Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.2.2011 14:10:40
|
|
|
|
viČipU
|
klarilu ne bit sitnaaaaaaaa lej kak dan je zuniii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.2.2011 23:21:11
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU klarilu ne bit sitnaaaaaaaa lej kak dan je zuniii veš kolk me pa to gane? NIČ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 0:12:58
|
|
|
|
ledenka
|
smo nazaj z Metelkove, je M ujel laringitis... ampak slišalo se je pa grozljivo... naj nam tudi jutri sije sonce! larilu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 0:18:06
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj z Metelkove, je M ujel laringitis... ampak slišalo se je pa grozljivo... naj nam tudi jutri sije sonce! larilu o bošček mali upam da mu bo kmau bolj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 9:53:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj z Metelkove, je M ujel laringitis... ampak slišalo se je pa grozljivo... naj nam tudi jutri sije sonce! larilu *pikepoke* in čimprej zdravja malemu M!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 10:04:50
|
|
|
|
Klarilu
|
jutro babe žabe! še kakšna želja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 10:12:16
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj z Metelkove, je M ujel laringitis... ampak slišalo se je pa grozljivo... naj nam tudi jutri sije sonce! larilu za malega M
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 10:14:08
|
|
|
|
~Biba~
|
mene pa so hormoni zmešali...jokam za vsak drek ko 1 mesečna beba, če ji kjaj ne paše..grozno..samega sebe bi prebutala lunca...imaš prav....muce so zakon..čeprav do tiste obljubljene kavice, pa še zdaj ni prišlo...jaz kriva ..uživajte v sončku babe moje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 10:23:39
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ mene pa so hormoni zmešali...jokam za vsak drek ko 1 mesečna beba, če ji kjaj ne paše..grozno..samega sebe bi prebutala lunca...imaš prav....muce so zakon..čeprav do tiste obljubljene kavice, pa še zdaj ni prišlo...jaz kriva ..uživajte v sončku babe moje no ti maš tako željo,jaz bi pa kakšnga druzga tko da v službi sam čakam da bo kdo zatežeil da se sprostim pa še zdej vprašam, kdaj se dobimo?????? ok tkole jaz si v petek po službi vzamem cajt zdej pa kukr hočete
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 11:44:02
|
|
|
|
~Biba~
|
LJ je predaleč..kaj ko se dobimo na sredini..Ce?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 14:17:50
|
|
|
|
Klarilu
|
evo moje nohtke kao vrtnice,ni glih uspel k je lak za en drek pa moj bauhi k je treba začet delat trebušnjake še pa bo za polet ready to go
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 14:40:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu jutro babe žabe! še kakšna želja? moj, moj, moooooj. Ah, sam ga več ni med nami. Ma, kake sexy jamice je mel Bibika - tij se samo malo premlati. Ti bo lažje zezaaam se - kakšno igrico špilaj - kot je bila tista, da si se tepel (hm, kaj za vraga je bilo za naslova tam????) Klarilu - pa ženska draga kaaaj še sploh čakaš???? Pa kak ti po trebuhu dol vse visi - hitro radiatorčke napopat! Trebušnjakov sto vsako uro - pa boš do poletja fit. Le ne odlašaj preveč, poletje bo zdaj zdaj tu Nohtki so pa lejpi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 17:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Borkice moje... Jaz pridem kamorkoli, če se le uspemo zmenit... Magari v Prekmurje... Samo da se KONČNO spoznamo!!! In če se dobimo, lahko ponudim tudi prevoz iz LJ. Če bom s tamalo potem lahko z mano gresta še 2 ali 3, sicer pa sem sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 17:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Klarilu a mal pretiravaš? Ne več hujšat, razen če se ti še vedno slabo počutiš... Če boš boljše še bolj suha, potem lahko, sicer pa zgldaš ODLIČNO! Biba podpis pod SE*... Če misliš, da bo potem bolje, se kar skloftaj... Mene trenutno poporodna nihanja dajejo, pa sem 5 minut depresivna, 5 minut bi se kregala, 5 minut jokala... brez veze AJSI pikepoke za M!!!
< Sporočilo je popravil živa25 -- 6.2.2011 17:18:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 17:29:18
|
|
|
|
Klarilu
|
Živček hvala sicer ne hujšam namerno ampak 1x na dan jem k enostavno ne morm več pa čeprav se silim ampak enostavno ne gre in potem še služba in ostalo naredijo svoje ma telovadit bom začela zato da bi se bolj počutila k se zdej ne počutim glih najbolj tko da bom probala še to če bo pomagal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 18:55:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Fergi, pa si ti ziher da veš katera sem jaz? sej mam jst tud tebe rada!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 19:10:06
|
|
|
|
Klarilu
|
kolk ste žleht jaz mam izgovor da sem vas pomešala k mam spomin k zlata ribica 3 sekunde aja pa zakaj še zato k mi ni nobena že dooooool kej napisala na FB tko da prosim......same ste si krive sej se bom poboljšala enga dne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 20:44:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu aja pa zakaj še zato k mi ni nobena že dooooool kej napisala na FB tko da prosim......same ste si krive midve z lunco sva ti mal prej pisale!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 20:47:10
|
|
|
|
Fargesia
|
klarilu...mojga ni med tvojo ponudbo, pa si ga bom sama nalimala... je še en na slovenski sceni, sam unga sem že mela zase...pa še ni več tok dober k je bil včasih.
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 6.2.2011 20:49:22 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 21:00:44
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu aja pa zakaj še zato k mi ni nobena že dooooool kej napisala na FB tko da prosim......same ste si krive midve z lunco sva ti mal prej pisale!!! zdej ja sam prej mislim še na starem profilu zdej mam itak sam vas borke tko da noben drug ne more bit kot ve to mi bo pa že zlaufal (i think )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 21:22:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu kolk ste žleht jaz mam izgovor da sem vas pomešala k mam spomin k zlata ribica 3 sekunde aja pa zakaj še zato k mi ni nobena že dooooool kej napisala na FB tko da prosim......same ste si krive sej se bom poboljšala enga dne Ah, jaaa? Jaz sem pa p* dim? Potem me p aše z luuuncooo zamenja. Mislim -
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 21:57:21
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu kolk ste žleht jaz mam izgovor da sem vas pomešala k mam spomin k zlata ribica 3 sekunde aja pa zakaj še zato k mi ni nobena že dooooool kej napisala na FB tko da prosim......same ste si krive sej se bom poboljšala enga dne Ah, jaaa? Jaz sem pa p* dim? Potem me p aše z luuuncooo zamenja. Mislim - omg si me pa zdele napi......... evo še 1x se vam iskreno opravičim pol pa BASTA! do naslednjič.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 22:17:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Fergi, pa si ti ziher da veš katera sem jaz? sej mam jst tud tebe rada! jst tebe tud
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 22:24:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Potem me p aše z luuuncooo zamenja. Mislim - Ka, a zdej se boš pa še bunla k te je z mano zamejala?!?!?!?!? Srečna bod, da te je s tako fajn MENE zamenjala...ka če bi te npr. z..ne vem..enopačtečno.... v glavnem ne mene fajno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.2.2011 22:57:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Potem me p aše z luuuncooo zamenja. Mislim - Ka, a zdej se boš pa še bunla k te je z mano zamejala?!?!?!?!? Srečna bod, da te je s tako fajn MENE zamenjala...ka če bi te npr. z..ne vem..enopačtečno.... v glavnem ne mene fajno Ma, veš da te man raaaaaaadaaaaaa klarilu - oproščeno ti je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?