Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

), ampak ni odlagalnih površin, kar me ful moti. Ampak če dedi plača se bomo že znašli
da greva pol lahk v šoping po malenkosti
U glavnem sm imela redni pregled pri G. Vse je super, hemoglobin 125 (kar je baje v mejah normale) in dodatno železo ni potrebno, cukra ni oz. tudi v redu, sm pa trenutno na +6,5 kg in je rekla nej malo kontroliram težo-omejim moko, ogljikove hidrate in sladkarije. Že tko se morem pazit zaradi toxe, zdej pa še to... No, ampak upam, da ne bo pretežko
raste, tak ko treba, težki je že 450 g, je celo malo večji za svoje tedne, edin obseg trebuščka ma za teden in pol večji. Zato me je G opozoril, da moram obremenilni test glukoze delat. Sem pa res zadnje čase mal več sladkarij pojedla
Ne vem še.
. Že ene 15 minut me intenzivno brca v mehur in rito. Kako se je naenkrat lahko tako nizko spustila? Me je strah it na wc. Ker jo čutim ful fejst tam ko drugače čutim pritisk pri veliki potrebi. A je to normalno?
, lignji tudi, prej sm jih pa tak oboževala tak da upam da se to po porodu vrne in grem takoj na porcijo