Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 8:30:34
|
|
|
|
ly117
|
Za Jana.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 9:08:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za Jana. hvala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 9:50:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za Jana. podpis, pa še malo zate ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 9:54:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro oziroma dan. Mi pa se odločamo kam bi danes šli...razmišljamo o kopanju, mogoče v Olimije v Podčetrtek ali pa Čatež, kaj pa vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 13:05:43
|
|
|
|
bambixxx
|
Olimje je zakon in malce bolj umirjeno kot Čatež. po moje bolj primerno za naše male štrumfe . Fajn, jaz bi tudi šla. kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 17:18:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč pridna... tak sem jaz včeraj odkar sem vstala imela delodiš...šla cel akvarij spucat(vodo menjala, čistilec porihtala, vse,) pospravljala po stanovanju, potem pa sva še z A šle po manjši ainkauf v Lidl ..pa je bilo do enih vse porihtano
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 17:20:01
|
|
|
|
arabela*
|
Mi doma, bili na kosilu, vreme za ..zdaj pa malo relax.....oziroma vse kaj zravn spada( pospravljanje, pranje, ..... )
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 19:23:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Olimje je zakon in malce bolj umirjeno kot Čatež. po moje bolj primerno za naše male štrumfe . Fajn, jaz bi tudi šla. Olimije so res fajn, sam malo drage so. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč Pridna. Večina tega dela mene čaka jutri. Sem pa po jutranji kavi šla likat in do kosila likala. Nato smo šli spat in pred spanjem od L fasala . Pol pa še malo likala in malo pospravljala in večer je tu.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:03:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč pridna ..jaz sem tudi bila pridna kot ti
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:11:34
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:20:08
|
|
|
|
Arwenko
|
No, na koncu se nismo šli kopat, ker se je vreme skisalo, še preden smo se uspeli zrihtat. Pol smo se pa spakirali v Zoo v Ljubljano, pa je bilo super fajn. Sicer nas je dobil en dež, pa smo kakšno urco v tistem kafiču čepeli, ampak pol je bilo super. Za tem pa v center v najino še vedno najljubšo restavracijo, pa malo šetnje po Lj centru, pa domov. Olimije pa naslednjič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:51:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč Pridna. Večina tega dela mene čaka jutri. Sem pa po jutranji kavi šla likat in do kosila likala. Nato smo šli spat in pred spanjem od L fasala . Pol pa še malo likala in malo pospravljala in večer je tu. no likanje pa mene še čaka ta teden , danes mi res ni bilo več za delat. Kaj te je na oko vžgal?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:53:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč pridna ..jaz sem tudi bila pridna kot ti ti si tak skoz pridna, jaz pa samo ko me prime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:53:56
|
|
|
|
bambixxx
|
kaj zdaj, gre katera jutri dopoldne z mano k matcar? al pa vsaj na kafe potem?
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 12.6.2011 20:54:17 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:54:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa delodiš vikend? Pojstle preoblekla, perilo oprala, posesala, gor pomila, včeraj že prah pobrisala in kopalnico pa wc spucala, zdaj še pa kosilo skuham, pol pa padem na kavč pridna ..jaz sem tudi bila pridna kot ti ti si tak skoz pridna, jaz pa samo ko me prime
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:55:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj, gre katera jutri dopoldne z mano k matcar? al pa vsaj na kafe potem? ful bi šla na oboje pa žal ne morem zaradi Jana...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 20:55:53
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana dat spat, pa pod tuš. Še pridem kaj, če me ne zmanjka .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 22:19:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj, gre katera jutri dopoldne z mano k matcar? morda gre jutri že domov.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 22:24:00
|
|
|
|
arabela*
|
malo na netu, moj gleda formulo....zraven doza sladoleda...potem pa relax
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 7:45:47
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 8:16:20
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 8:16:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, potem sem še požulila malo muco, si jo je moj brat omislo in zdaj doma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 8:18:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Kaj te je na oko vžgal? Jap. Z glavo se mi je na kost vrgo. Sicer HB nisem tak plava kot sem mislila da bom, al pa bom še postala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 8:19:20
|
|
|
|
koala
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.6.2011 8:19:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj, gre katera jutri dopoldne z mano k matcar? al pa vsaj na kafe potem? Žal, bi se ti z veseljem pridružla, sam me čaka goro dela. Zvečer pa še na šiht.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?