|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 10:15:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Maks dobil spet to bolezen umazanih ust,rok in nog(podobno slinavki),tak da sma doma.Upam,da bo hitro minlo to,ker revež že 2 dni ni nič jedel,pa še ene 3 dni bo trajalo,mi je rekel Z.Dobila pa sma tuš za usta mazat.Upam,da bo hitro pomagalo. Rina-jaz ti svetujem Vodice.Bili že nekajkrat in je super,plaža kako želiš,senčika,ni da ni.Ljudje prijazni,mesto veliko in se precej dogaja.Skratka,nam je bilo fullll všeč,je pa malo naprej od Zadra proti Šibeniku.Pa še za izpit. Joj bošček Maks, to pa je ziher ful neprijetno in boleče, naj tuš čimprej deluje. Vodice: Bla, res so lepe, ampak gužvaaa, sploh na plaži, pa po celi plaži ležalniki za plačat, ludi pa so ležali zraven. Tak da spet odvisno kateri konec mesta. Mi2 sva bla v hotelu levo od mesta, južno, tam ko so tudi apartmaji, kaj pa vi? Mi smo bili na vseh koncih.Je pa res,da je ob hotelih več folka.Najlepše mi je bilo Lovetovo.
|