Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:24:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar danes smo te vidli na studencih...pa na pumo si šla( menda po čike)? ...trobli...pa nisi čulllaaaaaaa Čula sem trobo,sam vidla nisem nič Ja,po čike pa k tastu na obisk(moj pa Saš),mi2 z Maksom pa k tašči.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:25:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj sem zdajn delala...ugani kera? to kaj ne maram.......oz ne delam............ Pa nisi ki peglala? Kaj ti te je? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ene hlače in eno majčko ..še znam
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:26:01
|
|
|
|
marta82
|
Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:26:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj sem zdajn delala...ugani kera? to kaj ne maram.......oz ne delam............ Pa nisi ki peglala? Kaj ti te je? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ene hlače in eno majčko ..še znam ja da A ne bo šla jutri pomučkana v vrtec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Opa. Saraya je likala. probala če peglajzl še dela ..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:27:12
|
|
|
|
majakla
|
Črpanje: moja teorija, ker sem mleka imela ful, ko je Nik jedel je teklo na vse strani , je, da imam čudne zize in ne grejo v tisti nastavek, sem jih not tišala, da je že moj pravil, da ga zize bolijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:27:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Opa. Saraya je likala. probala če peglajzl še dela ..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:28:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:28:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črpanje: moja teorija, ker sem mleka imela ful, ko je Nik jedel je teklo na vse strani , je, da imam čudne zize in ne grejo v tisti nastavek, sem jih not tišala, da je že moj pravil, da ga zize bolijo. Faca!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:29:58
|
|
|
|
arabela*
|
matcar sterilizacijo vedno pod narkozo naredijo?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:30:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:30:10
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem imela tudi aventovo in sem ogomno načrpala. Mislim, da sem imela mleka za 3, zato sem si morala pred dojenjem malo izčrpati, da ni Tinej vedno samo juhe dobil. Pa če sva kam šla, sem si načrpala, da je T po flaški popil pa še potem sem imela polno skrinjo, ko nisem več dojila in sem mu kašice s tem delala. Zna bit uporabna zadeva.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:31:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem imela tudi aventovo in sem ogomno načrpala. Mislim, da sem imela mleka za 3, zato sem si morala pred dojenjem malo izčrpati, da ni Tinej vedno samo juhe dobil. Pa če sva kam šla, sem si načrpala, da je T po flaški popil pa še potem sem imela polno skrinjo, ko nisem več dojila in sem mu kašice s tem delala. Zna bit uporabna zadeva. To so bli moji plani. Pa je le Nik "znal".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:32:20
|
|
|
|
majakla
|
Se za dol. čas poslavljam, gre moj na rač, ziher avte gledat - dedi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:32:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črpanje: moja teorija, ker sem mleka imela ful, ko je Nik jedel je teklo na vse strani , je, da imam čudne zize in ne grejo v tisti nastavek, sem jih not tišala, da je že moj pravil, da ga zize bolijo. Pa si naredila prej tisto "masažo", ki kao "sprovucira" naval mleka? To so mi v porodnišnici pokazale. Prvi dan nisem imela črpalke pa sem mogla to na roke delat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:34:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar sterilizacijo vedno pod narkozo naredijo? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:35:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala".
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:36:16
|
|
|
|
katy83
|
hej, Saraya, likala si? Majakla, za Nika pošiljam Jaz sem tudi imela ročno Aventovo in sem skoraj znorela...ne vem al imam premale zite al kaj za tisti nastavek Črpala ko butl, pa jedva da je bilo kaj...oz, je bilo, ampak sam voda No, saj pri meni možno da ni črpalka kriva...pač nisem imela ravno mleka full kvalitetnega in je verjetno to bilo to. Sem pa jo po konco dojenja stran vrgla, ker se mi je nekaj polamalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:36:33
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se za danes poslavljam. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:36:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala". saj po mojem je boljše splošna,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:37:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se za dol. čas poslavljam, gre moj na rač, ziher avte gledat - dedi! moj tudi non stop to gleda, no motore, ampak to je isto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:38:06
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem si segret pikato zrezke, krompir...zeljna solata kcoj, za navrh pa še torta..) dober tek
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:38:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar v sredo bom mislila nate. Boš spala ali boš imela "delno" anastezijo? Opa. Saraya je likala. Ne vem še,baje da še samo delno delajo.Bom v torek vidla.Bi pa imela kr tole,ja.Samo glede na to,da mi bodo še sterilizacijo naredli,vprašanje,če bo šlo tak. Pa hvala že v naprej! Kak si te do zdaj imela? Vedno sem imela splošno,s tem,da so mi dali na izbiro pri Saš-u tudi delno,pa sem se "vsrala". saj po mojem je boljše splošna,ne? če bi imela kadarkoli CR, bi se odločila za delno...al pa bi se vsrala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:38:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se za dol. čas poslavljam, gre moj na rač, ziher avte gledat - dedi! moj tudi non stop to gleda, no motore, ampak to je isto jaz pa avte z mojim zravn...full mi je to vredi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:38:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič grem si segret pikato zrezke, krompir...zeljna solata kcoj, za navrh pa še torta..) dober tek omg...ti to resno? Zdaj??? Vsa čast...jaz bi tudi kdaj tak
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?