Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:40:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi Pa če so jih lani prepozno pobrali in se sploh ne spomnim da sem kako sploh pojedla. Letos pa ravno pravi čas in so fenomenalne. Mama je včeraj 20 glažev vložla in še jih je ostalo. Tak da morem bit pridna in papat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 21:49:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi Pa če so jih lani prepozno pobrali in se sploh ne spomnim da sem kako sploh pojedla. Letos pa ravno pravi čas in so fenomenalne. Mama je včeraj 20 glažev vložla in še jih je ostalo. Tak da morem bit pridna in papat. pri nas čisto ista zgodba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:00:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi Pa če so jih lani prepozno pobrali in se sploh ne spomnim da sem kako sploh pojedla. Letos pa ravno pravi čas in so fenomenalne. Mama je včeraj 20 glažev vložla in še jih je ostalo. Tak da morem bit pridna in papat. jaz bi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:01:06
|
|
|
|
matcar
|
Ly-ja bi te prosla,ja,pač kak boš lahko.Bom pa najbrž že v P rabla.Vem,da gnjavim s tem,samo sem čist pozabla da je nimam več.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:01:39
|
|
|
|
matcar
|
Katy-ni panike,če ne moreš,ne moreš.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:04:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi Pa če so jih lani prepozno pobrali in se sploh ne spomnim da sem kako sploh pojedla. Letos pa ravno pravi čas in so fenomenalne. Mama je včeraj 20 glažev vložla in še jih je ostalo. Tak da morem bit pridna in papat. jaz bi tudi! Češnje jedla? Ti jih jutri pripeljem?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:05:56
|
|
|
|
ly117
|
Nemrema več. L je žr čisto bogi jaz pa tudi. Se pa moram jutri itak ob 4:15 vstat, tak da se jaz za nocoj poslavljam. Jutri uživajte na kavi, spite še kako zame. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:09:32
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:10:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se pa že 2 dni bašem z domačimo češnjami. So najboljše. Timotej tudi Pa če so jih lani prepozno pobrali in se sploh ne spomnim da sem kako sploh pojedla. Letos pa ravno pravi čas in so fenomenalne. Mama je včeraj 20 glažev vložla in še jih je ostalo. Tak da morem bit pridna in papat. jaz bi tudi! Češnje jedla? Ti jih jutri pripeljem? Jaaaa!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:11:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nemrema več. L je žr čisto bogi jaz pa tudi. Se pa moram jutri itak ob 4:15 vstat, tak da se jaz za nocoj poslavljam. Jutri uživajte na kavi, spite še kako zame. Nočko. Nočko,sma na liniji!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:12:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Tebi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:15:59
|
|
|
|
arabela*
|
bili na kosilu...mislili it na Pohorje, pa nismo šli zarad nevihte.... proti večeru dobili spet obisk, frkljice so se naigrale do onemoglosti...mi pa seveda načvekali do onemoglosti Zdaj obe pridno spita, jaz se spravljam jest,, zraven še discovery gledam kot običajno(umore, ugrabitve in ostalo kaj zravn sodi).... Jutri me ne bo na kufeeee, imam obveznosti dopoldne....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:16:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bili na kosilu...mislili it na Pohorje, pa nismo šli zarad nevihte.... proti večeru dobili spet obisk, frkljice so se naigrale do onemoglosti...mi pa seveda načvekali do onemoglosti Zdaj obe pridno spita, jaz se spravljam jest,, zraven še discovery gledam kot običajno(umore, ugrabitve in ostalo kaj zravn sodi).... Jutri me ne bo na kufeeee, imam obveznosti dopoldne.... Eh,pa daj no....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:16:55
|
|
|
|
arabela*
|
matcar mislim na tebe v sredo, oglasit se najverjetneje v P ne bom mogla, ker še nimam varstva.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:18:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bili na kosilu...mislili it na Pohorje, pa nismo šli zarad nevihte.... proti večeru dobili spet obisk, frkljice so se naigrale do onemoglosti...mi pa seveda načvekali do onemoglosti Zdaj obe pridno spita, jaz se spravljam jest,, zraven še discovery gledam kot običajno(umore, ugrabitve in ostalo kaj zravn sodi).... Jutri me ne bo na kufeeee, imam obveznosti dopoldne.... Eh,pa daj no.... vem ja...saj 20 bom pa končno malo fraj.....brez šole i vsega....bomo vozičkale lahko..... edino če grem delat drug teden....ne vem...se še odločam
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:18:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar mislim na tebe v sredo, oglasit se najverjetneje v P ne bom mogla, ker še nimam varstva..... Ok,boma se kaj slišale.Ja,drži pesti,da bo vse ok!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:19:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Jaz jo imam, sicer je še pri eni pač, ampak komot vprašam, če še jo sploh rabi. Aha, nisem edina. Daj povejte, ste si vse lahko črpale? Jaz imam ročno Aventovo, ampak mi črpanje ni šlo, v eni uri sem načrpala le, da je bil podn pokrit - nič torej. Na Pohorje nismo šli, je moj končal s šihtom, ko je najbolj lilo in grmelo, pa smo šli volit in k babici, pol pa še k teti, pa je bla ura že kuj pol osem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar mislim na tebe v sredo, oglasit se najverjetneje v P ne bom mogla, ker še nimam varstva..... Ok,boma se kaj slišale.Ja,drži pesti,da bo vse ok! bommmmmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:21:16
|
|
|
|
arabela*
|
matcar danes smo te vidli na studencih...pa na pumo si šla( menda po čike)? ...trobli...pa nisi čulllaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:21:55
|
|
|
|
arabela*
|
...kaj sem zdajn delala...ugani kera? to kaj ne maram.......oz ne delam............
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:22:28
|
|
|
|
majakla
|
Aja, olika na višku, čeeer. Jutri me na kafe ne bo, sicer sem doma, bolniška za Nika vsaj do srede - kontrola, ampak še pikec ni čisto ok... Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:22:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Jaz jo imam, sicer je še pri eni pač, ampak komot vprašam, če še jo sploh rabi. Aha, nisem edina. Daj povejte, ste si vse lahko črpale? Jaz imam ročno Aventovo, ampak mi črpanje ni šlo, v eni uri sem načrpala le, da je bil podn pokrit - nič torej. jaz sem imela Aventovo navadno in je šlo super...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:23:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj sem zdajn delala...ugani kera? to kaj ne maram.......oz ne delam............ Pa nisi ki peglala? Kaj ti te je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:23:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje! Kaj ima mogoče katera prsno črpalno še doma? Al pa pozna koga,ki jo ima in je ne rabi več? Bi si jo sposodla,če bi se dalo! Jaz jo imam, sicer je še pri eni pač, ampak komot vprašam, če še jo sploh rabi. Aha, nisem edina. Daj povejte, ste si vse lahko črpale? Jaz imam ročno Aventovo, ampak mi črpanje ni šlo, v eni uri sem načrpala le, da je bil podn pokrit - nič torej. Na Pohorje nismo šli, je moj končal s šihtom, ko je najbolj lilo in grmelo, pa smo šli volit in k babici, pol pa še k teti, pa je bla ura že kuj pol osem. Jaz sem tudi imela Aventovo,mi je bila ful fajna.jaz sem spravla ogromno ven,dokler je pač blo.Pol pa tak kot ti,nič skoraj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.6.2011 22:23:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj sem zdajn delala...ugani kera? to kaj ne maram.......oz ne delam............ Pa nisi ki peglala? Kaj ti te je? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ene hlače in eno majčko ..še znam
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?