nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka preživeli lep večer... na Metelkovi k sreči samo laringitis, ampak zvoki so bli pa taki, da sem zapaničarla. grem spat... še dobro, da sem še 3 dni doma jutro men ni pa rov nč všeč laringitis, ga je mel T. in smo zmerom pristal na ORL k je mel tojk močno dihalno stisko... kašelj je pa tojk nagravžen, tak suh kašelj pa prov grozen.. .te kr strese... upam da je vse vredu, in da ni imel tud dihalne stiske.... no mi smo pa skoraj že zdravi... mi trije že skačemo po hiši, sam še mal smrkamo in kašljamo, sam ni sile... je pa zdaj možek zbolu, in je tak kt otroc še slabš, skojz jambra zdej leži še vedno v sobi, in ga skojz poslušam kojk jambra k za kašlja... no drugače pa komaj čakam še kakšen dan sonca da bomo lahko šli mal vn se znort, k sta otroka čist naspidirana in rabta mal energije ponucat... a mislete da bo kaj narobe če grem kr že dans z njima mal vn, al je bolje da še kakšen dan počakam, ful bi šla rada mal vn se sprehodit, sam bi mogla it z mulčkoma, k mož ji ne more merkat k je bolan .....