost 6 let. Otroku se lahko pričetek šolanja na predlog staršev, zdravstvene službe ali komisije za usmerjanje odloži za eno leto, če se ugotovi, da otrok ni pripravljen za vstop v šolo. Sem ze poguglala....Ok , pocutim se cist blond....Moj je letnik 2007, se pravi vstop v solo sept. 2013?? Marta?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:06:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? V šolo gre septembra tistega leta, ko dopolni 6 let. Torej letos gredo otroci rojeni 2005. Če je decemberček pa velikokrat odložijo šolanje. torej moj bo šel pozneje... Ni nujno,botrca....je precej odvisno od otroka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:06:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5. pa nisem profesorca, da ne bo pomote. Zato si se pa zmotla Tortica s 6,5 gre Uffffffffffff, sem si odahnila. To mi je ze bolj vsec . Hvala Sami Marta Bambi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:07:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Starši, katerih otrok bo v koledarskem letu, v katerem bo začel obiskovati šolo, dopolnil starost 6 let. Otroku se lahko pričetek šolanja na predlog staršev, zdravstvene službe ali komisije za usmerjanje odloži za eno leto, če se ugotovi, da otrok ni pripravljen za vstop v šolo. Sem ze poguglala....Ok , pocutim se cist blond....Moj je letnik 2007, se pravi vstop v solo sept. 2013?? Marta? Ja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:08:47
|
|
|
|
Sacherca
|
Hvala,hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:08:51
|
|
|
|
ly117
|
Nič pupe moje, mene že tu pošteno zebe in me vleče v toplo posteljo. Pa moj sitko je šel tudi hitro spat in ga že vidim kako se mi bo ob 6ih vjutro drl ajs ( mleko ). Zato se jaz poslavljam. I you all. Nočko. p.s. Faj je bilo spet malo tipkat z vami.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:08:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5. pa nisem profesorca, da ne bo pomote. Zato si se pa zmotla Tortica s 6,5 gre samo povem kak sem čula. te sem že narobe čula očitno... ampak je res bla debata, ker se starši s tem niso strinjali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:09:40
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:10:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ni nujno,botrca....je precej odvisno od otroka ja samo se mi zdi vseeno prehitro da gre z ne polnih 6...ali
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:11:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx nočko ly podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:12:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? 5,5. pa nisem profesorca, da ne bo pomote. Zato si se pa zmotla Tortica s 6,5 gre samo povem kak sem čula. te sem že narobe čula očitno... ampak je res bla debata, ker se starši s tem niso strinjali. Glej saj moj je šel v šolo pri točno 5 letih in 9,5 mesecih...če je pa otrok star konec decembra,pa gre dejansko v šolo s dobrimi 5,5 leti-tak da si verjetno kar prav čula
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?