flora1983
|
Pozdravljene. Po dolgem času sem vam malo javim. Imamo doma kar pestro. Tamala je non stop bolana. Skoz ima vnetja ušesk in angine. In sem misla, da bo zdaj v poletnem času kaj boljš pa ni . V torek sem si po nevem kolkem času vzela čas zase in za faks, tamala pa je bila v varstvu pri atiju in pol še pri babici. Do večera je blo še vse kul ponoči pa . Sploh je nisma mogla pomirit. Vročine ni mela, nobenga prehlada in kašljanja. Nič od nič. Zjutraj pa nasprej gnoj v desnem ušesku, na ORL pa ji je teklo tudi že iz levega ušeska. Oba dva bobniča prepiknjena, bolečine neznosne, tko da sva dobile voltaren svečke, da je ponoči sploh lahko zaspala. . Jaz sem pa tudi že čisto izmozgana od vseh teh bolezni, ker se ji to kar naprej ponavlja. Hvala bogu vsaj Ciril, ki je star 3 leta ni toliko bolan in je v vrtecu. Morem rečt, da mi ta nosečnost full hiter mineva, ker enostavno nimam časa študirati na to. Še faks, diploma, mi čisto stoji, pa mi ne manjka več veliko, samo so dnevi in včasih tedni, ko računalnika sploh nimam časa prižgat. Tako da zaradi tega se vam tudi ne javljam tako pogosto. Aja glede modrcev, jaz lahko nosim samo še modrce za dojenje. Pa ti so mi nabolj fajn iz Muellerja, ker so čisto mehki, brez kosti. Sploh si namreč ne morem predstavljati, da bi morala zdaj nositi kakšne druge modrce, ker me prsi full bolijo, pa tudi zrastle so seveda. Glede kg zaenkrat še nisem v plusu amapak sem ostala na isti kilaži kot prej. Tudi v prejšnji nosečnosti sem imela na koncu tam nekje 7 kg+. Tako da se glede tega nič ne sekiram. Trebušček pa imam tak kot da bi bila vsaj v kakšnem petem mesecu nosečnosti. Moje obleke mi niti pod razno niso več prav in lepo čakajo v omari na boljše cajte. Tako to je zaenkrat vse iz moje strani, upam pa da me pred mojim naslednjim javljanjem ne boste čisto pozable. Uživajte in božajte bušije.
|