Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!. Je pa definitivno bolje, da jih kot otroci prebolijo, kot pa moja kolegica, ki je zdajle
in trepeta, da jih slučajno ne dobi. Pa še to: moj brat jih je imel 2x, ker jih 1. zgleda ni vredu prebolel-je imel full blago obliko s par izpuščaji. Ne vem kako je z dojenčkih, ampak vem, da je bilo meni pri 4 letih precej lažje jih prebolevat, kot bratu pri 11, ko jih je v drugo dobil, ampak takrat pa ornk
. Pa zlo vredu je, ker je lahko
zraven-seveda brezplačno.

Od romantičnega večera pa nič, ker sva bila oba zmatrana
: naša Brina že full sili v sedeči položaj (ima dobre 4m) in tud nosit se noče več leže oz. v položaju lunice. Zato se nosimo pokončno ali pa v takem napol sedečem položaju, da gleda naprej in veselo binglja z nogicami
Dermatologa in alergologa ima šele konec marca. Od danes naprej ukinjam še glutenske žitarice pa bomo videli...
Boga mala! A pa v takih primerih ne vzamejo urgentno naprej? A drugače uredu napreduje?
Res dobra papica
. Na FB sem sicer prijavljena, a že celo večnost nisem bila gor, več niti gesla ne vem. Ma preprosto nimam časa oz. ga raje drugače izkoristim - sem bolj takšen tip, da raje v živo komuniciram...