Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 19:53:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB! Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 19:57:47
|
|
|
|
koala
|
III super da sta doma, ste uživali na sončku?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 20:46:58
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 20:50:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB! Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir. O matcar, si že doma. Fajn. Morem ti še enkrat povedat kaki cuker je Teo. Si mi kr malo lušt naredila.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 20:51:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB! Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir. O matcar, si že doma. Fajn. Morem ti še enkrat povedat kaki cuker je Teo. Si mi kr malo lušt naredila. mhm mislim ,da smo vse lušte dobile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 20:58:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB! Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir. O matcar, si že doma. Fajn. Morem ti še enkrat povedat kaki cuker je Teo. Si mi kr malo lušt naredila. mhm mislim ,da smo vse lušte dobile Mislim da res.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 20:58:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno mi je ratalo prit do kompa.Skratka,smo doma,Teo samo je in spi,HB! Mi pa tak paše bit doma.Otroci so tudi pridni,tak da je blaženi mir. super
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 21:11:51
|
|
|
|
ly117
|
Moram it. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 14.6.2011 21:18:48
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem...papa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 6:18:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Domov prišla lačna ko volk. Se najem obesim perilo in grem spat. Se popoldan kaj tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 10:09:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. jaz čisto zalimana, vstala pred pol ure, ampak celo noč nisem spala spet nič. Pa nič ni narobe, nič kaj ekstra mi ne gre po glavi, enostavno nisem bila zaspana in sem bluzila do treh ali še dlje, saj niti ne vem več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 10:29:49
|
|
|
|
arabela*
|
morning matcar welkome doma jaz ob drugem kufeju, zjutraj že po opravkih....nesla vlogo za znižano plačilo vrtca na upravo, pa v merkator sva šla, pa M peljala v varstvo malo.....moj malo doma danes....fajn. Jaz pa še poslovni načrt finiširam imam spet predstavitev.....še v sredo, potem pa do oktobra poočitnice.......kak bo dolgčas kuhala danes ne bom kaj extra....kaneloni, pa pomfri, popoldne pa tak v šolo uživajte v sončku
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 10:52:08
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Matcar in Teo, dobrodošla doma. joj, ko se spomnim tega trenutka, ko sva T domov pripeljala ...no, pa spet jočem. Saraya, saj sem ti že večkrat povedala, ampak moram ti še 1x...vsa čast pridna si s faksom. Vlogo za znižano plačilo vrtca si že zdaj nesla? Kak to? Nam so rekli v začetku avgusta. aja, pa saj je tak, da imam jaz zastonj vrtec, če prejemam dsp, ne? Kljub temu pa moram vlogo oddat, ne? Pri nas je novo to, da ne rabimo več v razvojno ambulanto hodit , je rekla zdravnica, da naš junak super napreduje . Pa dragi prodaja motor, se je naveličal 125 kubičnega, on bi kaj več. Jaz pa sem bila v ponedeljek na faksu in imam zdaj malo razjasnjene pojme kaj sem v diplomi narobe delala...naslednji teden bom to zrihtala. nič, punce, lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 12:52:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, saj sem ti že večkrat povedala, ampak moram ti še 1x...vsa čast pridna si s faksom. Vlogo za znižano plačilo vrtca si že zdaj nesla? Kak to? Nam so rekli v začetku avgusta. aja, pa saj je tak, da imam jaz zastonj vrtec, če prejemam dsp, ne? Kljub temu pa moram vlogo oddat, ne? hvala ja...sedaj je treba vložit malo pred začetkom in še enkrat novembra..za nas ko na novo vpisujemo. ja v vsakem priemru oddaš znižano plačilo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 13:38:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pri nas je novo to, da ne rabimo več v razvojno ambulanto hodit , je rekla zdravnica, da naš junak super napreduje .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 20:43:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer, samo pozdravim vas, pa se grem učit. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 21:32:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 21:35:27
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo imeli dokaj pester dan.Dopoldan šli po nakup,potem kuharija,malo počivanja...Popoldan pa smo šli k ateju v B,pa z Leo na kitaro,pol pa še malo zunaj bli,zdaj pa sem končno do compa prišla.Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:13:31
|
|
|
|
majakla
|
Oj, gledate mrk?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:15:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo imeli dokaj pester dan.Dopoldan šli po nakup,potem kuharija,malo počivanja...Popoldan pa smo šli k ateju v B,pa z Leo na kitaro,pol pa še malo zunaj bli,zdaj pa sem končno do compa prišla.Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok. Pa vi pa res mate pestro. Uuuu... se bosta hranila, no, ampak če ne pridobiva na teži, te pa je treba. Držim pesti, da se porihta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:18:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo imeli dokaj pester dan.Dopoldan šli po nakup,potem kuharija,malo počivanja...Popoldan pa smo šli k ateju v B,pa z Leo na kitaro,pol pa še malo zunaj bli,zdaj pa sem končno do compa prišla.Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok. Pa vi pa res mate pestro. Uuuu... se bosta hranila, no, ampak če ne pridobiva na teži, te pa je treba. Držim pesti, da se porihta. Ja,je pestro. Ja,mi druga ne pomaga,kot ga tako pogosto hranit.Upam samo,da bo kaj haska od tega.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:19:23
|
|
|
|
matcar
|
Punce,eno vprašanje.kaj se kupi ob krstu?Pojam nimam,ker gremo prvič in ne vem,kaj se kupuje krščencu ob tej priložnosti.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:25:02
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:25:52
|
|
|
|
arabela*
|
čer Malo prej prišla..iz šole, pa še iz kofeja..... na hitrco tamale porihtat...zdaj pa malo relax in na netu...pa večerjo si še moram naredit....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.6.2011 22:28:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,eno vprašanje.kaj se kupi ob krstu?Pojam nimam,ker gremo prvič in ne vem,kaj se kupuje krščencu ob tej priložnosti. kolk staremu?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?