Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
. Paradontax, jaz ga uporabljam že nekaj let. Na začetku mi je bil obupen, sedaj pa ga ne zamenjam, sploh ker res pomaga za krvaveče dlesni.
danes ima Vitan kontrolo kolkov. T bo pri noni.
.
(sem ga pa dala že vsaj spet ven iz škatle
??? Jaz sem do sedaj jedla le ovsene, sem jih namočila v navaden jogurt ali mleko. A za otročke jih pokuhate, zmeljete??
. GH nama kar gre. Sicer greva zelo počasi. Eno stvar po eno. Vsako mu dajem 3-4 dni in potem zamenjava. Razen, če kaj res ne mara pol mu ne tiščim, bo že še kdaj kasneje probal. Do zdaj sva uspešno papala kosmiče - riž, proso; zelenjavo: korenje, bučka, koleraba, krompir; od sadja pa samo jabolko. S sadjem sva šele začela. Danes je dobil za zajtrk riževe kosmiče z jabolkom in je pojedel toliko, da potem ni več hotel mlekeca. Zdajle pa panča...