Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 13:33:14
|
|
|
|
majakla
|
Dan, kak ste? Vsi zunaj, ne? Jaz pa spet skoraj do 17. sama z Nikom, ki itak spi, doma. Ej, kaj je tudi danes brezplačna gondola itn. le do 17.???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 16:36:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan, kak ste? Vsi zunaj, ne? Jaz pa spet skoraj do 17. sama z Nikom, ki itak spi, doma. Ej, kaj je tudi danes brezplačna gondola itn. le do 17.??? Mislim,da je do konca brezplačno,je pa danes tudi ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 16:36:29
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 16:37:23
|
|
|
|
matcar
|
Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 19:59:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Bili v Bio termah. Super vreme , sam mi smo bili vseeno notri. Uživali tak kot vedno. Najbolj pa itak Luka. Domov smo prišli okoli 18h. Zdaj sem še pospravljala in pripravljala za jutri.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:01:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Ja jaz jo še imam, in ti jo z veseljem posodim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:35:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca.....je bila gužva za gondolo? ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:40:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Jaz jo imam, ti jo posodim, ni problema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:41:01
|
|
|
|
botrca
|
Čer , dan spet minil kot šus...zjutraj sva šla konje jahat v Kamnico, potem smo šli k sestri na kosilo...pa na pohorje. Tam smo pa čakali 2h, da je šla nevihta mimo, ker niso peljale gondole. Ko so jih pa odprli, pa smo družine z malimi otroki imele prednost in smo bili 1-2-3 pod pohorjem. Malo je deževalo, ampak ni bilo sile. Peljala delegacijo domov, midva prišla okrog 18h...umila si lase, oprala še en stroj perila, obesila...Jana porihtala in zdaj bo počasi že zaspal, ker tudi danes ni nič spal čez dan. Gledam talente, kuham čufte v paradižnikovi omaki za jutri . Jutri, pa če ne bo dež, pa odvisno kake volje bom pridem na kavo. Kaj pa če bo dež? Lokacija ista...?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:41:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! tudi jaz jo imam, če rabiš povej
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:42:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bili v Bio termah. Super vreme , sam mi smo bili vseeno notri. Uživali tak kot vedno. Najbolj pa itak Luka. Domov smo prišli okoli 18h. Zdaj sem še pospravljala in pripravljala za jutri. lepo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:43:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan, kak ste? Vsi zunaj, ne? Jaz pa spet skoraj do 17. sama z Nikom, ki itak spi, doma. Ej, kaj je tudi danes brezplačna gondola itn. le do 17.??? en čas niso spuščali zaradi nevihte..ne vem pa če si bila ...mislim, da je bila zadnja ob 19h
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.6.2011 20:44:13 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:49:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, jutri na kavo me najbrž ne bo. Moram tastu avto posodit, ker imamo samo na tem avtu kljuko za prikolico in mora it dvignit neka okna ali nekaj, saj ne vem odkrito povedano. Skratka avto bom imela šele okrog 12h nazaj in pol se mi ne splača več v MB vozit na žalost Bom pa v četrtek v MB, ker imamo ob 17h sestanek v vrtcu uvodni z obvezno udeležbo. Matcar, ti najbrž še ne boš na oddelku v četrtek ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:50:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Ja jaz jo še imam, in ti jo z veseljem posodim. Ressss??????Iiiiii,super,bi te prosla,ker meni je moja razpadla še pri Saš-u.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:52:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, jutri na kavo me najbrž ne bo. Moram tastu avto posodit, ker imamo samo na tem avtu kljuko za prikolico in mora it dvignit neka okna ali nekaj, saj ne vem odkrito povedano. Skratka avto bom imela šele okrog 12h nazaj in pol se mi ne splača več v MB vozit na žalost Bom pa v četrtek v MB, ker imamo ob 17h sestanek v vrtcu uvodni z obvezno udeležbo. Matcar, ti najbrž še ne boš na oddelku v četrtek ne? Mislim,da ne,komaj v petek računam,da bom na oddelku.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:53:25
|
|
|
|
matcar
|
Jej,kolko vas ima to črpalko,jaz pa si glavo razbijam,kje jo dobit,pa kupovat se mi je ne splača. Vglavnem,se priporočam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 20:59:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Ja jaz jo še imam, in ti jo z veseljem posodim. Ressss??????Iiiiii,super,bi te prosla,ker meni je moja razpadla še pri Saš-u. Ja ni problema. Ti jo z hojico pripeljem. Ali pa že v P prinesem. Pač ka ti bo bolj pasalo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:00:11
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:01:37
|
|
|
|
ly117
|
Moram na kavč. Še pridem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:05:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. jaz tudi ...pa tu pa tam z jagodami
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.6.2011 21:06:17 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:26:23
|
|
|
|
botrca
|
Otrok spi več kot pol ure , pripravila sem mu stvari za vrtec...talenti mi danes niso preveč všeč...grem pod tuš pa spat počasi. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:26:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. jaz tudi ...pa tu pa tam z jagodami Teh domačih pa nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:31:06
|
|
|
|
katy83
|
čer. Danes bili na obhajilu...bilo je fajn , razen T ni v cerkvi zdržal, ampak saj to sem pričakovala...mi je pa super, ko se s sestrično druži (kmalu bo 1 leto stara) in sta tak prisrčna. drugače pa...Matcar, sorry, jutri me ne bo imam kar nekaj letanja popoldan, pa mi ni, da se cel dan vozim okoli. Saj, razumeš, ne? V sredo pa mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:34:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otrok spi več kot pol ure , pripravila sem mu stvari za vrtec...talenti mi danes niso preveč všeč...grem pod tuš pa spat počasi. Nočko tudi meni ne...onadva sta mi bila super...Nika in Gašper
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:34:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi
|
|
|
PobarvankeagnesKakšno je vaše mnenje o pobarvankah?Zelo so koristne, saj se otrok z barvanjem postaja vse bolj natančen in spreten. (
68%)

Občasno barvanje pobarvank nikomur ne škodi. (
21%)

Nimam mnenja o pobarvankah. (
9%)

Pobarvanke so škodljive, saj zavirajo ustvarjalnost otrok. (
3%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!