Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 12:58:42
|
|
|
|
rina22
|
matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? še malooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 13:06:26
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? še malooooooo matcar še samo ure odšteva, ne več dni bambix...nam so pamperske vsako noč premočile in jih ne uporabljamo več. Müllerjeve in DM-ove pa nikoli do zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 13:20:23
|
|
|
|
majakla
|
Pampers Premium care, meni so super. Mislim pa, da je največji problem v tem, da so ene npr. od 9 do 15 kg, torej so optimalne pri 12.?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 13:27:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? še malooooooo matcar še samo ure odšteva, ne več dni bambix...nam so pamperske vsako noč premočile in jih ne uporabljamo več. Müllerjeve in DM-ove pa nikoli do zdaj. ja, res... je že ponedeljek.. jaz pa sme nekak študirala, da še je 5 dni do "velikega dogodka" pamperske - mi mamo active baby in so super!!! Niti 1x še niso premočile. Res pa je, da so Sleep&Play eno veliko sr***. Pardon, ampak res. S temi mam pa same slabe izkušnje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 13:30:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pampers Premium care, meni so super. Mislim pa, da je največji problem v tem, da so ene npr. od 9 do 15 kg, torej so optimalne pri 12.?! ja, 4-ka je od 7 do 18 kg, 4+ pa od 9 pa mislim da do 20 kg. Pa T. veliko lepše paše 4+, pa je taka suhica. Zato je pač bolje, da probaš, katere otroku bolj odgovarjajo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:12:43
|
|
|
|
arabela*
|
Dan zjutraj z m porihtale, kaj sva imele, potem pa mi je že ob desetih zaspala, drugače bi še ,morda na kufeee uletele....ampak se ni izšlo.... potem pa sva tak morale po A v vrtec, pa smo še bile uro in pol zunaj sta se igrale kar v mestu.. Zdaj pa grem kosilo pogret spet
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:13:47
|
|
|
|
arabela*
|
glede plenic mi smo zmeraj pampers uporabljali, potem so tud začele premočit... potem smo na muller zelene prešaltali, pa so bile zakon....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:34:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Mene žal na kavo nebo, se mi je en obisk napovedal, bom pa jutri v P priletela pa en kofe spijema OK matcar????? Ja,itak.ti kr pridi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:35:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? še malooooooo Jutri grem! Nič ne dela,komaj pa že čakam in odštevam ure.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:38:51
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa do zdaj,od vseh ki sem jih sprobala,prisegam na Lumpija.Pa DM mi je bil tudi všeč,sem bila zadovoljna z njimi.Hofer je bil tudi vredu,ampak sem potem začela Sparkija kupovat,ker je več noter,pa je drek od dreka.Enako Simbi(Tuš).
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:39:55
|
|
|
|
matcar
|
Skratka,od pol 9-h kofetkala,najprej na Taboru z I.,potem pa še v mestu z Botrco in Bambi! Blo fajn,samo škoda,da je bolj kratko trajalo.Bomo pa vse nadoknadle.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 14:45:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa ravno naredila tortico za tamalo, zdaj še mora bit malo v hladilniku, da se lepo prepoji, pol pa bo vsaj za en fotošuting morala zdržat. Naša ta mala ima namreč danes 6 mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 15:31:48
|
|
|
|
majakla
|
Nik spi že od 12., hm... ? Če sem prej sumila zobke, zdaj res upam, da so. Včeraj sva bla pri moji sestri, je z bratrancema ful norel - valda cel čas so bli nerazdružljivi, danes pa tastarejši prišel domov z vročino in že v šoli bruhal. Bolezni... stran od nas, dost vas imamo!!! ~ ~ ~ Joooj Matcar, sem kuj že jaz cela nestrpna. Še malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 16:13:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? še malooooooo matcar še samo ure odšteva, ne več dni bambix...nam so pamperske vsako noč premočile in jih ne uporabljamo več. Müllerjeve in DM-ove pa nikoli do zdaj. ja, res... je že ponedeljek.. jaz pa sme nekak študirala, da še je 5 dni do "velikega dogodka" pamperske - mi mamo active baby in so super!!! Niti 1x še niso premočile. Res pa je, da so Sleep&Play eno veliko sr***. Pardon, ampak res. S temi mam pa same slabe izkušnje. ja active baby niso nikoli do zdaj premočile, te sleep&play pa očitno res niso za spanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 16:14:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa ravno naredila tortico za tamalo, zdaj še mora bit malo v hladilniku, da se lepo prepoji, pol pa bo vsaj za en fotošuting morala zdržat. Naša ta mala ima namreč danes 6 mesecev vse najboljše Alex
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 16:16:32
|
|
|
|
Arwenko
|
bambixx eno vprašanje...v tej spletni trgovini ko si mi zadnji rekla, za avtosedež, koliko pa je poštnina tam, ker nikjer nič ne piše?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 16:30:21
|
|
|
|
koala
|
Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 17:43:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko bambixx eno vprašanje...v tej spletni trgovini ko si mi zadnji rekla, za avtosedež, koliko pa je poštnina tam, ker nikjer nič ne piše? mislim da 3,5€. neka malenkost v glavnem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 18:50:53
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Samo malo pozdravim. Dopoldan itak šiht, pol letela po Lukeca pa domov nekaj na hitro v lonec zmetali ( žgance zabeljene z ocvirki ). Pol pa še v štacuno in k matcar, da sem jo še zadnjič vidla . Kaki lepi buši ima. Pojedla srednje vlko skledo črešenj. Zdaj pa grem malega rihtat za spanje. Je že taka sitka da glava peče.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 19:03:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 19:06:15
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 19:07:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 19:59:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani. Podpis. pa še moj podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 20:02:10
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bilo je fajn na kavi z matcar in bambixxx...prišla domov, se najedla...malo počivala in je že bila ura 15h ko sem šla po Jana. Potem se je on najedel in celi čas bila pri sosedi. Midve klepetali, otroci so se pa igrali. Zdaj pa gleda Avtomobilčke, počasi bo večerja, tuširanje in spanje.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 20:03:35
|
|
|
|
botrca
|
Matcar...dobro opravi jutri oz. v sredo in naj se vse dobro izteče...
|
KarolinaTLFBi dali deklici ime Karolina?da (
33%)

ne (
67%)
Število vseh glasov: 136Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!