|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 14:19:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Oktobrčki 2010
10.2.2011 14:48:24   
orhideja80
kulombo - imate pa velik avto user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
10.2.2011 18:09:16   
zoja82
a mi lahko katera prosim pove kako začnete z GH? sam en obrok-al je dopoldan oz. popoldan?

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
10.2.2011 19:06:23   
mamamajča
pa ne obrok, začni z žličko, dvema, da vidiš, kako otroku sploh ugaja in če je sploh že pripravljen. postoma. jutri že kakšno žličko več. potem v vsakem primeru še mleko zraven oz. dojenje, karkoli prakticiraš. 

(odgovor članu zoja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.2.2011 21:53:21   
missD
zoja82 jaz jima GH dajem v času kosila nekako med 12h in 15h.
Pa pojesta samo mogoče 3 žličke(dam več ampak večino leti ven)
Potem pa obvezno dobita čez mleko. Jaz jima GH ponudim vedno ped njunim mlekom,da nista že sita.

Pa še to v priročniku o hanldingu otroka piše, naj otroka hranimo lepo z navadno žličko in ne plastičnimi
naj bi se navadli saj tudi mi odrasli ne jemo s plastičnim priborom.

Kolumbo kater avto mate? Pa pocajtite se čim prej!

Anju ti sam glej, da ne bo raskal: če kdaj pozabim, ali sem jih prebolela se moram samo v ogledalo
pogledat ker imam fino brazgotinco od takrat in to direkt sred čela.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
11.2.2011 7:04:33   
anju
kolumbo pozdravte se in naj se vem to končno nehauser posted image

missD kolikor se da pazit. smo tudi nekaj pomazali. ponoči je kar stokal in pojokaval. še malega je budil in smo imeli duete.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
11.2.2011 10:55:49   
3x mami
user posted image user posted image user posted image vsem bolanim, da se cimprej pozdravite!

zoja82, uvajanje je postopno. zacnes z enim oblizom, eno kapljico skoraj. ce ponudis zlicko, na zacetku vecino gre mimo, potisne ven z jezickom. nekaj casa rabijo, da se navadijo, kaj to sploh je, kako to gre, kaksni so okusi. od prvega poskusa pa do prvega zamenjanega obroka lahko mine precej casa - odvisno od otroka, kaksen je interes. mi smo vedno zaceli zjutraj. obakrat je nekako tako zneslo, da je bil prvi zamenjan obrok v bistvu zajtrk. in to poskusanje - ko vidis, da je pri volji, da je interes, das probat. dokler ne poje celega obroka, vedno das najprej gh, potem pa cez mleko oz podoj.

nas mali zadnji teden na veliko vriska, se vrti, ko je na hrbtu. ce mu kaj das pred njega, bo zagrabil in takoj probal dat v usta. glavni hit je paket papirnatih robckov in en mali sesit medo. na vsak nacin hoce sedet. se prav trudi, da bi cimdlje zdrzal in je tako vesel, ko mu malo uspe. ko ga imam pa v narocju, se dviguje na prstih in daje roke visoko gor, da ja cimvec vidi. in navduseno vriska, ko je tako visok. en tak mali veliki smejoc zabec je to user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
11.2.2011 12:04:34   
Pokora
Danuser posted image

Evo nas iz potepa. Imeli smo se super truper. V Dalmaciji je toplo, vse že cveti, tako da bi človek komot ostal še kak dan user posted image  Bina je bila pridna, na začetku je sicer neki štrajkala s spanjem, potem se je pa navadila da mora zaspat ko je zaspanauser posted image

Danes sva bili na polikliniki zaradi tistega na ritki. Pravijo da za enkrat ni hudega. Nekaj naj bi zginilo, nekaj bojo pa z laserjem odstranili. Moramo pa kupiti neke obliže ki imajo gor skalo in redno slikati, da se spremlja koliko raste. Če bi hitro rastlo moramo namreč nazaj.

Toliko na hitrico, moram še vse razpakirati in pospraviti.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
11.2.2011 14:58:01   
MalaNeli
o Pokora, eni pa uživate.

men pa ta RR ful štrajka. kr neki mi v stolpcu piše pa kr neki. jao jao

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
11.2.2011 15:37:45   
anju
Pokora wbuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
11.2.2011 16:20:00   
mami_1979
Ooo, ste še tukaj tudi user posted image ! Sem mislila, da ste se čisto na FB prestavileuser posted image .
Sem vam malo "fouš" ko se pogovarjate o user posted image . Mi smo zaključili, čeprav verjetno mojga ne bi bilo potrebno veliko prepričevatuser posted image . Ampak jaz jih imam pa dovolj user posted image , čeprav me stisne, ko gledam našo malouser posted image , kako je pridna,mehka, nežna, sem k v user posted image , in mi je težko, ko pomislim, da je zadnja user posted image .
Za informacijo naj povem, da so prvi trije iz prvega zakona, tako, da se nič ne čudim mojemuser posted image , ko reče, da bi še imel.user posted image
Zdi pa se mi, da potem ne bi imela dovolj časa zanje, za igro in cartanjeuser posted image . Ko bosta pa tamala dva malo večja, bom pa jaz prestara user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
11.2.2011 18:46:09   
filisa
mami 1979 - lepo da si se po dolgem času javila na forumu user posted image . Jaz namreč nisem na FB in verjetno še tud katera druga ne, tako da se še večkrat tu kaj javi in napiši user posted image . Kako kaj Klara? To ime mi je tako lepo, zato sem si ga tud takoj zapomnila user posted image .

majabar - eno vprašanje za našo zobozdravnico user posted image . Katero zobno ščetko, pasto mi priporočas - glede na to, da mi še kar naprej dlesni krvavijo user posted image .

Končno je naša mala žaba začela uživat v vodi. Nam je pa že banjica skoraj premala, čeprav smo vzeli eno izmed največjih. Zato razmišljam, da bi se preselili v pravo bano user posted image . Kako kopate ve vaše malčke v veliki bani - ali jih zmeraj ve držite ali uporabljate kakšne druge pripomočke (obroč, naslonjalo...) user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
11.2.2011 21:50:52   
anju
mami_1979 ko js tako nostalgijo po prvih momentih z bebico zganjam, sem prav na to pomislila, da tud če bi imela še enega, bi mi bilo potem tako, za vsakega zadnjega je verjetno tako...
madona, sam kak avto mate pa vi?

filisa jaz ga še vedno držim pri kopanju, je pa tako živ, da je kar nevarno, ko ima malo več vode.

koze so mi sina kar zdelale, upam da je bil danes višek in bo jutri boljš.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
11.2.2011 22:35:09   
3x mami
evo, se ena, ki ni na FB, tako da brez skrbi, se vedno pridno visimo tu gor user posted image

kopanje. vedno jaz pridrzim, dokler ne zna samostojno sedeti. takrat se preselijo kar v skaf, da imajo prostor za igranje (imamo namrec tus).

je pa res,da je zunaj ze skoraj pomlad. skorci so se vrnili, zjutraj nas med pakiranjem v avto spremlja petje ptic (to mi je tako vsec). pa nic se nismo bili na snegu letos...

pokora, najki, vam kar zavidam potepanja. med tednom sem vesela, ce mi z otroci uspe it na kak sprehod, za vikend se pa toliko nabere ze (sluzba, tekanje...), da mi ni za nikamor, sam doma bi bila. sem pa nabavila iz druge roke en ruzak za malega. plan je, da bi vsaj vsak drugi vikend sli kam na daljsi izlet (sploh hribi). vsak s svojim ruzackom (tudi mala dva imata vsak svojega), jaz pa jana na hrbtu, pa gremo. zacnemo pa cez nekaj mesecev. uh, komaj cakam, da se lepo razmigamo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
12.2.2011 10:30:50   
mami_1979
filisa
hvala za kompliment. Klara je najbolj pridna doma, a tudi drugod se ne boji večuser posted image . Se pa vidi, da je punca, potrpežljiva, nežna, skratka balzam za mojo dušouser posted image .

anju
imamo Hyundai H1, a žal ima samo šest sedežev, tako, da moramo menjat, a še ni financ, ker gre vse v gradnjouser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
12.2.2011 14:20:41   
nejkec
Tukaj je pa bolj mrtvilo odkar smo na fb!user posted image Jaz sem dans čist crknjena-že 2 noči ne spim pa ne zrd Zale, ampakuser posted image , ki mi je spet eno zakuhal. Sploh se nimam več moči kregat. Pa tok časa sem rabila v tazadnje, da sem se kolkor tok skp sestavila pa spet normalno zaživela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3541
12.2.2011 15:20:48   
mami_1979
Kaj ti je ušpičil user posted image ?
Moj me tudi večkrat jezi, pa se tolažim z maminim geslom :"je pač moški"user posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
12.2.2011 15:26:32   
anju
nejkec, kaj je blo? te imam na sumu, da bridko kuhaš ene stvari in zlepa ne greš prek tistega v kar verjameš in ne pozabiš...

Neposredna povezava do sporočila: 3543
12.2.2011 15:59:10   
mamamajča
nejkec user posted image   Si v redu?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
12.2.2011 16:42:34   
nejkec
Res grem težko prek stvari, ki me prizadenejo. In če se to ponavlja mi vzame veselje do vsega. Pa niti ni dejanje tisto kar me je tokrat potolko, ampak to da VE, kako me je v zadnjo ista stvar prizadela. Sva težko prišla na staro raven odnosa in mi je rekel takrat, da se zaveda, da nisem bila daleč od tega da bi šla. Zdaj pa isto. Saj mogoče sem jaz tista, ki komplicira, ampak če sem zaradi tega nesrečna...ah kaj pa vem.

Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.2.2011 17:18:43   
mami_1979
Nejkec, prejmi en velik user posted image
Karkoli te prizadene, ni kompliciranje, ampak moškemu dopovedat, kako se počutimo, je težkouser posted image . vsaj pri meni je takouser posted image .

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
12.2.2011 18:24:00   
anju
jp, se strinjam z mami_1979, mi2 glede določenih stvari sploh ne prideva na čisto in se vlečejo že od začetka in pomojem bojo ostale. to je meni zelo žalostno, ker nama je po mojem veliko vzelo, po njegovem pa to ni nič drugega kot kompliciranje. vem da ni gladkih stvari, sam lepo bi bilo z nekom imet Vse....
nejkec, nimam nasvetauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
12.2.2011 19:59:53   
nejkec
Hvala za objemčkeuser posted image . Veš anju, lih to mene boli. Midva sva imela vse. Ampak res vse, če gledam nazaj nobenih težav. Sj sva se skregala vsake tolk, ampak za popolnoma banalne stvari. To zdj se pa ne da izbrisat in mi je hudo ker ne glede na to, kolk se bova trudila bo vedno ena senca nad nama. Sčasoma spomin zbledi, ampak nikoli ni več tista čista, pristna ljubezen.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
12.2.2011 21:06:39   
mamamajča
Punce, ko smo že pri tem.
Že nekaj časa odlašam s pogovorom, debato, razčiščevanjem  dveh stvari, ki sta me zelo prizadeli.
Z mojim se pogovarjava normalno, funkcionirava normalno kot starša, se smejeva,. greva kam, ampak sva prej "cimra" kot par. Sem mu povedala, dokler ne razčistiva teh dveh stvari in dokler se nekaj ne spremeni, bo pač tako. Me masira, me čoha, ampak to je to. Intime med nama od takrat še ni. Ne vem, kaj tvegam s tem. Lahko se naveliča in gre drugam. Ampak v bistvu sem bla jaz tista, tik pred tem, da popokam in grem. Ali pa, da popokamo vsi in gremo. Drugam. Ker tukaj, kjer smo zdaj, se vse, ampak res vse vrti okrog žuranja in pitja.
A strah me je začet ta pogovor.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
12.2.2011 21:18:36   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Sem mu povedala, dokler ne razčistiva teh dveh stvari in dokler se nekaj ne spremeni, bo pač tako. Intime med nama od takrat še ni.

Aja, pa ne za to, ker bi ga kaznovala ali karkoli, ampak preprosto za to, ker imam še vedno v podzavesti pač pretekle dogodke in jih preprosto ne morem odmislit...

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?