|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
18.3.2011 10:13:30   
lana08
Tedni kar bežijo, sploh sedaj mi jih manjka, če hočem magistrirat do PDP (bo zelo na knap, ampak da bi se le izšlo-drugač pa potem z malim na joški na zagovor user posted image ). Bolniška pa spet zavrnjena user posted image  in že pišem pritožbo.

Gigi ja vatka v ušesa pa potem kapica ali trak za eno uro po kopanju. Ampak pomoje ima K. enako strukturo sluhovoda kot moj mož, ki ima tudi stalne težave, ker ima tako speljano, da voda ne gre ven in edino letos, ko je stalno uporabljal čepke preživel dopust brez antibiotikov. Zato sem pa jaz sedaj bauharca user posted image user posted image .

Aqua saj greste vse za mano. Pozabljivosti se pa pridružujem.

Miši sedaj spite? Meni kronično primanjkuje spanja, K. se zbudi okoli 6ih, jaz pa potem zaradi pisanja ne smem več nazaj spat. Torej spanje na sporedu v penziji user posted image , kajne Hedi in Abra.

Srečica samo da se dogaja.

Grem naprej pisat. Pridni bodite.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.3.2011 11:34:57   
hermy1
Jutro,

vsem lep vikend!!

Gigi, kolk si pa to lepo napisala user posted image  user posted image !!!
Se veselim srečanja user posted image user posted image user posted image !!
Pridna Lana08 user posted image , ta ZZZs se pa res heca user posted image !!!
Pa preden grem v medvedjo deželo še ena pika poka. Pa vsem, ki jih srček boli en medvedji user posted image !!!

user posted image

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.3.2011 11:54:08   
mausikaa
dan, evo da se malček javim... par dni me ni bilo, so mi odstranili septum pa še eno zadevo zraven, tko da zdaj počivam in se pustim crkljati...sem jih v bolnici prepričala da so me prej spustili domov, sem imela dve zelo zelo glasni cimri (tako podnevi kot ponoči user posted image  ) in se bom doma sigurno bolj naspala in spočila...

no zdaj grem pa brati vse za nazaj...lupčka vsem, nosečke čuvajte se

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.3.2011 12:00:08   
lana08
Hermy lepa pikapoka user posted image

Mausi ti se kar pusti crkljati, pa čimprej okrevaj.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.3.2011 12:01:24   
aqua77
mausi, super da jezdaj vse za tabo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa res počivaj in se pusti razvajat!!!! user posted image pa hitro se nam pocajtaj!!! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.3.2011 12:02:41   
aqua77
o hermič, kaka lepa pikapoka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  to bi blo pa greh ne pokazat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte v medvedovi deželi!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.3.2011 12:03:54   
mismis
maussi, super zdaj pa počivati, da se čimprej spraviš skupaj user posted image user posted image user posted image

Hermy, krasna pikapolonica user posted image user posted image user posted image

in ne, nič nismo danes še dremale, pa spet me ena od user posted image  veselo brca v mehur user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.3.2011 12:11:45   
aqua77
miši, veš da se mi je zadnjič podobno zgodilo, ko sem šla spat zvečer. user posted image  sem imela tak filing, ko da hoče ven zleztuser posted image , tako mi je nekam dol pritiskal, pa lulat me je tiščalo, čeprav sem ravno bla na WC-ju. nič fajn filing. user posted image  sem, si poušter dala pod rit in noge v svečo, da je mal nazaj zlezel, da sem sploh lahko zaspala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.3.2011 12:33:49   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

...sem, si poušter dala pod rit in noge v svečo, da je mal nazaj zlezel, da sem sploh lahko zaspala... user posted image

Vodička, si pa očitno še zlo gibčna user posted image user posted image user posted image !! Dobra tehnika user posted image !!
Mausi, naj te res pocrkljajo, da boš hitro dobra user posted image user posted image user posted image !!

To z mehurjem je res najslabši del nosečnosti user posted image !! Pa sem si vedno rekla,...še zmer boljš, da brca, kot da bi skoz "prisluškovala!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.3.2011 12:58:58   
gigi1
Mausika user posted image  počivaj in se pusti razvajati user posted image

Lana08 pismu pa te komisije. Tole pa človeku kar user posted image .
Upam, da boste najdli kakšno rešitev za ušeska.

Aquič sveča? user posted image  Dobra!

Miši probaj mogoče se pa Medika malo višje parkira. Si probala kuhovnice pod posteljo? Mogoče jima kakšne magnetne silnice ne pašejo?

Hermi uživajte user posted image

Neodkrita kako si mi ti? Punce? Pa omladinac?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.3.2011 13:16:13   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

miši, veš da se mi je zadnjič podobno zgodilo, ko sem šla spat zvečer. user posted image  sem imela tak filing, ko da hoče ven zleztuser posted image , tako mi je nekam dol pritiskal, pa lulat me je tiščalo, čeprav sem ravno bla na WC-ju. nič fajn filing. user posted image  sem, si poušter dala pod rit in noge v svečo, da je mal nazaj zlezel, da sem sploh lahko zaspala... user posted image

Ta filing ko misliš, da maš že skor glavico zunaj med nogami, sem jaz imela od sredine do konca nosečnosti, non stop. Zelo neprijetno, ker nisem mogla niti 100m prehodit in proti koncu že precej boleče in zastrašujoče. Meni je zelo pomagal nosečniški pas, un elastični ene 10cm širok. Tudi v materinski šoli so nam ga predlagali, ampak ga ne smeš non stop nosit, ker se mišice polenijo, ap tam so nam pokazali kako se pravilno namesti.

Lana08 a si že probala natresk? Pa če se ti da malo pobrskaj na RR ali po netu za materino dušico ali tea tree olje. Ne vem kaj od tega ful pomaga otrokom. Maže se pa samo zunaj ušeska, za ušeskom. Natresk pa je ena rožica, ki pomaga ob vnetju (sok nakapaš v uho) in pri veliko otrok se vnetje več ne ponovi. Seveda pa je odvisno od česa prihaja do vnetij. Revčki. Naš je imel samo 1x in ne bom nikoli pozabila tistega jokauser posted image .

Gigi če se da, bi bilo fajn ta mesec, ker potem mož gre in nimam varstva, če neb pa enkrat poleti, ko bomo na dopustu.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.3.2011 13:32:39   
neodkrita
Gigi - saj sem napisala. da nič novega (kuča-posao). Omladinec leteč (dobesedno skoz na letalu). Punce pa hja kaj naj rečem spet se približujejo rojstni dnevi in po njima vidim, da sem že v letih (še dobro da sem ta prvo tak hitro mela).

Lep petek in vikend vsemmmmm!!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.3.2011 13:39:35   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Miši sedaj spite? Meni kronično primanjkuje spanja, K. se zbudi okoli 6ih, jaz pa potem zaradi pisanja ne smem več nazaj spat. Torej spanje na sporedu v penziji user posted image , kajne Hedi in Abra.

o neehiiiiii...user posted image  Komaj se začne kazat luč na dnu tunela (beri, se zbudimo le malokrat..) pa pride al bolezen al luna al kr neki...
In tko kot pri Hope, če se že spi pomoč ok, mamo pa budnico ob 5... No, danes rescimo je Miha ob 4:50 začel migat, ob 5:50 pa je deklarativno odločil, da gre dol... Tko, da...

Mišika, božček... Tole nočno lulanje je obup, se spomnim. Pomoje tebe matra to, da si nonstop notri in doma. Meni pa sicer nista tolk na mehurju sedela, ampak je imel Miha največje veselje se okrog obračat. Obrnil se je za vsak pregled, zadnjič v 34 tednu (HB glavično). In ob tem se je lepo z nogami uprl meni tja nekam v debelo črevo al danko al kam...obuuuupuser posted image user posted image

Žižek, pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hermica, Akvica, Lanice, Mausika, Tedika, pa itak vse srečke nosečke, pa mamice moje, pa skratka vse prisotne plus nočna sestra z lulčkom: cm-o-KKK user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.3.2011 13:44:14   
Naska
Hejla vsem skupaj!

Pridno berem, vse brkam (itak to je konzervji stil) in tako da bom kar navsesplošno in vsevprek vsem zaželela vse najlepše in najboljše in naj naj!!! Evo - takele želje vendno prav pridejo. Hermy mi smo bili tudi za prvega pusta pikapolonice...

Drugače pa - hmmm - naj se pohvalim - danes pa malce bolj pozitivno zrem v svet. Sem pa bila ta teden "na bolniški" , čeprav itak doma delam in tudi ko sem na bolniški delam in je še večji stres. Včeraj pa se nisem niti približala računalniku - kakšna sprememba - tako paše en dan ne razmišljat o delu!

Evo - lep vikend!!! user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.3.2011 13:45:12   
Naska
Tako da uvajam MOŽGANSKI POST!!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.3.2011 14:06:35   
lana08
Hope natreska imamo na kile doma, samo mu kar nisem upala dat ker je dobro leto šele star. Kaj pa vem mogoče kasneje, čeprav upam da bo čimmanj teh kasneje. Sem ga pa s kapljicami tea tree mazala za ušeskom kolikor je bilo to mogoče. Tele just zadeve so super. Samo prepozno se spomnim ponavadi. Saj bo, danes je že spet isti lump kot je bil. Jutri pa spet polna luna aaaaaaa, čeprav pri nas je mlaj hujši.

Naska uživaj v možganskem postu.

Hedi bo teba mal čiračara palčko uporabit. Kaj pa če bi radiestezista poklicala, da ti malo premeri tokove. Mogoče je to ali pa če si že slišala za elemental prostora, ki se naseli v vsak prostor in ker otroci so veliko bolj dovzetni za to, ga bolj čutijo, nekateri celo vidijo in potem jih je strah in se prebujajo ponoči ali pa sploh zaspat nočejo.

A se vidi da se meni danes ne da ukvarjat z mag user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.3.2011 14:14:46   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Hedi bo teba mal čiračara palčko uporabit. Kaj pa če bi radiestezista poklicala, da ti malo premeri tokove. Mogoče je to ali pa če si že slišala za elemental prostora, ki se naseli v vsak prostor in ker otroci so veliko bolj dovzetni za to, ga bolj čutijo, nekateri celo vidijo in potem jih je strah in se prebujajo ponoči ali pa sploh zaspat nočejo.

A se vidi da se meni danes ne da ukvarjat z mag user posted image user posted image

Smo meli enega perfektnega. Gospod je sicer že hudo star ampak uveljavljen. Je našel neke strašne tokove, zato smo prestavili posteljice in pa eno piramido smo dobili, ki menda razbije sevanje.
O tem elemntalu pa še nisem slišala.... kaj pa to je?? sliši se grozno...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.3.2011 14:41:07   
lana08
Hedi sem ti poslala ZS.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.3.2011 14:45:30   
lana08
Joj kaj sem ti poslala, kaj ga serje tale rr. bom še enkrat grrrr

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.3.2011 17:34:49   
Hope2
gigi Danes sem kupila v kalčku vložen čemaž. Še nikoli v življenju ga nisem jedla in ne pripravljala, se pa spomnim, da ga ti veliko pripravljaš. A mi prosim kak recept napišeš oz kje vse ga lahk porabimuser posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.3.2011 17:38:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
teddy, ti si čisto zbegana user posted image user posted image  kako nam kaže

bolj čudno. Jošk še dotaknit ne smem, doli me že vse boli, ma user posted image od nikoder...user posted image . Pa test za O je bil pozitiven že pred dvema tednoma in pol.Nič mi ni jasno.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.3.2011 17:39:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image

aaaa prekjut je mali pupek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.3.2011 17:40:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dan, evo da se malček javim... par dni me ni bilo, so mi odstranili septum pa še eno zadevo zraven, tko da zdaj počivam in se pustim crkljati...

super!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.3.2011 17:44:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
teddy, ti si čisto zbegana user posted image user posted image  kako nam kaže

bolj čudno. Jošk še dotaknit ne smem, doli me že vse boli, ma user posted image od nikoder...user posted image . Pa test za O je bil pozitiven že pred dvema tednoma in pol.Nič mi ni jasno.

kaj pa test za nosečnost??

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.3.2011 17:44:43   
zarja1
Babnice moje prav fajn ste. Vse po vrsti. Rada vas mam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?