zupica
|
glede stekleničk: mi smo bili najbolj zadovoljni z NUK-ovimi. sicer se pa ni dobro prenaglit, mogoče detetu ne bo odgovarjala kakšna oblika, material stekleničke/dude - mi smo imeli več vrst, pa potem izbereš, kar otročku bolj leži se strinjam z ninchy, da je pametno počakat fluf, midva sva še vedno najbolj zadovoljna s pamperskami. prvih 10 mesecev je imel racmanove pralne plenice (zelo priporočava, krasna zadeva!), za k zdravniku sva imela pa pamperske - zelo vpojne, takoj lahko potipaš, kdaj je dete polulano, tudi gel bolj diši kot ne. probala sva cenejše verzije, pa ene niso zdržale skoraj nič tekočine, ene smrdijo, ko je polulan (sparky) ... pralnih plenic sva imela ok 20 (9 navadnih, nekaj bambusovih - ki so btw najboljše, se ne skrčijo ipd., pa nekaj nočnih). poleg potrebuješ še prekrivne plenice in vložke ter papirnate robčke (da ne namakat pokakanih plenic, ampak samo papir vržeš v smeti/menda tudi v wc). komplet pride ok 300 eur, prekrivne plenice pa pač kupuješ postopoma, ko določeno velikost preraste. mihelinka, mi imamp pa 3d 28. 2. tudi že koooomaj čakam ati si je že dopust vzel. naše dete bo takrat tudi staro 25t, 3d - menda so takrat najbolj idealne velikosti . ... to bo heca čez 20 let, ko bova tastaredva vsa ponosna pokazala otrokom te posnetke, oni si bodo pa sam mislili, kako sva zaostala kaka tehnologija neki, bosta rekla
< Sporočilo je popravil zupica -- 16.2.2011 14:51:16 >
|