|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
16.6.2011 16:14:33   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Malo sem vam slikic prilimala.Pa hvala za obiske Ly,Bambi in Koala.Marta,tebe pa je tudi blo fajn videt,čeprav samo za nekaj minut!user posted image

ni za kaj user posted image

Podpis. Mi je bilo v veselje.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
16.6.2011 16:15:35   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ja, res je cuker tamali, komaj čakam, da ga vidim v živo user posted image
Upam,da že naslednji teden kako kavo zorganiziramo,pa pridema.user posted image

bi pasala kaka kavica spet. lahko že v ponedeljek, če bo katera v mestu. mi2 imava ft ob 13h. drugače pa kateri drugi dan naslednji teden.

Predvidevam da sem popoldan, zato komot in tudi že komaj čakam. Da vas spet malo vidim.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
16.6.2011 16:26:16   
arabela*
danuser posted image

da se malo javim...delam nekaj še za šolo danes, pa mi več ni...ko je zunaj tak lepo.....
Še fajn da imam popoldansko sonce, da se sončim zravenuser posted image

matcar..lepe slike, pravi cukerček je mali Teouser posted image user posted image

nisem dobro razbrala, kaj sta kupla?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
16.6.2011 16:58:36   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kupla sta rikšo. Priklopi se jo na kolo in odzadi lahko voziš 2 otroka.
Evo slikico.
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
16.6.2011 19:08:51   
ly117
Punce vprašanje. Jaz moram dat Lukecu delat osebno, pa me zanima če mora bit on zraven ali ne in kaj še rabim razen slike?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
16.6.2011 19:14:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Punce vprašanje. Jaz moram dat Lukecu delat osebno, pa me zanima če mora bit on zraven ali ne in kaj še rabim razen slike?

Ne rabi bit poleg....poleg slike pa rabiš verjetno še samo kak svoj osebni dokument in seveda evrčkeuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
16.6.2011 19:17:05   
sami0804

Matcar slikice so user posted image .

Podpisuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
16.6.2011 19:25:53   
sami0804
Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok.user posted image user posted image user posted image

Matcar je polival tudi prej,ali je to odkar se pogosteje dojita?
Pa da ne pridobiva dovolj je malo grobo rečeno od patronažnih-je le otroček komaj dober teden staruser posted image
Mene je pri Sari isto hotela prepričat patronažna,ker se je 10 g premalo zredila,bi ji verjetno kar sama lastnoročno naredla dodatek,če bi ga imela,pa me ni uspela prepričat-naša madam se je 1. mesec kljub maratonskemu spanju zredila za skoraj 1 kilouser posted image
Odločila se boš seveda sama,ampak jaz ga vseeno ne bi pretirano budila zaradi dojenja...slej kot prej sami rabijo več in se posledično več dojijouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
16.6.2011 19:29:01   
sami0804

Evo slikico.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image svetovna je...mi mamo tudi nekaj podobnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.6.2011 19:30:56   
sami0804

Zmatrana sem že ko pes, pa me še 2 dni čakata. user posted image Pa še 6 nočno bi morala delat pa sem rekla NE.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.6.2011 19:35:57   
sami0804
Tak...moje ure so vun...

Mitja danes končno brez vročine,ampak bo ta teden še doma.
Drugi teden pa je že konec šoleuser posted image ...kam je izginilo 10 mesecev??user posted image

Sedaj pa še lepo žemlje spečem,stroj napolnim,da se bo ponoči lepo perilo opralo....pol pa smo že tak v nizkem štartu za v posteljouser posted image

Lep večer še naprej...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.6.2011 20:39:14   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
16.6.2011 21:10:02   
ly117
Moje ure so ven.

Čavči in nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
16.6.2011 21:32:50   
Arwenko
Čer...še 45 minut pa konec 24 urnega posta, ki sem se ga celo držala, brez prekrškov user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
16.6.2011 21:32:56   
bambixxx
Čer,

danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok user posted image . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč user posted image  Pa očitno ni tak simpl...

Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
16.6.2011 21:34:02   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer...še 45 minut pa konec 24 urnega posta, ki sem se ga celo držala, brez prekrškov user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem nekaj malega jedla, ker ne prenesem če mi kruli po želodcu.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
16.6.2011 21:46:38   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
16.6.2011 21:48:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok.user posted image user posted image user posted image

Matcar je polival tudi prej,ali je to odkar se pogosteje dojita?
Pa da ne pridobiva dovolj je malo grobo rečeno od patronažnih-je le otroček komaj dober teden staruser posted image
Mene je pri Sari isto hotela prepričat patronažna,ker se je 10 g premalo zredila,bi ji verjetno kar sama lastnoročno naredla dodatek,če bi ga imela,pa me ni uspela prepričat-naša madam se je 1. mesec kljub maratonskemu spanju zredila za skoraj 1 kilouser posted image
Odločila se boš seveda sama,ampak jaz ga vseeno ne bi pretirano budila zaradi dojenja...slej kot prej sami rabijo več in se posledično več dojijouser posted image

Sami,že v P ni dobil nič gor,zgubil pa je 220 g.Pa polival je tudi že v P,spal pa cca.4 ure,ponoči še kako več.Saj ponoči ga ne zbujam na 2 uri,se sam na 3-4 zbudi,tak da ni panike,problem je podnevi,ker bi on kr spal,mi ga uspe v 3-h urah komaj zbudit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
16.6.2011 21:49:40   
matcar

Čer,

danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok user posted image . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč user posted image  Pa očitno ni tak simpl...

Ojej,si mislim,kak se počutiš.user posted image user posted image user posted image Mogoče pa le ni tak hudo,kot se bere.Upam,da vam uspe porihtat in da ne boste rabli spremljevalca!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
16.6.2011 21:49:41   
katy83

Čer,

o, madoniš, velik je vaš fantuser posted image al pa naš maliuser posted image

glede hoje pa...nočem pametovat, saj vem, da je dr. tam zaradi tega in je seznanjena s temi stvarmi, ampak, kaj ni do oktobra še 3 mesece in pol??? Do takrat se marsikaj lahko spremeni in jaz vem, da bo vaš fant do takrat napredoval. user posted image Ne se sekirat, ok? user posted image
Pošiljam vam user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
16.6.2011 21:51:56   
Arwenko

Čer,

Jaz se ravno nebi sikirala za to no, tudi če še ne bo hodil ko gre v vrtec, pa saj ne bo prvi in zadnji. Mislim da je kr nekaj 11 mesečnikov, ki še ne hodijo, tako da pomoje za jaslično skupino neke panike ni, so vzgojiteljice navajene, da imajo kakšne, ki jih pač vozičkajo na sprehode.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.6.2011 21:52:29   
matcar
Zmantrana sem v nulo,križ boli,pa še sumim,da se mi šivi odpirajo,ker me cuka noter,pa cedi se nekaj ven.Bom jutri patronažni rekla,da mi naj pogleda.Pa še tolko mam laufarije,vsaj nekaj mioram ju3 porihtat,ostalo pa naslednji teden.
Glede kave-v ponedeljek še jaz ne morem,je moj še doma,v torek pa bi šlo,ker imama kontrolo v P z Teom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
16.6.2011 21:53:42   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Evo slikico.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image svetovna je...mi mamo tudi nekaj podobnegauser posted image user posted image user posted image

No,naša je v rumeni barvi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
16.6.2011 21:57:10   
Arwenko

Zmantrana sem v nulo,križ boli,pa še sumim,da se mi šivi odpirajo,ker me cuka noter,pa cedi se nekaj ven.Bom jutri patronažni rekla,da mi naj pogleda.Pa še tolko mam laufarije,vsaj nekaj mioram ju3 porihtat,ostalo pa naslednji teden.
Glede kave-v ponedeljek še jaz ne morem,je moj še doma,v torek pa bi šlo,ker imama kontrolo v P z Teom.

Joj bejba, daj ti malo pazi nase no user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
16.6.2011 21:57:33   
majakla
Čer user posted image

Dan bil skoraj prekratki, ampak vse izpeljali
(beri: kavice, obiske, ...) in kooončno dali
tamalega spat.

Imam zbrko na telefonu in vas lepo prosim za
telefonske, ker nimam nobene tanove več,
torej nobene od vas.
Imam od Rine, ki mi je danes sms poslala,
pol pa še morala javit kdo je - oprosti. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?