Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:02:13
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dan. Jaz pa še vedno nisem uspela ugotoviti, kje se ve to dobivate. Kaj SO se reče lokalu? Lokal je na Pobrežiju in je Second Option. Evo linka: http://www.facebook.com/pages/Kavarna-SO-Second-Option/220253486984 Tnx! Bom pogledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:02:52
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dan. Jaz pa še vedno nisem uspela ugotoviti, kje se ve to dobivate. Kaj SO se reče lokalu? Oprostite,samo v Mb se še ne znajdem najbolje. Imam eno vprašanje. Ima mogoče katera od vas kavni avtomat Piccolo (Dolce Gusto)? Mam ga namen kupiti mami za RD, pa me zanima, če ima katera kake izkušnje z njim. Jaz imam sicer tistega večjega (v obliki pingvina) pa sem super zadovoljna. Mi pa ni jasno, če je z malim sploh kakšna razlika. Moja malička trenutno lista knjige pa neka sitna se mi zdi danes....kot vreme. http://www.facebook.com/pages/Kavarna-SO-Second-Option/220253486984 ... ni za kaj Majakla, hvala tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:02:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čuj Ly, ti, ti, ti.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:03:57
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Hvala, rina!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:05:08
|
|
|
|
ly117
|
Sami ojla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:05:34
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:08:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ojla. Sami se odvaja od nas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:09:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:10:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ojla. Sami se odvaja od nas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:10:30
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Pogledala tale lokalček.....uaau! Mi je zelo všeč! Pa še igralnico imajo! A ko se dobite na kavi, katera pripelje tudi otroka zraven ali ne? Jaz namreč male nimam kje pustiti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:10:52
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Sončeeeek jeeeiii!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:11:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ojla. Sami se odvaja od nas. Zdaj nas bere.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:13:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pogledala tale lokalček.....uaau! Mi je zelo všeč! Pa še igralnico imajo! A ko se dobite na kavi, katera pripelje tudi otroka zraven ali ne? Jaz namreč male nimam kje pustiti. Če se dobimo dopoldan smo več ali manj same brez , ker so večinoma v vrtcih. Tisti ki pa niso so pa zraven. Majo veliko in lepo igralnico tak da ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:13:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pogledala tale lokalček.....uaau! Mi je zelo všeč! Pa še igralnico imajo! A ko se dobite na kavi, katera pripelje tudi otroka zraven ali ne? Jaz namreč male nimam kje pustiti. Jaaaaaaa, seveda Vse, ki jih nimamo v vrtcu, če pa se punce dobijo popoldan (na popoldanski kavici še nisem bila), pa tudi mislim da vse Ti jo kar pripelji
< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.3.2011 11:14:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:14:07
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam ja, Piccolo je znižan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:14:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam ja, Piccolo je znižan. Iiiii, bom probala koga prosit, če bo šel, da mi spotoma ga vzame... Bom probala eno kolegico vprašat, ki večkrat gre tja... Hvala za info
< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.3.2011 11:15:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:14:53
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Sonček je..pa ga ni....madona na kakem čudnem kraju jaz živim......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:15:06
|
|
|
|
ly117
|
Grem perilo obesit in kosilo pripravit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:16:43
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam! Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam ja, Piccolo je znižan. Iiiii, bom probala koga prosit, če bo šel, da mi spotoma ga vzame... Bom probala eno kolegico vprašat, ki večkrat gre tja... Hvala za info Malenkost! Jaz tudi 'vohunim' za takimi, ki kaj hodijo v Metro-hihihi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:17:21
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem perilo obesit in kosilo pripravit. Kaj boš pa kuhala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:17:45
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dan! Sonček je..pa ga ni....madona na kakem čudnem kraju jaz živim...... Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:18:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ojla. Sami se odvaja od nas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:19:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ojla. Sami se odvaja od nas. Pa dobro,no....odvajam se od interneta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:21:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Pogledala tale lokalček.....uaau! Mi je zelo všeč! Pa še igralnico imajo! A ko se dobite na kavi, katera pripelje tudi otroka zraven ali ne? Jaz namreč male nimam kje pustiti. Jaaaaaaa, seveda Vse, ki jih nimamo v vrtcu, če pa se punce dobijo popoldan (na popoldanski kavici še nisem bila), pa tudi mislim da vse Ti jo kar pripelji Jaz jih ponavadi doma pustim-grda mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 2.3.2011 11:22:13
|
|
|
|
matcar
|
Evo,naročla pri Dr.Lukmanu,pa še 15-ga sem dobila termin,ko je calunga! Čokolada-ti jo kr pripelji,se ne rabiš bat,jaz tudi z Maksom pridem.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?