mayalottie
|
Bravo za stran!! tudi jaz ne kompliciram s hrano...Jem vse, razen domačih stvari...Tudi sama pijem občasno alkohol, vendar mi vedno manj paše...Na začetku sem si ga večkrat privoščila...Drug vikend imam roj.dan, in sicer okroglih 30, pravi žur bi se spodobil! Tako bom pa lahko le nazdravila Bom pa 31. nadoknadila:) Če ne pa sem bila ta vikend na tolminskem in sem v soboto hodila štiri ure in očitno pretiraval...Križ me je zvečer in danes bolel za znoret, še najbolj pa medenica....tišči me v trebuhu in pritiska navzdol! Sem spoznala svoje meje in upam, da brez kakšnih posledic...Med hojo mi je bilo namreč čisto ok, razen proti koncu zbadanja v križu...Zvečer sem pa komaj ležala, stala, sedela... danes se zdravim:) Če ne pa sem tudi jaz spet nekaj zapravila v hmju, za mojega bejbija..:Če majo pa tako lepe stvari..še dobro, da ne pričakujem punčke, ker bi zapravila celo plačo! Kako lušne stvari imajo za punčke...No, saj tudi za fantke, ampak manj... Tudi jaz sem neprestano žejna in sploh ne vem več, kaj naj pijem. Začela sem z vodo, potem pa sem kar nekaj mesecev pila pomarančni sok, limonado in radensko, zaradi zgage...Ne morem se je rešit..Zdaj moram prešaltat spet na vodo, ker sem sita radenske...grem pa ponoči tudi po petkrat na wc in pit... Sem se upala stehtat in od zadnjega pregleda (31.1.) se nism nič zredila. Vsega skupaj pa 6kg (iz 53 na 59). Kljub kilam pa se meni zdi, da vse na meni raste:) Ko pogledam svoje noge, se mi zdijo gromozanske...A katera že zateka? Kako vidiš, da si zatečen, ne pa, da si se zredil? Sploh danes se mi zdi moj trebušček tako napet in trd...Morda zaradi včerajšnjega pretiravanja Lepo se imejte nosečkice.
|