|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
14.6.2011 19:53:42   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB!user posted image user posted image user posted image Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
14.6.2011 19:57:47   
koala
III super da sta doma, ste uživali na sončku?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
14.6.2011 20:46:58   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
14.6.2011 20:50:40   
ly117

Čer!

Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB!user posted image user posted image user posted image Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir.user posted image

O matcar, si že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn.
Morem ti še enkrat povedat kaki cuker je Teo. user posted image user posted image   Si mi kr malo lušt naredila. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
14.6.2011 20:51:19   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer!

O matcar, si že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn.
Morem ti še enkrat povedat kaki cuker je Teo. user posted image user posted image   Si mi kr malo lušt naredila. user posted image

mhm mislim ,da smo vse lušte dobile user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
14.6.2011 20:58:03   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer!

mhm mislim ,da smo vse lušte dobile user posted image

Mislim da res. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
14.6.2011 20:58:08   
botrca

super user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
14.6.2011 21:11:51   
ly117
Moram it.

Čavči in nočko.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
14.6.2011 21:18:48   
botrca
Jaz tudi grem...papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.6.2011 6:18:16   
ly117
Jutro! user posted image

Domov prišla lačna ko volk. Se najem obesim perilo in grem spat.
Se popoldan kaj tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.6.2011 10:09:31   
Arwenko
Jutro. jaz čisto zalimana, vstala pred pol ure, ampak celo noč nisem spala spet nič. Pa nič ni narobe, nič kaj ekstra mi ne gre po glavi, enostavno nisem bila zaspana in sem bluzila do treh ali še dlje, saj niti ne vem več.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.6.2011 10:29:49   
arabela*
morninguser posted image

matcar welkome domauser posted image user posted image

jaz ob drugem kufeju, zjutraj že po opravkih....nesla vlogo za znižano plačilo vrtca na upravo, pa v merkator sva šla, pa M peljala v varstvo malo.....moj malo doma danes....fajn.

Jaz pa še poslovni načrt finiširam imam spet predstavitev.....še v sredo, potem pa do oktobra poočitnice.......kak bo dolgčasuser posted image user posted image

kuhala danes ne bom kaj extra....kaneloni, pa pomfri, popoldne pa tak v šolouser posted image

uživajte v sončku

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.6.2011 10:52:08   
katy83
dan punce.

Matcar in Teo, dobrodošla doma. user posted image   joj, ko se spomnim tega trenutka, ko sva T domov pripeljalauser posted image ...no, pa spet jočem. user posted image

Saraya, saj sem ti že večkrat povedala, ampak moram ti še 1x...vsa čast pridna si s faksom. user posted image   Vlogo za znižano plačilo vrtca si že zdaj nesla? Kak to? Nam so rekli v začetku avgusta. aja, pa saj je tak, da imam jaz zastonj vrtec, če prejemam dsp, ne? Kljub temu pa moram vlogo oddat, ne?

Pri nas je novo to, da ne rabimo več v razvojno ambulanto hodituser posted image , je rekla zdravnica, da naš junak super napredujeuser posted image . Pa dragi prodaja motor, se je naveličal 125 kubičnega, on bi kaj več. user posted image Jaz pa sem bila v ponedeljek na faksu in imam zdaj malo razjasnjene pojme kaj sem v diplomi narobe delala...naslednji teden bom to zrihtala. user posted image

nič, punce, lep dan vam želim

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.6.2011 12:52:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, saj sem ti že večkrat povedala, ampak moram ti še 1x...vsa čast pridna si s faksom. user posted image   Vlogo za znižano plačilo vrtca si že zdaj nesla? Kak to? Nam so rekli v začetku avgusta. aja, pa saj je tak, da imam jaz zastonj vrtec, če prejemam dsp, ne? Kljub temu pa moram vlogo oddat, ne?

hvalauser posted image

ja...sedaj je treba vložit malo pred začetkom in še enkrat novembra..za nas ko na novo vpisujemo.
ja v vsakem priemru oddaš znižano plačilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.6.2011 13:38:44   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pri nas je novo to, da ne rabimo več v razvojno ambulanto hodituser posted image , je rekla zdravnica, da naš junak super napredujeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.6.2011 20:43:12   
Arwenko
Čer, samo pozdravim vas, pa se grem učit. Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.6.2011 21:32:17   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.6.2011 21:35:27   
matcar
Mi pa smo imeli dokaj pester dan.Dopoldan šli po nakup,potem kuharija,malo počivanja...Popoldan pa smo šli k ateju v B,pa z Leo na kitaro,pol pa še malo zunaj bli,zdaj pa sem končno do compa prišla.Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.6.2011 22:13:31   
majakla
Oj, gledate mrk?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.6.2011 22:15:04   
majakla

Mi pa smo imeli dokaj pester dan.Dopoldan šli po nakup,potem kuharija,malo počivanja...Popoldan pa smo šli k ateju v B,pa z Leo na kitaro,pol pa še malo zunaj bli,zdaj pa sem končno do compa prišla.Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok.user posted image user posted image user posted image

Pa vi pa res mate pestro.
Uuuu... se bosta hranila, no, ampak če ne pridobiva na teži,
te pa je treba. Držim pesti, da se porihta.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.6.2011 22:18:23   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pa vi pa res mate pestro.
Uuuu... se bosta hranila, no, ampak če ne pridobiva na teži,
te pa je treba. Držim pesti, da se porihta.
Ja,je pestro.user posted image Ja,mi druga ne pomaga,kot ga tako pogosto hranit.Upam samo,da bo kaj haska od tega.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.6.2011 22:19:23   
matcar
Punce,eno vprašanje.kaj se kupi ob krstu?Pojam nimam,ker gremo prvič in ne vem,kaj se kupuje krščencu ob tej priložnosti.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.6.2011 22:25:02   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.6.2011 22:25:52   
arabela*
čeruser posted image

Malo prej prišla..iz šole, pa še iz kofeja.....

na hitrco tamale porihtat...zdaj pa malo relax in na netu...pa večerjo si še moram naredit....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.6.2011 22:28:49   
arabela*

Punce,eno vprašanje.kaj se kupi ob krstu?Pojam nimam,ker gremo prvič in ne vem,kaj se kupuje krščencu ob tej priložnosti.

kolk staremu?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?