Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...je bila pa punca velika 54cm. Hvala bogu sem kupovala ostale stvari 62, ki so nam bile malček prevelike, ampak lepo spodvite ali zavihane zgledale perfektno. No edino mako majčke smo pa nosili 56, da so bile lepo ob teleščku.
Se mi zdi, da dejansko potem vidiš kaj bi še bilo potrebno. Ker tudi ne vemo kakšno bo vreme. Glede na to, da imam jaz PDP 31.8. dvomim, da bomo veliko v kratkih rokavih in kratkih hlačah.
Veliko pa je odvisno tudi kako imate toplo doma oz. ali se vam zelo segreje med poletjem.
sva bila v 25t pa je rekla,da bi še lahko kak teden ali dva počakala,da bi se lepše videl... so ti kaj rekli, ko si klicala tja kdaj je najbolje?
Upam da mi na naslednjem pregledu ne bo preveč težil zaradi kg.
! Vsem, ki jih AC se caka naj povem, da ni prijetno, da sem bila potem ves cas v skrbeh ali bo vse v redu ali ne, saj nenehno opazujes ali bodo kaksni znaki (in si kaksne tudi kaj hitro umislis) da pa je bil ves postopek opravljen zelo profesionalno, in da konec koncev ni tako hudo. Se mi je pa odvalil kamen od srca ko sem dobila rezultate.
....in če naju misli naju bo počakal.....pa če tudi ne bo akcije! A ne? vsaj še kak mesec, dva sem misla z vozičkom počakat....