Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 13:47:03
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar že ziba iskrene čestitke še tukaj!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 14:35:46
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar že ziba iskrene čestitke še tukaj!!! jaaa, dobila sms, čestitke še tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 15:05:05
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 15:53:43
|
|
|
|
botrca
|
Matcar čestitke za 4. štručko...pa čim prej domov... .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 15:58:02
|
|
|
|
bambixxx
|
madona je črno ratalo naenkrat. sem hitro letela avto dat v garažo, če bo slučajno toča.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 18:08:04
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Dnevi tečejo ekspresno hitro. In ima dan premalo ur. Vglavnem, včeraj smo se peljali z vlakcem Jurčkom. Luka užival 100/h. Je bil pa smešen. Ko smo se na vsakem semaforju ustavli je govoril še,še. Pol pa smo se še malo družli pod pohorjem in odšli domov. Ga pa morajo zobki mučit, ker je imel zdaj 2 dni zjutraj vročino, pa včeraj mu je slina skoraj v potokih tekla. O sitnosti pa nebi, ker mu ne paše ala ništa. Tak da če jutri ne bo imel vročine bo odšel v vrtec, če ne pa bo ostal doma. Danes sma pa samska. Ima ata tekmo. Malo sma bla veni, pa mu tudi ni nič pasalo, pa sem rajši šla kar domov. Zdaj pa imam še en kup stvari za postorit, tak da morem bo to za danes verjetno tudi vse.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 18:08:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar čestitke za 4. štručko...pa čim prej domov... . Podpis, pa dosti zdravja obema oz vsem vam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 18:18:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx madona je črno ratalo naenkrat. sem hitro letela avto dat v garažo, če bo slučajno toča. tu pa sonček sije
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 19:22:29
|
|
|
|
ly117
|
Grema midva spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 21:45:24
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.6.2011 22:11:59
|
|
|
|
botrca
|
Še vedno nobene ...potem pa pičim proti pojsli... Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 5:09:20
|
|
|
|
sami0804
|
Matcar,še tukaj: Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka in veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 8:31:18
|
|
|
|
koala
|
matcar še tukaj iskrene čestitke!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 11:35:37
|
|
|
|
arabela*
|
dan zbudila se z groznim glavobolom, upam zdaj da bo tableta prijela.... zunaj spet dževno....kdaj bo že konec in spet sonček..... M mi že celo jutro jamra da se ji v nogicah vrti, revici....zdaj ugotavljam, da zgleda res težko hodi na dolge ture....in da ni samo lena... še nekaj.....sistematski pri 3 letih, jaz sem že pozabla...pošljejo kako vabilo ali je treba sam otroka naročit?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 12:47:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan zbudila se z groznim glavobolom, upam zdaj da bo tableta prijela.... M mi že celo jutro jamra da se ji v nogicah vrti, revici....zdaj ugotavljam, da zgleda res težko hodi na dolge ture....in da ni samo lena... še nekaj.....sistematski pri 3 letih, jaz sem že pozabla...pošljejo kako vabilo ali je treba sam otroka naročit? za glavobol naj čim prej mine za M Za sistematski...pošljejo vabilo nič ne rabiš klicat .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 12:49:31
|
|
|
|
botrca
|
Dan, zjutraj bila na predavanju preko borze...prišla domov okrog 11h, se z mojim najedla...on je malo prej šel v službo, jaz pa kuham kosilo za naju z Janom...makaronflajš . Grem naprej gledat tv...čao
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 21:10:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. ly...lepo da smo se videle, čeprav zelo na hitrco. Moj foter in bruder sta bila že čist nervozna, ker nista več vedela kako tamalo zabavat doma, ker je ta sestanek trajal celo večnost No,, smo pa v tem ta rdečem vrctu dobili, vsaj to smo zvedeli, vse ostalo pa itak po pošti, naša tako gre šele decembra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 9.6.2011 22:17:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer Tud jaz bila na sestanku v vrtcu....bdw...arwenko, nisem te videla.....mi je ly povedlala, da si bila bilo res tečno, pa nič se slišalo...grrr, skratka M septembra začne z vrtcem ...samo v drugi enoti zdaj se njedla, pospravila stanovanje, nohte še porihtam..potem pa pred tv malo Jutri me spet nekaj opravkov čaka dopoldne...malečke gresta v varstvo....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 10:04:37
|
|
|
|
arabela*
|
dan ma dajte, vse štrajkate al kako
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 10:05:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Saraya, midva sva bolj spredaj sedela in nisem nazaj gledala. Verjamem pa da se bolj zadaj sploh ni slišalo, ker se je že spredaj ful slabo. V kateri enoti pa ste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 10:10:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Saraya, midva sva bolj spredaj sedela in nisem nazaj gledala. Verjamem pa da se bolj zadaj sploh ni slišalo, ker se je že spredaj ful slabo. V kateri enoti pa ste? ma jaz sem v zadnji sedela, čist nič slišala, pa otroci se drli...grrrrrr skratka ja v gregorčičevi je sprejeta. A pa je v gledališko še hodi Nekaj mi ne štima...a nisi ti z okolice celja..al sem spobrklala spet kaj?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 10:33:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Saraya, midva sva bolj spredaj sedela in nisem nazaj gledala. Verjamem pa da se bolj zadaj sploh ni slišalo, ker se je že spredaj ful slabo. V kateri enoti pa ste? ma jaz sem v zadnji sedela, čist nič slišala, pa otroci se drli...grrrrrr skratka ja v gregorčičevi je sprejeta. A pa je v gledališko še hodi Nekaj mi ne štima...a nisi ti z okolice celja..al sem spobrklala spet kaj? Ne, nič nisi pobrklala. Mi smo jo v MB v vrtec dali, zato ker domov ne pridemo v 9 urah, v najboljšem primeru v 9,5 in tako dolgo ne sme bit v vrtcu ne. Tako da smo dali v MB in upali, da bomo dobili, pa imamo srečo, ker so letos čisto vsi bili sprejeti v Glinška ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 10:45:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ne, nič nisi pobrklala. Mi smo jo v MB v vrtec dali, zato ker domov ne pridemo v 9 urah, v najboljšem primeru v 9,5 in tako dolgo ne sme bit v vrtcu ne. Tako da smo dali v MB in upali, da bomo dobili, pa imamo srečo, ker so letos čisto vsi bili sprejeti v Glinška ne. aha..tako.. torej oba delata v mb?...ja potem tak boljše ..ja fajn ta vrtec je res super
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 11:05:27
|
|
|
|
Arwenko
|
ja, oba delama v mb in se tudi skupaj vozima, drugače bi bili stroški čisto nenormalno previsoki. Zato nama to najbolj ustreza, če nebi dobila, bi pa v mb dala privat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 21:49:09
|
|
|
|
bambixxx
|
čer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?