|
RE: Mariborčanke,20.del 16.6.2011 22:00:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Čer, danes sva imela razvojno z malim in ni glih ok . Navadil se je nepravilnih gibov, ker se hoče direkt iz hrbta vsest, namesto iz boka. Mi ga pa tudi nismo tako striktno skozi popravljali. Skratka ga bo treba trdo prijet je rekla Koražija. Malo me skrbi, ker najbrž oktobra še ne bo hodil, ko bo šel v vrtec. Nekaj časa še gre, potem pa tudi v vrtcu ne morejo posebej nanj gledat. Tako, da bomo morali dati vlogo za nekega spremljevalca, ki ti ga dodeli država, če otrok pač ni sposoben sam bit v vrtcu. Malo me je prestrašla oz. sem zaskrbljena, ker mi je bilo samoumevno, da bo že shodil, ko bo tak daleč Pa očitno ni tak simpl... Drugače ima pa vsaj mere lepe, 11 kg in 78 cm. Jaz se ravno nebi sikirala za to no, tudi če še ne bo hodil ko gre v vrtec, pa saj ne bo prvi in zadnji. Mislim da je kr nekaj 11 mesečnikov, ki še ne hodijo, tako da pomoje za jaslično skupino neke panike ni, so vzgojiteljice navajene, da imajo kakšne, ki jih pač vozičkajo na sprehode. Nik je šel z 11m v jasli in jih pol še ni hodlo, on je shodil pri 1 letu. Do takrat smo imeli voziček v vrtcu. Jih pa imajo malo na rokah, malo na tleh, malo v vozičkih ... odvisno od otroka in dneva in ... Kot pa je že napisala Katy, do takrat je še kar nekaj časa.
|
|
|