|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
10.5.2011 10:10:02   
miša*
user posted image danes popoldan pa .... NSuser posted image ... komaj čakam.... midva še nisva nikomur povedala... sva rekla da bova počakala do  NS.... uf....to bo še pestro danesuser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.5.2011 10:21:31   
hopsala
heej :)

joj kok ste pridne s pisanjem user posted image

čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image jaz še 6 dni do NS - se mi tak vlečeee user posted image

se vam lahko tudi jaz pridružim na kavici savinjčanke (sem zasavčanka?)user posted image

aja. me pa zanima če še katero tko občasno še kaj špika ali pa zbada v spodnjem delu trebuha? mi je čudno da bi šlo še vedno za raztezanje maternice? ali je to še vedno to?

no lepo bodite, božajte svoje bušije pa se slišimo še kaj :)

cau*

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.5.2011 12:36:37   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

heej :)

]

se vam lahko tudi jaz pridružim na kavici savinjčanke (sem zasavčanka?)user posted image

aja. me pa zanima če še katero tko občasno še kaj špika ali pa zbada v spodnjem delu trebuha? mi je čudno da bi šlo še vedno za raztezanje maternice? ali je to še vedno to?

Seveda se lahkouser posted image

mene tudi špika in to kar pogosto, tak da po moje je to raztezanje maternice, sam upam, da ne bo kako vnetje user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.5.2011 13:09:57   
nepovemše
Čao, nosečke!
Malo bom še k vam pokukala.
Sama sebe sem namreč določila kot decembrko in sem bila tam na forumu.
Včeraj sem pa imela prvi pregled in G. mi je določila PDP 27.11. - torej sem novembrka. In zdaj sem tu user posted image

Podatki za tabelco:
2. nosečnost, 1 otroček že doma, star leto in pol. Naslednji pregled imam šeleeeee 20.6. je rekla G., čez 6 tednov! Vmes pa na nuhalno.

sem videla, da se že menite za kavico - ljubljančanke! Lepo, lepo.
Se vam lahko še kdo priddruži?

LP

(odgovor članu miša*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.5.2011 14:00:34   
Tjasa27
nepovemše - seveda se lahko pridružiš na kofetku (in njami tortici) jz že cel dan cedim sline po čokoladno jagodni user posted image

se vidimo 

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.5.2011 14:10:01   
lananai

Potem tebi tudi Prebold ustreza, če boš prišla čez hrib? user posted image Ti kar pridi, itak. Kako se bomo spoznale? Hmmm... najbrž bomo tiste, ki bomo najbolj izgubljeno gledale okrog sebe... hahaha! Ne, res, ima katera kako idejo?

Drugače pa mene tudi občasno špikne še v spodnjem delu. Ampak dokler je le špikanje, je najbrž vse OK. user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.5.2011 14:11:38   
smrketa24
Punce, bom danes vseeno tudi jaz prišla v Zvezdo. Bo mož varuška in vas bom lahko spoznala. Pa tudi počutim se super, tako da ni panike (se mi ne da počivat user posted image ). Bom pa verjetno malo kasneje kot ob 17h, kakšne 15min kasneje. Upam, da boste takrat še imele materinske knjižice na mizi, da vas bom spoznala (aja, verjetno boste zunaj, kajne???). Mene boste takoj, ker imam velikkkk buši user posted image

Se vidimo!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.5.2011 14:17:03   
lean
Dan

uživajte na kavici in tortici, vam dovolim, da kakšen kos pojeste še namesto mene user posted image  pa seveda obvezno poročajte user posted image . Jaz vas verjetno ne bom imela prilike spoznat, sem zelo predaleč, sem pa sigurna, da ste vse po vrsti super punce.user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.5.2011 14:26:49   
melona27
Hej, punce..mene danes žal ne bo v Zvezdo, sem na morju do četrtka..user posted image pa naslednjič, ok?lepo se imejte,papa

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.5.2011 14:37:07   
Spetmami
Pozdravljene,

ste pridne za pisat, jaz pa še brat ne utegnem user posted image

Včeraj sem imela NS, mali je telovadil sto na uro, tako da ga je komaj uspela poslikat user posted image  
Krasen občutek, ko vidiš komaj dobrih 5-centimetrov veliko bitjece, ki je že pravi mali človek z vsem, kar spada zraven... Za spol ni nič rekla, pa tudi vprašala nisva. Je bila bodoča "big-sister" zraven in je nekaj časa navdušeno gledala, potem ji je pa postalo že malo dolgčas.
Rezultati so ok, čakam še na rezultate DHT. PDP je pustila 21.11., kljub temu, da je za en dan večji plod po statistikah.

Danes sem imela še G in me je presenetil, ko je rekel da naj delam do 20. tedna, potem pa na bolniško. Sem rekla, da v službi ne bodo navdušeni, pa mi je dal mejo do 24. tedna. To pa zaradi tega, ker sem imela pri prvem otroku nizko porodno težo (dobrih 2.600).
Sem pa ravno zjutraj (pred pregledom) povedala šefici za nosečnost in rekla, da bom pač poskusila delat do konca, če bo vse ok. No, pa očitno ne bo čisto tako. Sicer po pričakovanjih ni bila navdušena nad novico, ampak se bodo že znašli... Na prvem mestu je dete.
Naslednji pregled imam 15.6.

Se mi zdi, da gre vse tako hitro... komaj sem naredila nosečniški test, zdaj sem imela že NS..., čeprav včasih še kar ne dojamem, če sem res noseča ali le sanjam user posted image

Držim pesti, da bo do konca vse ok. Prav tako za vse vas.
Uživajte v sončku!

Lp

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.5.2011 15:58:43   
scarlett_
Živjo,
tudi jaz pridem danes, bo mož pravočasno doma, da bo on z malo. Sva bili pa danes že celo dopoldne v Kranju z junijkami, tako da imam očitno dan za kofetkanje! user posted image
Ljubljančanke, se vidimo! user posted image user posted image

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.5.2011 17:55:10   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Potem tebi tudi Prebold ustreza, če boš prišla čez hrib? user posted image Ti kar pridi, itak. Kako se bomo spoznale? Hmmm... najbrž bomo tiste, ki bomo najbolj izgubljeno gledale okrog sebe... hahaha! Ne, res, ima katera kako idejo?

Drugače pa mene tudi občasno špikne še v spodnjem delu. Ampak dokler je le špikanje, je najbrž vse OK. user posted image

Po moje, če bomo dopoldne se dobile, tak ne bo gužve, tak da se bo na daleč vidlo kdo je kdouser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.5.2011 18:02:19   
hopsala
user posted image user posted image komaj čakam user posted image to drug teden v sredo al kak? jaz mam tak kadarkoli čas :) edino v četrtek mene ni-grem v zagreb za en dan user posted image

ja meni Prebold čist ustreza ker grem tak čez hrib ja user posted image sam poznam ga pa čist nič ne, edino tam vem k je nek merkator to vem ki je drugače se pa samo mimo peljem do avtoceste user posted image
kako bi se prepoznale?user posted image hm. nevem, če bo dopoldan pol res ne bo neke panike vseeno pa imamo lahko nevem al MK v roki user posted image ali pa barva majčk ali kaj podobnega user posted image nevem, predlagajte user posted image

no lepo bodite user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.5.2011 20:13:16   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image ,

naslednji pregled, NS, morfologija, kraj

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 23.5., okolica Celja user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 13.5., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Savinjska
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Štajerska user posted image
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted imageŠtajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.5., Ljubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 26.5.  user posted image
petrusk, 19.5., user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.5., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 , 0 , Gorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 , 0 , 16.5., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 , 1 , 13.5., Štajerska

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.,  user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Štajerska user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.5.,  Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.5., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 , 0 , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  , 1  , 25.5., Posavje 

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 25.5., Šmartno ob Paki
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana - Celje
twiggi, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 , 0 , 3.6.,

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5. user posted image
Anonimna, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Savinjska

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image , 23.5., user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.  user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , 12.5., Ljubljana  user posted image user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 3.6. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., okolica MS user posted image
vesna91, 2 , 1 , 18.5.,   

20.11.
Zojatisa, 28 let, 20.5., 9.5., Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 3.6., 16.5., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 10.5., Prlekija

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 10.5., Domžale user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6., 19.5., Ljubljana user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image18.5., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image 9.5.  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 26.5., 18.5., Primorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5., 11.5.  user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 , 0 , 10.5., 17.5., Kranj
nepovemše, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.5., 16.5  user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 16.5. user posted image
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6., 27.5., Trbovlje

29.11.
Anonimna user posted image , 2 user posted image , 1 user posted image
30.11.
x.11.

jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Novo mesto user posted image
 tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 77
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.5.2011 21:19:41   
mimsi
Da se javim po lepem času, da veste, da še obstajam...user posted image uf, ste tolk načvekale, da sm rabla kr uhu časa, da pridem do konca in kaj vmes preberem, da ste danes uživale na sončku in kaj je še hujše...ob tortici... user posted image ja škoda, ker nisem mogla prit. Zares bi tudi meni pasala vaša družba...klinc pa tak urnik...user posted image no, ja upam, da naslednjič rata. Kdaj pa bo naslednjič? Kaj kmalu?user posted image user posted image Drugače pa nič special pri meni...napetost je uplahnila, slabo mi praktično ni več, skratka simptomov nosečnosti ni več, razen tega da ni M.user posted image . Kakor koli, NS se približuje z vso hitrostjo, manj kot teden je še pred mano, user posted image vam sledim s polno paro...user posted image ta teden grem pa v lab. še kri dat pa lulat, ker mam drug teden redni pregled. To je pa to. A, ja, jutri grem pa jaz tudi v Kik-a pogledat, če bom kako nos. majčko našla. Tako, lepo bodite pa se tipkamo. A, ja glavno pa pozabim, čestitam vsem za uspešne in odlične preglede/rezultate. user posted image LP

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.5.2011 21:33:00   
Zojatisa
Hay punce
Ja tudi mene še občasn kaj špikne spodaj ampak čedalje bolj redko.
Hopsala seveda se nam lahko pridružiš in to zveseljem da se spoznama če boma skupaj pol v porodnišnici,hahaha.
Ja za hotel pa kreneš tam nutri kot za Merkator, kaj če se pa dobimo pred merkatorjem in gremo potem skupi v hotel da se ne bomo iskale za prvič-sm predlagam.
Jz bom po vsej verjetnosti prišla peš iz Sv.Lovrenca ki je kar bliz Prebolda, no sedaj dan že mamo sepravi drugo sredo -oz.juter teden. Sedaj se pa še za urco zmenmo.
Komaj čakam!

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.5.2011 21:50:12   
Klara-1
Kar se špikanja v trebuhu tiče... mene ponavadi zvečer začne. Zoprno. Komaj čakam naslednji pregled. Saj sem že sama sebi prav smešna. Vedno me je bilo na smrt strah zdravnikov kakršnekoli stroke, zdaj bi pa najraje skozi pri ginekologu visela, da bi potrdil, da je vse ok. Ja, nosečnost je res eno misteriozno stanje.

Danes sem si v C&A kupila nosečniške pajkice. So pa kar velike številke. Sem vzela 2 št. manjše kot običajno št., pa so mi kar malo prevelike čez rit in trebuh. Ampak ok, trebuh bo še zrastel in bo kaj hitro polno tam spredaj.

Lepo bodite.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
11.5.2011 9:03:28   
Zojatisa
Ja ja po moje bojo zdej naši bušiji začel rastit z polno hitrostjo in bojo kar na enkrat lepo okrogli joj komaj čakam

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
11.5.2011 9:11:36   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Ja ja po moje bojo zdej naši bušiji začel rastit z polno hitrostjo in bojo kar na enkrat lepo okrogli joj komaj čakam

To pa itak , še par tednov pa bo veselo brcalo po trebuščku, no Tjaša je že v 16 tednu nosečnosti, kar pomeni, da bi ta mišek moral če kaka 2 dobra tedna v akcijouser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
11.5.2011 9:57:37   
miša*
hej... NS je včeraj uspela... rezultati so baje odlični uf... hvala boguuser posted image user posted image
je moj vprašal če se vidi spol.. pa je DR rekel da ne ker ma prekrižane noge,pa sem jas rekla da je pol ziher punčka ker mamo ženske prekrižane noga..... in po nekaj boratih in zasukih je bila moja ugotovitev potrjena.......
hahahahahaha...

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.5.2011 10:44:37   
Zojatisa
ja super še ena dečla, to bojo mel fantje kaj za delat,hihihi.
Sicer pr nas je pa rekla da dokler ni 100% kaj je ne pove ampak se mi zdi da je navijala bol za fantka ker je prvo rekla ko je moj vprašu če se vidi je rekla da ne pol pa moj pravi sej tk vem ka sm naredu pa ga vpraša kaj pravi dekleta pa se mu je sm nasmejala pol kasnej pa pravi G da zdej mam pri njih kartoteko če bom kdaj kej rabla ali če se bomo odločl prit še po punčko. Tako da mi je zlo sumlivo, čeprav mi je vseeno sam de je ok.
Mogoče da je vidla pa ni sto procentn.
III spet lep sonček, aja pa vsem čestitke za ok nuhalne.,

(odgovor članu miša*)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
11.5.2011 10:54:13   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

ja super še ena dečla, to bojo mel fantje kaj za delat,hihihi.
Sicer pr nas je pa rekla da dokler ni 100% kaj je ne pove ampak se mi zdi da je navijala bol za fantka ker je prvo rekla ko je moj vprašu če se vidi je rekla da ne pol pa moj pravi sej tk vem ka sm naredu pa ga vpraša kaj pravi dekleta pa se mu je sm nasmejala pol kasnej pa pravi G da zdej mam pri njih kartoteko če bom kdaj kej rabla ali če se bomo odločl prit še po punčko. Tako da mi je zlo sumlivo, čeprav mi je vseeno sam de je ok.
Mogoče da je vidla pa ni sto procentn.
III spet lep sonček, aja pa vsem čestitke za ok nuhalne.,

Ti si bla pri moji G -levakovi, pri meni tudi ni prvič nič hotla rečt, zdej pa je gledala in gledala in tista antenca je bila iz vseh kotov, tak da je v kartoteko napisala fantek z ?, kar bova preverili 25.5user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.5.2011 11:33:36   
Zojatisa
Ja res je, bomo vidl kdaj bomo kaj mi zvedl 100% kaj bomo mel, ja pa zanimivo v pričakovanju ko ne veš ali dobiš sinčeka ali hčerkico.Moram pa povedati da je zelo prijazna in zelo fajna G.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.5.2011 12:46:08   
nejanejc
pozdravljene se z moje strani... mam podobno zgodbo kot nepovemše. Sem preletela sam zadnjo stran, bom kaj vec takoj,ko bom mogla. Do ponedeljka sem bla ziher, da bom decemberka. Pa nisem si upala na forum niti pogledat. nevem nek cudn strah sem imela. Sem mela pol prvi pregled in je ginkologinja ugotovila, da bi imela dvojcke, vendar je en ze zgodaj umrl in sol med angelcke, drugi je bil pa ze veliiiiiiiiik, je bil res dobre volje, zivahen. mam sina eno leto starega. Ja, zakaj sem kot nepovemše, zato ker sem misnla, da sme decemberka, rok mam 27.11.2011 in pregled mam cez 6 tednov 20.6., nuhalna pa 17.5.Torej moja druga nosecnost, čisto nepričakovana ampak smo veseli... kaj se morem za seznam napisat?..sem že sklerozna al kaj :) aja iz Kranja sem. Lep dan, pa se kaj oglasim. Trenutno sem na bolniski, mam vrocino, mam cez eno uro pregled...drzite pesti...

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 11.5.2011 12:55:10 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.5.2011 13:03:42   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image ,

naslednji pregled, NS, morfologija, kraj

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 23.5., okolica Celja user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 13.5., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Savinjska
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Štajerska user posted image
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted imageŠtajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.5., Ljubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 26.5.  user posted image
petrusk, 19.5., user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.5., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 , 0 , Gorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 , 0 , 16.5., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 , 1 , 13.5., Štajerska

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.,  user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Štajerska user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.5.,  Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.5., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 , 0 , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  , 1  , 25.5., Posavje 

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 25.5., Šmartno ob Paki
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana - Celje
twiggi, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 , 0 , 3.6.,

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5. user posted image
Anonimna, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Savinjska

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image , 23.5., user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.  user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , 12.5., Ljubljana  user posted image user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 3.6. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., okolica MS user posted image
vesna91, 2 , 1 , 18.5.,   

20.11.
Zojatisa, 28 let, 20.5., 9.5., Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 3.6., 16.5., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 10.5., Prlekija

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 10.5., Domžale user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6., 19.5., Ljubljana user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image18.5., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image 9.5.  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 26.5., 18.5., Primorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5., 11.5.  user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 , 0 , 10.5., 17.5., Kranj
nepovemše, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6., 17.5., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.5., 16.5  user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 16.5. user posted image
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6., 27.5., Trbovlje

29.11.
Anonimna user posted image , 2 user posted image , 1 user posted image
30.11.
x.11.

jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Novo mesto user posted image
 tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 78
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil _perla_ -- 11.5.2011 13:04:56 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Melania
TLF

Vam je všeč ime Melania?

da (30%)

ne (60%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!