Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
od zajtrka mi je bilo slabo ceeeel dan in nisem mogla nič pojest, poleg tega me je začel križ bolet, pa še v trebuhu sem imela ful občutek tiščanja, proti večeru me je pa še špikalo čisto spodaj. je to normalno in se bom mogla pač navadit, da mi trebuh raste - bo to tiščanje prisoto v celi nosečnosti? špikat me pa glih ne bi smelo, a? 
, sploh če me malo tišči imam pol tak občutek kokr da bi se mi usedel gor ker ga moti, češ mami pejd lulat k nimam prostora. Ful smešen občutek.
. Danes zjutraj pa me je nabrcala v rebra, kar mi je bilo prav hecno ker nisem pričakovala, da je že tako visoko na popkom. Je pa res, da je mene tudi včeraj bolel trebuh ves dan oziroma sem ves dan čutila raztegovanje v trebuhu, kot takrat ko se ful preveč naješ in se ti zdi, da se ti želodec kar razteguje. No posledično sploh nisem mogla jest, lačna pa ko pes. Da dol padeš...
. Danes zjutraj pa me je nabrcala v rebra, kar mi je bilo prav hecno ker nisem pričakovala, da je že tako visoko na popkom. Je pa res, da je mene tudi včeraj bolel trebuh ves dan oziroma sem ves dan čutila raztegovanje v trebuhu, kot takrat ko se ful preveč naješ in se ti zdi, da se ti želodec kar razteguje. No posledično sploh nisem mogla jest, lačna pa ko pes. Da dol padeš...