LunaSonce
|
Punce, jst sem pa danes tko vesela, da morem delit z vami!!! U glavnem sm imela redni pregled pri G. Vse je super, hemoglobin 125 (kar je baje v mejah normale) in dodatno železo ni potrebno, cukra ni oz. tudi v redu, sm pa trenutno na +6,5 kg in je rekla nej malo kontroliram težo-omejim moko, ogljikove hidrate in sladkarije. Že tko se morem pazit zaradi toxe, zdej pa še to... No, ampak upam, da ne bo pretežko Potem pa sva poslušali še srčka in je tudi vse super tko, da zdej mam naslednji pregled čez en mesec (v 28T) in takrat dobim še inekcijo, ker sem RH-. Čez 14 dni pa sem naročena na 3D/4D v Domžalah pri dr. Megličevi. Sem bla pri njej že na nuhalni in je bla res prijazna in je vse obrazložila, si je vzela čas... Upam, da končno izvemo tudi za spol našega škrata!!!! Z mojim sva začela šolo za starše in je kar fajn (sploh za nas prvčke). Sem se odločila, da grem prej (pa še popoldan po službi je), ker ne vem, kako bo, ko bom imela večji trebuh... Je sestra, ki tam predava predlagala (včeraj je blo predavanje o porodu in premagovanju porodne bolečine) naj se s svojimi G. pomenimo, kako imajo kaj izkušnje s porodnim gelom (mislim da Dianatal) - baje pa da skrajša drugo porodno fazo in da je sploh pri tistih ki imajo pogostejša vnetja priporočljiv. Ne vem, sem danes pozabla vprašat, bom pa naslednjič...sicer imam še kar nekaj časa. Se mi pa zdi cena (cca 100€) kar visoka - sploh če ga potem niti ne porabiš. Mah, bomo vidli. No, en lep dan še naprej in tiste, ki imate srečo snega, uživajte v zimskih radostih!
|