Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 21:52:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 22:12:08
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 22:12:47
|
|
|
|
majakla
|
Kak ste kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.6.2011 22:23:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak ste kaj? vredi...pasem se po forumu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 8:25:40
|
|
|
|
arabela*
|
morning madonca kako zatišje je tu....brezveze jutranja kavica, malečke živ žav, moj bo počasi prišel iz šihta....popoldne pa bomo kam šli , verjetno v Dolino Vinetu.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 9:24:51
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, ve mogoče katera, če je matcar že na oddelku? gre katera z mano na obisk v ponedeljek dopoldne? Saraya uživajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 9:56:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, ve mogoče katera, če je matcar že na oddelku? sem vidla na fb, da je že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 15:31:31
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Da se javim po parih dneh. Danes je še bila delavna sobota. Novega nič, razen da se mi je vid izbolšal in zdaj čakam na nove špegle. Za ceno pa ne spraševat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 15:33:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. ly...lepo da smo se videle, čeprav zelo na hitrco. Moj foter in bruder sta bila že čist nervozna, ker nista več vedela kako tamalo zabavat doma, ker je ta sestanek trajal celo večnost Ni panike. Saj mi smo se pa v avto spravljali in traja to pri nas tudi celo večnost. Si gospodič cajt vzame.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 15:34:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, ve mogoče katera, če je matcar že na oddelku? sem vidla na fb, da je že So jo včeraj že gor prestavli. Jo grem pol malo pogledat oz. . Aja pa v sobi 7 je.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 15:44:33
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Ma nič kaj se ne javim tu, sem bolj na fb aktivna, pa še to manj kot sem bila...bravo jaz. V bistvu je fora, da imam non stop nekaj, pa s T sva dosti zunaj, zvečer pa mi pol ni več za računalnik. Pa z mamo in sestrično smo začele hodit na Pohorje do trikotne jase...v četrtek smo šle prvič...sem mislila, da bom hin ...danes pa je bilo zakon Naslednji teden pa imam nekaj na faksu za rihtat, pa T ima razvojno ambulanto, da pokaže kako hodi, pa na predavanja moram it, na katera me je Zavod poslal...skratka pestro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 18:59:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan punce. Ma nič kaj se ne javim tu, sem bolj na fb aktivna, pa še to manj kot sem bila...bravo jaz. V bistvu je fora, da imam non stop nekaj, pa s T sva dosti zunaj, zvečer pa mi pol ni več za računalnik. Pa z mamo in sestrično smo začele hodit na Pohorje do trikotne jase...v četrtek smo šle prvič...sem mislila, da bom hin ...danes pa je bilo zakon Naslednji teden pa imam nekaj na faksu za rihtat, pa T ima razvojno ambulanto, da pokaže kako hodi, pa na predavanja moram it, na katera me je Zavod poslal...skratka pestro. kdaj imata? mi2 tudi imava v četrtek 16.6. ob 14h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:32:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan punce. Ma nič kaj se ne javim tu, sem bolj na fb aktivna, pa še to manj kot sem bila...bravo jaz. V bistvu je fora, da imam non stop nekaj, pa s T sva dosti zunaj, zvečer pa mi pol ni več za računalnik. Pa z mamo in sestrično smo začele hodit na Pohorje do trikotne jase...v četrtek smo šle prvič...sem mislila, da bom hin ...danes pa je bilo zakon Naslednji teden pa imam nekaj na faksu za rihtat, pa T ima razvojno ambulanto, da pokaže kako hodi, pa na predavanja moram it, na katera me je Zavod poslal...skratka pestro. kdaj imata? mi2 tudi imava v četrtek 16.6. ob 14h v ponedeljek ob 11.15...škoda da nimamo skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:34:43
|
|
|
|
katy83
|
ok, punce preden paniko zaženem...naš fant ima pravi pir pauh...resnično se mi zdi, da ima velik trebuh...pa sem nekaj na netu brala, pa saj veste, na teh forumih itak samo slabo piše, tak da...dajte mi rečt, so vaši tudi imeli take trebuščke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:45:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce preden paniko zaženem...naš fant ima pravi pir pauh...resnično se mi zdi, da ima velik trebuh...pa sem nekaj na netu brala, pa saj veste, na teh forumih itak samo slabo piše, tak da...dajte mi rečt, so vaši tudi imeli take trebuščke? Ja normalno. L je sicer imel malo manjšega, imel pa ga je. Sem te kaj potolažla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:46:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, punce preden paniko zaženem...naš fant ima pravi pir pauh...resnično se mi zdi, da ima velik trebuh...pa sem nekaj na netu brala, pa saj veste, na teh forumih itak samo slabo piše, tak da...dajte mi rečt, so vaši tudi imeli take trebuščke? Ja normalno. L je sicer imel malo manjšega, imel pa ga je. Sem te kaj potolažla. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:47:05
|
|
|
|
katy83
|
ly si bila pri Matcar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:52:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly si bila pri Matcar? Ja. Sem jo obiskala. V sobi je sama z . Malo ji je dolg cajt. Nima s kom se menit. Mleko ima. Sam je dete bolj lenušček in ji zaspi na zizi. Drugač je pa ona vredi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 19:57:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly si bila pri Matcar? Ja. Sem jo obiskala. V sobi je sama z . Malo ji je dolg cajt. Nima s kom se menit. Mleko ima. Sam je dete bolj lenušček in ji zaspi na zizi. Drugač je pa ona vredi. super, da je ok...mi je žal da ne morem it...ne jutri in ne v ponedeljek...potem pa bo že tak doma verjetno?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 20:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
čer preživeli lep dan.... bili v Dolini Vinetu...malečke se igrale ves čas na igralih, najedli smo se tud u nulo, potem pa smo cel čas ribe lovili....Bi še bili, če že ne bi bil večer.... Pa domov, obisk na brzakle, sedaj pa jih gremo rihtat za spanje, sta utrujene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 20:49:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj mi smo se pa v avto spravljali in traja to pri nas tudi celo večnost. Si gospodič cajt vzame. pri nas je isto
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 20:50:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly si bila pri Matcar? Ja. Sem jo obiskala. V sobi je sama z . Malo ji je dolg cajt. Nima s kom se menit. Mleko ima. Sam je dete bolj lenušček in ji zaspi na zizi. Drugač je pa ona vredi. super, da je ok...mi je žal da ne morem it...ne jutri in ne v ponedeljek...potem pa bo že tak doma verjetno? jaz bi tud šla, pa ne vem kak bom z varstvom....sredi tedna bo pa res verjetno že doma....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 11.6.2011 22:26:40
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 8:17:09
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , tak bi še spala pa ne gre...imeli smo pestro noč...je Jan 3x bruhal ...bošček. Pa nekaj malega že v petek...trebušna viroza je v vrtcu, ker je dosti otrok od petka doma. Vglavnem, zdaj kavo pijem...moja dva še spita. Perilo že perem, ker je vse pobruhal. Kuhala še ne vem kaj bom, ker je taki da niti ne vem kaj naj mu dam...bom vidla kak bo čez dan, ker včeraj je bil super ni bruhal, lepo jedel...eh...ma saj bo že.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.6.2011 8:29:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo pa po 5 nočnih nespanjih, spali čudovito. Luka do 5h spal fenomenalno in to v svoji postelji, pol pa je k nama prišel. Jaz pa kak sem zaspala tak sem se ob 5h zbudla. Se pozna 6 delovnih dni. Sem pa ko cota. Pa vse me boli. Zdaj bom pa nehala jamrat , kavo spila do konca in šla čas zapravljat do kosila. Po kosilu pa če bo vreme skočimo v Lenart.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?