|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
28.2.2011 12:26:37   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Kdaj in kje pa se dobite? Sem nova....user posted image

ob 10h SO na Pobrežju user posted image

SO? A mi lahko prosim katera razloži, kje je to? Hvalauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.2.2011 12:27:41   
katy83
dan.

T spal do 6-ih v svoji sobiciuser posted image , če bi midva z dragim šla ob normalni uri spatuser posted image , bi bilo super. user posted image

kavica - mogoče pridem, bom vidla kak bom uspela s fitnesom porihtat, če bom dovolj hitra. user posted image

Zdaj sem pojedla zajtrk, za kosilo bova z malim žgance + zelenjavno omako, no jaz bom še malo rebrc od včeraj. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.2.2011 12:28:07   
botrca
Dan user posted image ,

otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.2.2011 12:28:17   
katy83

Kdaj in kje pa se dobite? Sem nova....user posted image

ob 10h SO na Pobrežju user posted image

SO? A mi lahko prosim katera razloži, kje je to? Hvalauser posted image

veš kje je OŠ Borcev za Severno mejo? tam blizuuser posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.2.2011 12:29:14   
katy83

Dan user posted image ,

otrok v vrtcu, mož dela...jaz pa pri sestri pazim mlajšega nečaka, ker je bolan svak in sestra pa v službi...tašča pa je šla h G...kuham mleto meso in špagete...za malega pa krompirjev zos...če mi bo jedel...user posted image .

kaj mali ne je tega? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.2.2011 12:29:38   
botrca
Arwenko probaj pastile tantum verde...meni za grlo edino te pomagajo in so zakon user posted image  user posted image  user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.2.2011 12:30:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Dan user posted image ,

je, samo zdaj ko je bolan skoraj nič ne je...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.2.2011 12:31:54   
katy83

Dan user posted image ,

je, samo zdaj ko je bolan skoraj nič ne je...user posted image

ajauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.2.2011 12:33:52   
katy83
zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljemuser posted image ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregledauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.2.2011 12:34:35   
katy83
jutri pa že marecuser posted image ...mesec mojega malega navihančkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.2.2011 12:35:33   
botrca

zvečer imam v planu še diplomo sfiniširat - urejanje tabel, slik, kazal, ...pa da jo jutri končno pošljemuser posted image ...pol pa čakam 2 meseca, da mi jo somentorca pregledauser posted image

pridna user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.2.2011 12:38:21   
botrca

jutri pa že marecuser posted image ...mesec mojega malega navihančkauser posted image user posted image user posted image

kak pa to mine....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.2.2011 12:39:32   
majakla

user posted image
Pa Sami-jin, pa moj, ... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.2.2011 12:40:20   
majakla
Čokolada: od kod pa si ti?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.2.2011 12:41:09   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image
Pa Sami-jin, pa moj, ... user posted image

pa od M. od Lenči. pa od moje mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.2.2011 12:44:06   
CoKoLaDa84

pridna user posted image

Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.2.2011 12:45:03   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čokolada: od kod pa si ti?

Stanujem že 2 leti v Mb, drugače pa iz Prlekije.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.2.2011 13:02:01   
katy83

pridna user posted image

Zelo pridna! Mene tudi še to čaka...Kako pa to uspeš, poleg otročka? Jaz se probam zvečer učiti, kolikor mi M. spi.

uf, hvala obemauser posted image

Resnica pa je, da nisem tako zelo pridna...ok, pridna sem bila, da sem pred porodm vse izpite, ki so ostali še naredilauser posted image , diploma pa se že vleče preveč dolgo. Če bi v začetku izkoristila, da je T kar dosti spal, bi bila že zdavnaj fertik, ampak sem raje lenarila...zdaj pa sem pisala diplomo večinoma pozno zvečer ali pa sem malega dala k moji mami, jaz pa sem pisala...hočem povedat, da ravno nisem neki zgled, ampak ok...to noben ne bo vedel, ko bom učiteljice, ne? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.2.2011 13:03:11   
katy83
nič, zdaj pa pičim malo stanovanje pospravit, pa našega trmeka animirat. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.2.2011 13:06:17   
ly117
Pupe moje jaz grem na šiht, čeprav bi rajše šla spat.
se tipkamo zvečer.

Čavči.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.2.2011 13:12:17   
arabela*

likam pa ne, ker imam sušilca pa še zguba časa se mi zdi.user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.2.2011 13:15:07   
arabela*
Aja...danuser posted image

Smo že iz vrtca.....utrujena, me nekaj noge bolijo....bo treba začet telovadit redno spetuser posted image

Počasi bomo šli h kosilu( Pikato zrezki, piščančji medaljoni za otroke, zeljna solata s fižolo, restan krompir, pa goveja juha)user posted image ..od včeraj seveda, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

Potem pa na predavanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.2.2011 13:17:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dobro jutro!

noč katastrofalna... (mali na obroke cendral, midva z starim pa dežurala za mačko-je celo noč kozlarla )user posted image

Matcar... jaz sem tud samo enega nosla pa sem mela ogromen trebuh...

za neprespano noč user posted image user posted image user posted image ...za velikost trebuha pa jaz pravim tak...ni odvisno kolikokrat si noseča, pa tudi ne koliko si se zredila...mojo sestro je v drugi nosečnosti ful razneslo in je imela zelo velik trebuh pa se je zredila samo 6-7 kg...aja pa eden je ven prišel user posted image

ja samo matcar ni še tak visoko noseča..zato jo malo skrbiuser posted image
Porihtaj ta UZ matcar, da boš mirna. Jaz sem bila na nuhalni pri Strahovi v domžalah, pa je super...opravlja tud 3 d.....če želiš imam še telefonsko za naročituser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.2.2011 13:18:28   
arabela*

ja full se spravljajo zravenuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.2.2011 13:19:26   
arabela*

pridna user posted image

vse gre..če je volja...Jaz se tud šolam zraven dveh navihank...eno še imam celo domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!