Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:39:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala". saj po mojem je boljše splošna,ne? Jaz če bi imela izbiro bi izbrala delno, da bi ga lahko takoj pocartala, ler mi je bila to največja muka, da ga nisem mogla takoj videt, polubčkat,... Samo pri meni je šlo za urgentni CR in ni bilo izbire (navadno anastezijo naredijo veliko hitreje kot to delno).
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:39:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če bi imela kadarkoli CR, bi se odločila za delno...al pa bi se vsrala ja...ko si tam....je drugače
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:40:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se za dol. čas poslavljam, gre moj na rač, ziher avte gledat - dedi! moj tudi non stop to gleda, no motore, ampak to je isto jaz pa avte z mojim zravn...full mi je to vredi pa moj je full hecn no, gleda motore, pa cene...pa itak ni denarja za novi motor, tega bi sicer rad prodal, ampak še mu kakih 1500€ fali za drugega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:40:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič grem si segret pikato zrezke, krompir...zeljna solata kcoj, za navrh pa še torta..) dober tek omg...ti to resno? Zdaj??? Vsa čast...jaz bi tudi kdaj tak ja resno....ponavadi imam večerje obilne....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:41:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se za dol. čas poslavljam, gre moj na rač, ziher avte gledat - dedi! moj tudi non stop to gleda, no motore, ampak to je isto jaz pa avte z mojim zravn...full mi je to vredi pa moj je full hecn no, gleda motore, pa cene...pa itak ni denarja za novi motor, tega bi sicer rad prodal, ampak še mu kakih 1500€ fali za drugega midva vse gledava...od hond, do ferarijev....ni da ni
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:42:05
|
|
|
|
arabela*
|
grem....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:42:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič grem si segret pikato zrezke, krompir...zeljna solata kcoj, za navrh pa še torta..) dober tek omg...ti to resno? Zdaj??? Vsa čast...jaz bi tudi kdaj tak ja resno....ponavadi imam večerje obilne.... Srečnica.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:43:00
|
|
|
|
katy83
|
jaz tudi grem nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:44:04
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:57:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz jo imam, sicer je še pri eni pač, ampak komot vprašam, če še jo sploh rabi. Aha, nisem edina. Daj povejte, ste si vse lahko črpale? Jaz imam ročno Aventovo, ampak mi črpanje ni šlo, v eni uri sem načrpala le, da je bil podn pokrit - nič torej. Midve se nisva dojile, ker nikakor ni šlo in jaz sem samo črpala, tako da je 1 mesec približno pila samo moje mleko, pol pa je počasi zmanjkovalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:02:35
|
|
|
|
arabela*
|
evo me nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:03:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz jo imam, sicer je še pri eni pač, ampak komot vprašam, če še jo sploh rabi. Aha, nisem edina. Daj povejte, ste si vse lahko črpale? Jaz imam ročno Aventovo, ampak mi črpanje ni šlo, v eni uri sem načrpala le, da je bil podn pokrit - nič torej. Midve se nisva dojile, ker nikakor ni šlo in jaz sem samo črpala, tako da je 1 mesec približno pila samo moje mleko, pol pa je počasi zmanjkovalo jaz sem si naročala čaje iz Italije...pa ull pila....da se je mleko delalo.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:22:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črpanje: moja teorija, ker sem mleka imela ful, ko je Nik jedel je teklo na vse strani , je, da imam čudne zize in ne grejo v tisti nastavek, sem jih not tišala, da je že moj pravil, da ga zize bolijo. Pa si naredila prej tisto "masažo", ki kao "sprovucira" naval mleka? To so mi v porodnišnici pokazale. Prvi dan nisem imela črpalke pa sem mogla to na roke delat. Ne, prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:24:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala". Jaz sem imela epiduralno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:26:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala". saj po mojem je boljše splošna,ne? Jaz če bi imela izbiro bi izbrala delno, da bi ga lahko takoj pocartala, ler mi je bila to največja muka, da ga nisem mogla takoj videt, polubčkat,... Samo pri meni je šlo za urgentni CR in ni bilo izbire (navadno anastezijo naredijo veliko hitreje kot to delno). Ni blo cartanja, pokazali so mi ga 2x, pa lupčka sem mu lahko dala in fertik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 23:30:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ni blo cartanja, pokazali so mi ga 2x, pa lupčka sem mu lahko dala in fertik. 2x zato, ker 1. nisem nič vidla, sem bla tak prestrašena od 2dnevnih "počitnic" v porodnih..., eh.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 0:32:25
|
|
|
|
majakla
|
Gud najt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 7:02:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 7:03:09
|
|
|
|
matcar
|
Spala ok,samo je bilo prekratko.Pijem pa zdaj že 2-go kavo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 7:05:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 če bi imela kadarkoli CR, bi se odločila za delno...al pa bi se vsrala ja...ko si tam....je drugače Ja,ful drugače,ker ti živčki tak delajo,da dol padeš.Jaz pa sem še čakala dobre 3 ure,da sem bila na vrsti,ker je bil urgentni pred mano.Me je pa anestezistka pregovarjala za delno,ampak neuspešno.Bomo vidli,kako bo zdaj.Upam,da bom prišla dol,pa kr v OP,pa čao tuti!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 8:52:17
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Mene žal na kavo nebo, se mi je en obisk napovedal, bom pa jutri v P priletela pa en kofe spijema OK matcar?????
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 9:00:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Jaz sem šele zdaj vstala, ampak sem se tak fajn naspala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 9:14:43
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo tudi fajn spali. se je pa danes prvič zgodilo, da mu je plenica premočila. imel je pa pampers sleep&play. in sicer spredaj po trebuhu je bil celi moker, ker je na trebuhu spal in je zgleda vse gor teklo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 12:38:30
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Evo uspela pc vklopit, Nik spi ja. Aaaaaaa ste že/še na kavi - uživajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 12:56:41
|
|
|
|
rina22
|
dan no, po dolgem času se še jaz malo javim enostavno mi zadnje dni nekak ne znese vsega. zdaj pa se še izpiti bližajo in je vse še bolj ludo na kavo nisem mogla, ker sem mogla letet na fax, kjer itak nič nisem zrihtala -brezveze majakla, nik je še zdaj bolani?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?