Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:18:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A za jutri pol velja? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:21:52
|
|
|
|
marta82
|
Ojla bejbe.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:23:52
|
|
|
|
majakla
|
Zdravo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:26:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A za jutri pol velja? Jap! Ja itak!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:27:12
|
|
|
|
marta82
|
Ojla, sem se hotela samo malo javit, da boste vedele, da še živim.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:29:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ojla, sem se hotela samo malo javit, da boste vedele, da še živim. Ojla nazaj.Kak si kaj?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:36:55
|
|
|
|
matcar
|
Kaj štrajkate danes?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:44:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj štrajkate danes? Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:44:53
|
|
|
|
majakla
|
Kam gremo pustovat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:47:22
|
|
|
|
katy83
|
čer. Mater sem jezna ...sem prej probala tisti kostum za pusta, ki smo ga dobili in je T prevelik. Pa vse delam zadnji dan no. Zdaj pa mojega gnjavim naj gre jutri pogledat, pa mojo mamo sem že klicala...ker jaz ne morem . Ma te noge me tak bolijo, da me je res sram it v javnost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:49:07
|
|
|
|
katy83
|
Saj od vas nima katera takega kostuma, ki bi bil našemu frajerju prav, ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:51:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kam gremo pustovat? Jaz nikamor,sem sama cel vikend z fročeki.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:51:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj od vas nima katera takega kostuma, ki bi bil našemu frajerju prav, ne Spidermana imam,od maksa še,samo bi ga poiskat mogla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:53:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Mater sem jezna ...sem prej probala tisti kostum za pusta, ki smo ga dobili in je T prevelik. Pa vse delam zadnji dan no. Zdaj pa mojega gnjavim naj gre jutri pogledat, pa mojo mamo sem že klicala...ker jaz ne morem . Ma te noge me tak bolijo, da me je res sram it v javnost. A pa je tako velik, da je nenosljiv, ne gre da bi bil pač malo bolj nabran? Kakšnega pa sploh ima? Tineju sva danes kupila slončka. So imeli tak lušne hudičke, bi mu po moje ful pasala , ampak sem potem študirala, da bo v puberteti gledal fotke pa ne vem če bo ravno zadovoljen, da sva ga že pri dveh v hudiča oblekla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:53:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj od vas nima katera takega kostuma, ki bi bil našemu frajerju prav, ne Spidermana imam,od maksa še,samo bi ga poiskat mogla. ma ne išči, saj bo moj jutri kaj našel, ne hvala ti vseeno, ampak nočem ti še zdaj dela delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:55:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kam gremo pustovat? Jaz nikamor,sem sama cel vikend z fročeki. Pa saj s fročeki mislim. Jaz tudi brez bom. Uuuu... kaki stavek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:55:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Mater sem jezna ...sem prej probala tisti kostum za pusta, ki smo ga dobili in je T prevelik. Pa vse delam zadnji dan no. Zdaj pa mojega gnjavim naj gre jutri pogledat, pa mojo mamo sem že klicala...ker jaz ne morem . Ma te noge me tak bolijo, da me je res sram it v javnost. A pa je tako velik, da je nenosljiv, ne gre da bi bil pač malo bolj nabran? Kakšnega pa sploh ima? Tineju sva danes kupila slončka. So imeli tak lušne hudičke, bi mu po moje ful pasala , ampak sem potem študirala, da bo v puberteti gledal fotke pa ne vem če bo ravno zadovoljen, da sva ga že pri dveh v hudiča oblekla. saj tak po dolžini mu je kolikor toliko prav, ampak tista maska (zajček, ki gre na glavo, pa mu je full prevelika pa mu dol pada...sem probala malo priredit, pa vseeno ni šlo Kje sta kupila za Tineja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:56:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kam gremo pustovat? Jaz nikamor,sem sama cel vikend z fročeki. Pa saj s fročeki mislim. Jaz tudi brez bom. Uuuu... kaki stavek. ja,kam pa si mislila it?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:56:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kam gremo pustovat? Jaz nikamor,sem sama cel vikend z fročeki. Pa saj s fročeki mislim. Jaz tudi brez bom. Uuuu... kaki stavek. mi se gremo malo k babicam pokazat, pa k svakinji, v torek pa še ne vem...no če bomo imeli kaj za oblečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:57:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj od vas nima katera takega kostuma, ki bi bil našemu frajerju prav, ne Spidermana imam,od maksa še,samo bi ga poiskat mogla. ma ne išči, saj bo moj jutri kaj našel, ne hvala ti vseeno, ampak nočem ti še zdaj dela delat Ja,kak hočeš,ga je pa imel pri 1-em letu gor.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:58:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Mater sem jezna ...sem prej probala tisti kostum za pusta, ki smo ga dobili in je T prevelik. Pa vse delam zadnji dan no. Zdaj pa mojega gnjavim naj gre jutri pogledat, pa mojo mamo sem že klicala...ker jaz ne morem . Ma te noge me tak bolijo, da me je res sram it v javnost. A pa je tako velik, da je nenosljiv, ne gre da bi bil pač malo bolj nabran? Kakšnega pa sploh ima? Tineju sva danes kupila slončka. So imeli tak lušne hudičke, bi mu po moje ful pasala , ampak sem potem študirala, da bo v puberteti gledal fotke pa ne vem če bo ravno zadovoljen, da sva ga že pri dveh v hudiča oblekla. saj tak po dolžini mu je kolikor toliko prav, ampak tista maska (zajček, ki gre na glavo, pa mu je full prevelika pa mu dol pada...sem probala malo priredit, pa vseeno ni šlo Kje sta kupila za Tineja? V BC, ampak tudi še nismo probali, se mi je kar samoumevno zdelo, da mu bo. Moram jutri probat.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:00:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kam gremo pustovat? Jaz nikamor,sem sama cel vikend z fročeki. Pa saj s fročeki mislim. Jaz tudi brez bom. Uuuu... kaki stavek. mi se gremo malo k babicam pokazat, pa k svakinji, v torek pa še ne vem...no če bomo imeli kaj za oblečt Mi gremo v nedeljo k babici, v torek je pa v vrtcu rajanje za otroke, starše in stare starše. Pa ena lutkovna predstava je prej.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:01:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj od vas nima katera takega kostuma, ki bi bil našemu frajerju prav, ne Spidermana imam,od maksa še,samo bi ga poiskat mogla. ma ne išči, saj bo moj jutri kaj našel, ne hvala ti vseeno, ampak nočem ti še zdaj dela delat Ja,kak hočeš,ga je pa imel pri 1-em letu gor. ja, glej, te pa če lahko, bi te prosla, če moj ne bo nič našel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:01:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Mater sem jezna ...sem prej probala tisti kostum za pusta, ki smo ga dobili in je T prevelik. Pa vse delam zadnji dan no. Zdaj pa mojega gnjavim naj gre jutri pogledat, pa mojo mamo sem že klicala...ker jaz ne morem . Ma te noge me tak bolijo, da me je res sram it v javnost. A pa je tako velik, da je nenosljiv, ne gre da bi bil pač malo bolj nabran? Kakšnega pa sploh ima? Tineju sva danes kupila slončka. So imeli tak lušne hudičke, bi mu po moje ful pasala , ampak sem potem študirala, da bo v puberteti gledal fotke pa ne vem če bo ravno zadovoljen, da sva ga že pri dveh v hudiča oblekla. saj tak po dolžini mu je kolikor toliko prav, ampak tista maska (zajček, ki gre na glavo, pa mu je full prevelika pa mu dol pada...sem probala malo priredit, pa vseeno ni šlo Kje sta kupila za Tineja? V BC, ampak tudi še nismo probali, se mi je kar samoumevno zdelo, da mu bo. Moram jutri probat. pa so še imeli kaj kostumov al bolj bogo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?