Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.6.2011 22:53:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer!Konec za ta teden? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jaz sem že v četrtek zaključila Mater gre enim lepo. Niti ne.....včeraj bla prisilno doma zaradi bolnikov,danes pa me je dež zaj.... Pa saj razlogi niti niso važni. važno je da si bla že doma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.6.2011 23:01:45
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.6.2011 23:03:04
|
|
|
|
ly117
|
Saraya nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.6.2011 23:13:09
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi spat. Mi oke že plešejo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 7:21:06
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , včeraj bila z malim na letališču ampak nisva videla vsega, ker je najprej bila nesreča pri Bauhausu in se je promet zamašil, pol pa se je še dež vlil...ampak nekaj sva pa le videla. Srček je bil pa nekaj najlepšega. Bom dala sliko gor. Danes pa je ati fraj, pa gremo na športni vikend...al pohorje, jahanje konjev, pristan...ne vem še kaj bodo ostali člani rekli . Meni je vseeno. Samo da se imamo fajn.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 7:21:28
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 7:23:09
|
|
|
|
matcar
|
Kak bi še spala,pa mi Saš ni več pustil. Zdaj pa pri dozi kave,pol pa grem še rihtat za ,kolko mi je še ostalo.Naprej pa bomo vidli,kak bo kaj dan potekal.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 7:23:20
|
|
|
|
botrca
|
V ponedeljek pa skoraj 100% pridem tudi jaz na kavico in da še malo poklepetam z bodočo mamico. Pa saj matcar...v sredo če rodiš...boš naslednji teden že fraj za kavico...ni panike zate . Komaj čakam, da vidim malo štručko. Kaj sterilizacijo ti pol kar takoj naredijo al kako? Za Saro en roj , da bo hitro zdrava.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 7:24:05
|
|
|
|
botrca
|
Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 8:18:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jaz bi še tudi spala pa me je Luka zbudi pred pol ure. zdaj sem pri jutranjem kapučinotu. Za naprej pa še ne vem kaj boma počela.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 8:18:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... To bi jaz tudi rada vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 8:53:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... To bi jaz tudi rada vedla. glasuje se za/proti trem zakonom: delo na črno pokojninska reforma arhiviranje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 9:17:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca V ponedeljek pa skoraj 100% pridem tudi jaz na kavico in da še malo poklepetam z bodočo mamico. Pa saj matcar...v sredo če rodiš...boš naslednji teden že fraj za kavico...ni panike zate . Komaj čakam, da vidim malo štručko. Kaj sterilizacijo ti pol kar takoj naredijo al kako? Ja,naredijo mi kr istočasno vse skupaj! Drugače bi pa čez 6 mesecev spet morala pod nož.Ja,itak da bom na prvi kavi,ki bo,ko pridem iz P.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 9:18:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... To bi jaz tudi rada vedla. glasuje se za/proti trem zakonom: delo na črno pokojninska reforma arhiviranje Jap! kako pa bote glasovale?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 10:20:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... tri glasovnice bojo: 1. preprečevanje dela na črno 2. arhivi 3. pokojninska reforma
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 10:24:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... To bi jaz tudi rada vedla. glasuje se za/proti trem zakonom: delo na črno pokojninska reforma arhiviranje Jap! kako pa bote glasovale? spet smo na referendumu glasovala bom definitivno Za pokojninsko, ker je potrebna sprememba, drugače se bo počasi cel sistem zrušil in naj....bojo samo naši otroci..... arhivi tudi DA sem pa striktno PROTI tretjemu (delu na črno), tu upam, da ta zakon pade, ker to pa je višek
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 11:28:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi lahko katera na kratko pove o čem se gre jutri glasovat... To bi jaz tudi rada vedla. glasuje se za/proti trem zakonom: delo na črno pokojninska reforma arhiviranje Jap! kako pa bote glasovale? spet smo na referendumu glasovala bom definitivno Za pokojninsko, ker je potrebna sprememba, drugače se bo počasi cel sistem zrušil in naj....bojo samo naši otroci..... arhivi tudi DA sem pa striktno PROTI tretjemu (delu na črno), tu upam, da ta zakon pade, ker to pa je višek Jaz bom enako glasovala. Jap,spet referendum.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 12:43:37
|
|
|
|
arabela*
|
...male veselo igrata... moj gre po kosilo k tašči, potem pa pride od A kolegica se igrat k nam..... Pa bomo šli popoldne vsi skupaj malo pod Pohorje da se znorijo, jaz pa nadiham svežega zraka
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 12:56:36
|
|
|
|
arabela*
|
nič pospravila sem, zdaj še Kanglerja pogledam do konca...potem pa malo relax
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 13:51:17
|
|
|
|
katy83
|
dan. Z malim sva bila v mestnem parku s kolegico in njenima otrokoma. Je bilo fajn Pa Čokoladko sem spoznala . Je bila tudi v Parku s svojo hčerkico in dragim. Jutri gremo pa na obhajilo k nečaku. Matcar, za ponedeljek še nič ne obljubim, ker ne vem kak moj dela...bi te pa res rada videla še kot . No, se bom potrudila, da pridem, ne obljubim pa nič. referendum, tudi jaz bom glasovala ZA pokojninsko in za arhive, PROTI pa za delo na črno. Drugače pri nas nič kaj novega...ja pa je, ati je včeraj dobil odločbo za dohodnino in je dobil več kot sem zračunala ....pa doma imamo kar pestro, ker T hoče zdaj po novem sam jest in potem veste kako to izgleda, ne??? nič, lepo mi bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 14:56:05
|
|
|
|
bambixxx
|
zakaj pa ste proti uveljavitvi zakona o preprečavanju dela na črno, če smem vprašat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 15:14:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zakaj pa ste proti uveljavitvi zakona o preprečavanju dela na črno, če smem vprašat pri meni je tak, da se tu nekak ne morem odločit, no...v bistvu je zakon kar dober, ampak me je zmotilo to, da si več hiše ne bi mogel sam delat oz. s pomočjo znancev...res pa je, da se v to nisem nekak spuščala....če pa ti je mi lahko na kratko razložiš kaj zakon ponuja...bom z veseljem prebrala in mogoče si premislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 15:25:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zakaj pa ste proti uveljavitvi zakona o preprečavanju dela na črno, če smem vprašat pri meni je tak, da se tu nekak ne morem odločit, no...v bistvu je zakon kar dober, ampak me je zmotilo to, da si več hiše ne bi mogel sam delat oz. s pomočjo znancev...res pa je, da se v to nisem nekak spuščala....če pa ti je mi lahko na kratko razložiš kaj zakon ponuja...bom z veseljem prebrala in mogoče si premislim Tukaj sem jaz tudi ZA!Problem je edino to,da imam občutek,da tak nič ne bo pomagalo in bodo vsi 3-je referendumi padli!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 15:26:19
|
|
|
|
matcar
|
Katy-saj če ti ne bo zneslo,se ne sekirat.Lahko pa prideš v torek k meni v P na en kafe.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.6.2011 15:27:17
|
|
|
|
matcar
|
Pa še to,sem čisto pozabla,ker sem čisto vznesena nad naslednjim tednom. Maks je čisto brez pleničke!Tudi ponoči!
|
Cepljenje za gripoendrinaAli boste svojega otroka cepili proti novi gripi?da (
15%)

ne (
85%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!