Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:35:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar še od mene oz. vseh nas treh (ali štirih ) ti želimo čimprejšne okrevanje in čimprejšno vrnitev domov. Pa zdravega otročka in veliko, veliko uživanja z njim!! In Alex hepi brzdej za pol tortice! Lepo se imejte!! Hvala še tebi.Mater,babe,me bote v jok spravle z lepimi željami. mislim, da smo se vse spomnile kako je bilo ko smo rojevale... Ja,saj vem.Samo vseeno,mi kr začne tečt,mi hormoni skačejo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:38:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem večerjo pripravit, malečke zaspale v hipu....M že sama gre v postlo in takoj zaspi Vglavnem če se "zgrešima" matcar jutri ali v sredo naj vse lepo poteka in.... skratka javi......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:41:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vglavnem če se "zgrešima" matcar jutri ali v sredo naj vse lepo poteka in.... skratka javi...... Ok,važi.Bom vam javla ja,nič bat.Pa hvala tudi tebi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:47:15
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa se poslavljam za danes...grem spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:52:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa se poslavljam za danes...grem spat. Nočko Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:53:52
|
|
|
|
matcar
|
Jeeeeej,sem komaj zdaj vidla,da sem že čez 21.000 objav!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:56:54
|
|
|
|
arabela*
|
beck....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 21:57:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej,sem komaj zdaj vidla,da sem že čez 21.000 objav! pridna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 22:00:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej,sem komaj zdaj vidla,da sem že čez 21.000 objav! pridna Jap,sem res.Samo bi blo še več,če bi se kaj dogajalo tukaj.Zadnje cajte je prava tuga!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 22:05:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem res.Samo bi blo še več,če bi se kaj dogajalo tukaj.Zadnje cajte je prava tuga! eh ni tak hudo.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 22:07:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem res.Samo bi blo še več,če bi se kaj dogajalo tukaj.Zadnje cajte je prava tuga! eh ni tak hudo..... No,kak vzameš.Meni je.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 6.6.2011 22:11:35
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se poslavljam počasi.Grem proti postli,da se še naspim malo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 6:25:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spala za en drek.najprej je neka mularija izpade imela,sem že mislila policijo klicat,pa so se pol umirli,HB.Pol pa je še maček imel izpade.Aja,pa 2x sem hodla na wc.Pol pa sem vstala,pa si kafe skuhala.Počasi se porihtam,otroke v vrtec spokam,pa pičim za P!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 7:54:51
|
|
|
|
rina22
|
jutro joj, matcar, zdaj sem že jaz čist neučakana komaj čakam veselo novičko majakla, blagor tebi če bi naša kdaj tak dolgo spala - aleluja bravo, Nik Upam pa, da bo čimprej vročina minila in bo vse ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 7:55:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: koala Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani. Podpis! še en podpis pa še moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 9:37:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi smo danes tudi zgodaj vstali, smo imeli že posvetovalnico. Nove mere za 6 mesecev so 7300g in 66,5cm. Prestali tretjo pikico. Drugače pa pač zaostajamo za tale naš mesec v razvoju, se pozna, da glavica še ni čisto fiksna, pa pri sedenju seveda, pa v desno jo nosi, to kar pač vemo. Edino kar me mičkeno skrbi mogoče, da se pri ropotuljici na desni strani ni odzivala, čeprav jaz mislim da je bolj verjetno kot to, da nebi slišala, to da njo muči obračanje na tole stran, ker dejansko jo in pri obračanju na trebuh in na sploh ji je glavico problem v desno obrnit no. Zdaj pa spi dete matcar...danes lepo zrihtaj vse preiskave, jutri pa zares.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 12:57:31
|
|
|
|
koala
|
Arwenko, saj preiskava sluha v P je bla OK, ne? Vrjetno jo res samo muči obračanje v desno. Sicer bo pa itak vse nadoknadila. Pa za mere. matcar pa je jutri druga na vrsti,tak da okoli 11-ih bo tako daleč. Je pa čist mirna.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 14:37:16
|
|
|
|
bambixxx
|
arwenko super za lepe mere . sicer pa T. tudi niso interesirale tiste zdelane igrače, ki mu jih je sestra v posvetovalnici kazala , tako da ne skrbi glede sluha. po moje ji pač ni bilo v tistem trenutku se za obrnit .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 16:22:32
|
|
|
|
arabela*
|
Dan. spet se sonček kaže, gremo na sprehod, pa po nove knjige in cd-je.. Prej še bila pri zobarju, imam zdaj vse porihtano, naslednjič začneva "lepotno"....menjava sivih plomb z belimi, tam kjer pač so... matcar...te spremljam na fb...čakamo, čakamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 16:23:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tako da ne skrbi glede sluha. po moje ji pač ni bilo v tistem trenutku se za obrnit . podpis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.6.2011 22:24:05
|
|
|
|
arabela*
|
nobene?.... zunaj noro.....M zaspala takoj, A je pri atiju v postli, jo bom zdaj nesla v sobo, jo je fuuuull strah grmenja. Jaz pa sem se špagetov in paprike najedla, zdaj pa še sladoled za na povrh...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 8:17:18
|
|
|
|
koala
|
Jutro!! matcar stiskem pesti, da te urice hitro minejo, ko boš končno spoznala svojo štručko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 9:07:27
|
|
|
|
arabela*
|
morning... Dežek, M je uživala ko je celo pot skakala po lužah in z marelo v roki..... Zdaj se pa pridno igra.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 10:11:06
|
|
|
|
botrca
|
Dan , včeraj sem bila pridna in likala malo več kot 2h in zdaj imam mir do konca meseca . Ati je šel po Jana, potem sva se pa odločila da greva sama v kino. Malega peljala k sestri, midva sva se pa napotila v planet tuš. Gledala super film, se nasmejala in se imela res lepo . Je pasalo bit brez otroka. Danes sem sama, oba sta že na delovnih mestih, pri svoji zdravnici v Malečniku sem že tudi bila. Zdaj pa jem ribe iz konzerve, paradižnik in papriko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 10:14:27
|
|
|
|
botrca
|
Ker nimam kaj za delat ...grem noge v zrak in na relax...kot Saraya ,
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?