|
RE: Mariborčanke,20.del 30.5.2011 21:58:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya drugače pa nič posebnega...včeraj ni bilo nobene gor in sem šla spat. Danes že laufala naokoli, si porihtala zdravstveno zavarovanje, da si sama plačujem en mesec.....malečke malo v varstvu imma še neko delo....dan lep, sončen, bi še bolj bil če mi ne bi fotr dneva pokvaril z neokusnimi izjavami in deljenja krivde, kot običajno...ampak saj bo nekoč boljše Pospravim, potem pa veselo na delo, popoldne pa po otroke. Jaz sem se 3 ure zjezala,pa me ni gor spustilo. Glede ateja,pa te čist razumem,mam doma isto z mojo materjo. ma pri meni oba ista...že 33 let je tako...žal...saj vem, da ti razumeš ...obema Ma ja,sem glih mela zaj rabuko spet zaradi Lee.najslabša pa sem tak jaz,kdo pa drugi! jaz vse požerem dol....ne vem če je kera stvar v teh letih bila, ki sem jo vredu za njiju naredla...Moj mi govori, da sem nora, ker sem tiho...res so srečni tisti, ki se imajo s starši radi.....kaj bi dala za to Jaz sem to včasih,zdaj pa ne več. jaz pa glih kontra...sedaj se več ne kregam in sem tiho pa se umaknem...Vsak dobi svoje nazaj...vedno.....ob svojem času To je res ja,samo tebi je lažje,ker ne živite skupaj,jaz pa ne bom pustila,da mi serje vpričo otrok po meni,pa take stvari.Sma takoj skupaj!
|