Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!. Je pa definitivno bolje, da jih kot otroci prebolijo, kot pa moja kolegica, ki je zdajle
in trepeta, da jih slučajno ne dobi. Pa še to: moj brat jih je imel 2x, ker jih 1. zgleda ni vredu prebolel-je imel full blago obliko s par izpuščaji. Ne vem kako je z dojenčkih, ampak vem, da je bilo meni pri 4 letih precej lažje jih prebolevat, kot bratu pri 11, ko jih je v drugo dobil, ampak takrat pa ornk
. Pa zlo vredu je, ker je lahko
zraven-seveda brezplačno.

Od romantičnega večera pa nič, ker sva bila oba zmatrana
: naša Brina že full sili v sedeči položaj (ima dobre 4m) in tud nosit se noče več leže oz. v položaju lunice. Zato se nosimo pokončno ali pa v takem napol sedečem položaju, da gleda naprej in veselo binglja z nogicami
Dermatologa in alergologa ima šele konec marca. Od danes naprej ukinjam še glutenske žitarice pa bomo videli...
Boga mala! A pa v takih primerih ne vzamejo urgentno naprej? A drugače uredu napreduje?
Res dobra papica
. Na FB sem sicer prijavljena, a že celo večnost nisem bila gor, več niti gesla ne vem. Ma preprosto nimam časa oz. ga raje drugače izkoristim - sem bolj takšen tip, da raje v živo komuniciram...