|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 21:48:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo je ful priden,ga je babica danes pohvalila,edino kaj imama težave z hranjenjem,oz. ne pridobiva na teži,zato se morama hranit na 2 uri,ponoči na 4 ure,pa poliva.Upam,da se bo to porihtalo čimprej.Je pa zelo priden otrok. Matcar je polival tudi prej,ali je to odkar se pogosteje dojita? Pa da ne pridobiva dovolj je malo grobo rečeno od patronažnih-je le otroček komaj dober teden star Mene je pri Sari isto hotela prepričat patronažna,ker se je 10 g premalo zredila,bi ji verjetno kar sama lastnoročno naredla dodatek,če bi ga imela,pa me ni uspela prepričat-naša madam se je 1. mesec kljub maratonskemu spanju zredila za skoraj 1 kilo Odločila se boš seveda sama,ampak jaz ga vseeno ne bi pretirano budila zaradi dojenja...slej kot prej sami rabijo več in se posledično več dojijo Sami,že v P ni dobil nič gor,zgubil pa je 220 g.Pa polival je tudi že v P,spal pa cca.4 ure,ponoči še kako več.Saj ponoči ga ne zbujam na 2 uri,se sam na 3-4 zbudi,tak da ni panike,problem je podnevi,ker bi on kr spal,mi ga uspe v 3-h urah komaj zbudit.
|