rina22
|
botrca, ojej, pol pa te res veliko stvari muči upam, da bo kmalu bolje saraya in matcar, super, da sta uživali za tiste mačote pa se pustita presenetit - lahko da se vama bo že danes sanjalo tak živo o njih, kot meni danes zjutraj hehe saraya, res da od vesti ne moreš živeti. pravijo, da tudi samo od ljubezni ne moreš živeti. tudi to je res. pa vendar je življenje lepše in bogatejše, če imaš nekoga rad in obratno, ne? no, in pri meni je tako tudi z vestjo. če imam čisto in mirno vest, je moje življenje lepše. če bom delala po vesti ali ne, pa nikoli ne bom ultra bogata, tak da nič bat niti ne študiram pol prave stroke - bi mogla bit kaka menedžerka ali kaj podobnega, ampak so vsi toliko pokradli, da za mene niti nič več ne bi ostalo torej, če imaš na razpolago malo ali "noramalno" količino denarja (če nisi ultra bogat), se ti tak nekaj ne pozna.. res je, kot sem že napisala, da zaradi tega pač kje več plačam, ampak, kot sem tudi napisala, zato vsaj mirno spim (no,z izjemo danes ). ok, zdaj sem pa zabluuuuuzila 100 na uro
|