Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:25:37
|
|
|
|
matcar
|
Zdaj pa direkcione v postlo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx te pa rečimo okvirno petek za kafe, pa bomo vidle kako bo vreme itd. še nič ne obljubim Zakaj ne? Daj pridi,da te še vidim pred odhodom v P. nevem..kak bom s časom drug teden....bom pa probala Če pa se za ta petek dogovarjamo! ja sem vidla potem, da je že torek... ...sem menda bila še v nedelji
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:28:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naporen dan za mano.Dopoldan bila doma,čakala na denar,ki je bil nakazan komaj ob 12-h,da bi lahko znorela derekt.Pol sem hodla po izvide za ateja,pa nazaj domov,ker je moral k svoji Z na kontrolo.Pol šla po Saš-a v vrtec,pa do tašče,prišel moj,šli domov.Peljala ateja v B,kjer je ostal in samo upamo,da ni kaj hujšega z njim.Bomo vidli,kaj bodo jutri rekli Z.Pol šibala domov in v štacuno po mali ajnkauf.Pa z Leo sma morale plakat naredit.Zdaj pa sem tukaj! ti pa nimaš obstanka...Raje malo počivaj...naj drugi vse postorijo in te razvajajo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:35:05
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Že spite ali je še kera tu?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:37:29
|
|
|
|
arabela*
|
jaz še malo svetim tu...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 31.5.2011 22:41:20
|
|
|
|
ly117
|
Pojedla lubenice kolk je blo, zdaj bi pa še. Mi tak paše nekaj svežega in sočnega ko pridem ven iz savne. Zdaj mi pa že oke tudi skup vleče. Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 9:03:43
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 9:04:57
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Nik zvečer dobil vročino, ponoči prav zakuhal, sicer vse prespal in še spi. Upam, da so krive 5ke, saj si že 14 dni hoče rokice popapat. Bomo vidli ... Saraya: je že sreda .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 10:14:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Vem, da sem že tečna... Zadnje dni samo za morje gledam, ker se ne bi rada nahecala... Dajte mi povedat, je bla katera v Pakoštanih? Kje je lepše? Pakoštani ali Biograd? Glede plaž, večernih sprehodov itd.?? jaz sem kot otrok skozi hodila v Biograd, super. Zdaj sem pa ravno rezervirala apartma v Pakoštanih . Pakoštane so pač manjše mestece kot Biograd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 10:16:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Nik zvečer dobil vročino, ponoči prav zakuhal, sicer vse prespal in še spi. Upam, da so krive 5ke, saj si že 14 dni hoče rokice popapat. Bomo vidli ... Saraya: je že sreda . za Nika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 19:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
dan...čer...kaj koli Spet dan minil brzinsko, zjutraj vozila A cepit, je jokala revica, zdaj konec s cepljenje...edino kri še mora konc avgusta dat Popoldne šola, sem imela predstavitev, dobila deset__ko...jupi .... Zdaj pa čakam da moj s fročeki pride domov, bosta verjetno zelu utrujeni od igranja......cel dan.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.6.2011 19:18:47 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 19:17:55
|
|
|
|
arabela*
|
nik...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 20:55:40
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer, kje ste vse? Bila pri P, dobila AB, rahlo vnetje zg. dihal, dal kri in vodo, vse ok. Hvala za pikapoke... naj že primejo, ker ima zelo visoko vročino. Bil pa je tak super volje, da če ne bi bil vroč, ne bi niti vedli, da mu kaj fali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 21:34:13
|
|
|
|
arabela*
|
čer..... pri odprti okni...dežek lepo pada...paše... naj do jutra poneha.....da lahko gremo v vrtec.... grem si ami ami naredit....cmoke od kosila, pa še jagode za na povrh...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 21:34:20
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 21:37:34
|
|
|
|
matcar
|
Mater,laufarija celi božji dan.Tja bom padla. Bli pri ateju v B,pa pri mehaniku sem bla z bratovim avtom,pa v štacuni,pa končno mi je ratalo kupit še za nekaj malega,tak da sem perajt za v P: Ju3 pa me je kr strah it na pregled,pa še CTG bom mela.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 21:48:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, kje ste vse? Bila pri P, dobila AB, rahlo vnetje zg. dihal, dal kri in vodo, vse ok. Hvala za pikapoke... naj že primejo, ker ima zelo visoko vročino. Bil pa je tak super volje, da če ne bi bil vroč, ne bi niti vedli, da mu kaj fali.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:11:05
|
|
|
|
katy83
|
čer. Najprej za Nika. Jaz sem tudi vsak dan bolj boga...kašljam kot nora... Grem v petek k zdravniku, ker to več ni res. Vse me že boli od kašlja. Pa moja mama ima full podobno, je bila danes pri zdravniku in ima bronhitis. joj, moram z vami delit T hodi s coto po stanovanju in briše prah no, kaj sem hotla vprašat, če katera ve: danes sem dobila neko priporočeno pošto od CSD, pa nimam blage veze kaj bi to lahko bilo, ker vse odločbe imam doma, tak da...upam, da to ne pomeni kaj slabega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:14:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Najprej za Nika. Jaz sem tudi vsak dan bolj boga...kašljam kot nora... Grem v petek k zdravniku, ker to več ni res. Vse me že boli od kašlja. Pa moja mama ima full podobno, je bila danes pri zdravniku in ima bronhitis. joj, moram z vami delit T hodi s coto po stanovanju in briše prah no, kaj sem hotla vprašat, če katera ve: danes sem dobila neko priporočeno pošto od CSD, pa nimam blage veze kaj bi to lahko bilo, ker vse odločbe imam doma, tak da...upam, da to ne pomeni kaj slabega. še za tebe!Ne vem,mogoče za otroške kaj? Al pa za dsp! Pa za T.
< Sporočilo je popravil matcar -- 1.6.2011 22:15:20 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:17:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Najprej za Nika. Jaz sem tudi vsak dan bolj boga...kašljam kot nora... Grem v petek k zdravniku, ker to več ni res. Vse me že boli od kašlja. Pa moja mama ima full podobno, je bila danes pri zdravniku in ima bronhitis. joj, moram z vami delit T hodi s coto po stanovanju in briše prah no, kaj sem hotla vprašat, če katera ve: danes sem dobila neko priporočeno pošto od CSD, pa nimam blage veze kaj bi to lahko bilo, ker vse odločbe imam doma, tak da...upam, da to ne pomeni kaj slabega. še za tebe!Ne vem,mogoče za otroške kaj? Al pa za dsp! Pa za T. hvala za pikepoke hm...ne vem...za otroške sem dobila odločbo aprila, za dsp pa prejšnji mesec...upam, da se niso kaj zmotli, pa je kaj narobe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:18:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,laufarija celi božji dan.Tja bom padla. Bli pri ateju v B,pa pri mehaniku sem bla z bratovim avtom,pa v štacuni,pa končno mi je ratalo kupit še za nekaj malega,tak da sem perajt za v P: Ju3 pa me je kr strah it na pregled,pa še CTG bom mela. pa ne, vse bo ok... še malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:22:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,laufarija celi božji dan.Tja bom padla. Bli pri ateju v B,pa pri mehaniku sem bla z bratovim avtom,pa v štacuni,pa končno mi je ratalo kupit še za nekaj malega,tak da sem perajt za v P: Ju3 pa me je kr strah it na pregled,pa še CTG bom mela. pa ne, vse bo ok... še malo Saj ni to tak mišljeno blo.Skrbi me,ker že 2 dni lečem ko budalo okoli,več sem v avtu,kot pa doma.Pa nič prav ne počivam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:23:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Najprej za Nika. Jaz sem tudi vsak dan bolj boga...kašljam kot nora... Grem v petek k zdravniku, ker to več ni res. Vse me že boli od kašlja. Pa moja mama ima full podobno, je bila danes pri zdravniku in ima bronhitis. joj, moram z vami delit T hodi s coto po stanovanju in briše prah no, kaj sem hotla vprašat, če katera ve: danes sem dobila neko priporočeno pošto od CSD, pa nimam blage veze kaj bi to lahko bilo, ker vse odločbe imam doma, tak da...upam, da to ne pomeni kaj slabega. še za tebe!Ne vem,mogoče za otroške kaj? Al pa za dsp! Pa za T. hvala za pikepoke hm...ne vem...za otroške sem dobila odločbo aprila, za dsp pa prejšnji mesec...upam, da se niso kaj zmotli, pa je kaj narobe Te pa ne vem.Upam,da ni slabo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:24:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,laufarija celi božji dan.Tja bom padla. Bli pri ateju v B,pa pri mehaniku sem bla z bratovim avtom,pa v štacuni,pa končno mi je ratalo kupit še za nekaj malega,tak da sem perajt za v P: Ju3 pa me je kr strah it na pregled,pa še CTG bom mela. pa ne, vse bo ok... še malo Saj ni to tak mišljeno blo.Skrbi me,ker že 2 dni lečem ko budalo okoli,več sem v avtu,kot pa doma.Pa nič prav ne počivam. aja, to pa res, ja...nimaš mira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.6.2011 22:28:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,laufarija celi božji dan.Tja bom padla. Bli pri ateju v B,pa pri mehaniku sem bla z bratovim avtom,pa v štacuni,pa končno mi je ratalo kupit še za nekaj malega,tak da sem perajt za v P: Ju3 pa me je kr strah it na pregled,pa še CTG bom mela. pa ne, vse bo ok... še malo Saj ni to tak mišljeno blo.Skrbi me,ker že 2 dni lečem ko budalo okoli,več sem v avtu,kot pa doma.Pa nič prav ne počivam. aja, to pa res, ja...nimaš mira Pa ja,če pa vidiš,da ni konca zadevam.najprej Saš,pol maks,zaj pa še ata.Pa same sma z mamo,te pa jo moram furat okoli.Mah,brezveze.Čist sem že brez energije.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Otroci&internetŠakiKoliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu? 1 uro (
72%)

2 uri (
11%)

več kot ure (
9%)

dalj časa-koliko? (
8%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!