Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:42:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kavo tak daleč pa še ne vem...mogoče gremo v sredo gledat v kino Avtomobilčke 2...premiera . Dopoldan?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:44:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca zakaj pa je tvoja mala zopet s plenicami? samo veš, da se to tudi dogaja...sem že slišala od kake kolegice da se je isto zgodilo...naj bi se pa do 5-ga leta smatralo kot normalno da se jih odvadijo potem sledijo preiskave... Nimam pojma,zakaj.... prej je vedno imela polno pleničko,ko pa je imela decembra pljučnico je pa malo dehidrirala zaradi vročine in je bila plenica suha,je pa tudi potem se vedno zbudila za lulat,pa sem ji za januarja pleničko pobrala-nobene nesreče,če ji je ušlo par kapljic je bila malo mokra kvečjemu pižama Marca pa kor strela iz jasnega vsako noč polulana-spala tudi po tri ure v mokri postelji V glavnem po 2 tednih sem obupala in smo spet v pleničkah,čeprav sem do zadnjega upala,da se bo porihtalo... uff,to pa se ne bere dobro.Sranje,upam,da vam rata čimprej porihtat.Nam zaenkrat špila ok,Maks tudi ponoči brez,se pa še zgodi,da mu uide,tudi v vrtcu.Držim pesti za vas!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:45:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se za danes poslavljam. Nočko. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:00:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar uff,to pa se ne bere dobro.Sranje,upam,da vam rata čimprej porihtat.Nam zaenkrat špila ok,Maks tudi ponoči brez,se pa še zgodi,da mu uide,tudi v vrtcu.Držim pesti za vas! Bravo Maks Pa hvala za pestke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:08:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Tu pa je gužva. sem prav posebej pogledala ob kateri uri je bambi napisala Dobro jutro....sem že mislila,da je do zdaj spala ponavadi je skoraj tak, da spim do pol devetih ali devetih, pač koliko mi T. dopušča. danes pa sem celo pred osmo že vstala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:13:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Tu pa je gužva. sem prav posebej pogledala ob kateri uri je bambi napisala Dobro jutro....sem že mislila,da je do zdaj spala ponavadi je skoraj tak, da spim do pol devetih ali devetih, pač koliko mi T. dopušča. danes pa sem celo pred osmo že vstala jaz sem Dobro jutro videla ob 2-eh popoldan....sem samo pogledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:16:08
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se poslavljam počasi.Upam,da bo danes kaj več spanja! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:16:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Tu pa je gužva. sem prav posebej pogledala ob kateri uri je bambi napisala Dobro jutro....sem že mislila,da je do zdaj spala ponavadi je skoraj tak, da spim do pol devetih ali devetih, pač koliko mi T. dopušča. danes pa sem celo pred osmo že vstala jaz sem Dobro jutro videla ob 2-eh popoldan....sem samo pogledala ajaaaa to pa je druga zgodba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:16:44
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:18:27
|
|
|
|
bambixxx
|
sami nič se več ne oglasiš na RR in FB v našem "klubu", pa majakla je tudi zginila . Kako ti / vama gre?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:25:06
|
|
|
|
majakla
|
Evo me jaz sem tu. Imam neko čudno obdobje, razpoloženje mi niha, ko - hmmm...? Načik sem pa ok. Lep večer, jaz grem zdaj z Black swan gledat, pa da te vidimo. ena za mene: http://youtu.be/X1Fqn9du7xo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:25:20
|
|
|
|
arabela*
|
otročki spijo, jaz samevam....malo net, malo tv, pa še pospravljam...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:26:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Imam neko čudno obdobje, razpoloženje mi niha, ma saj ni čudno, če je tako nestanovitno vreme....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:30:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo me jaz sem tu. Imam neko čudno obdobje, razpoloženje mi niha, ko - hmmm...? hormoni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:38:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sami nič se več ne oglasiš na RR in FB v našem "klubu", pa majakla je tudi zginila . Kako ti / vama gre? ma...RR sem čisto na stranski tir potisnila...na fb pa...laufam nea,pa nimam kaj pametnega napisat,čeprav so sedaj spet malo bolj življenske teme spet vmes Kile pa...hm...počasi grejo dol-samo bolj počasi kot bi pričakovala glede na naravo dela..je pa res,da mam večji apetit od tega opevanega svežega zraka...pa sem spet v r.i.t.i. Počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:39:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Imam neko čudno obdobje, razpoloženje mi niha, ma saj ni čudno, če je tako nestanovitno vreme.... Samo to pa res ...aprilsko vreme mamo....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:44:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kile pa...hm...počasi grejo dol-samo bolj počasi kot bi pričakovala glede na naravo dela..je pa res,da mam večji apetit od tega opevanega svežega zraka...pa sem spet v r.i.t.i. saj bo.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 22:50:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kile pa...hm...počasi grejo dol-samo bolj počasi kot bi pričakovala glede na naravo dela..je pa res,da mam večji apetit od tega opevanega svežega zraka...pa sem spet v r.i.t.i. saj bo..... se držim reka:kolikor časa gor,toliko časa dol! to pomeni,da mam še celih 7 let cajta,da prilezem nazaj do 75 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 23:02:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kile pa...hm...počasi grejo dol-samo bolj počasi kot bi pričakovala glede na naravo dela..je pa res,da mam večji apetit od tega opevanega svežega zraka...pa sem spet v r.i.t.i. saj bo..... se držim reka:kolikor časa gor,toliko časa dol! to pomeni,da mam še celih 7 let cajta,da prilezem nazaj do 75 kg itak...lepo počasi....tako kot si rekla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 8:08:11
|
|
|
|
matcar
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 8:36:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je že pol ure v komi. Danes ni čez dan nič spal. Popoldan pa smo bili "na balinu". So imeli zaključek spomadlanske igralne sezone. Imeli smo tudi družabne igre pol pa malo jedi iz žara in druženje. Luka je seveda imel družbo in sta se igrala. Domov pa je prišel tako zamazan, da bi mu skorda prej morala obraz umit, da bi videla če je to moj otrok.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 8:39:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kavo tak daleč pa še ne vem...mogoče gremo v sredo gledat v kino Avtomobilčke 2...premiera . Dopoldan? ne, ne da se ne bom 2x v mesto vozla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 8:43:56
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , kava, mali gleda lazy town na popu, moj možek še spi...vreme je ...ne vem če bi šla na praznovanje radia Pohorje ...bom še vidla kaj bodo ostale prijateljice rekle. Drugače je pa vse po starem...kaj bom kuhala še tudi ne vem...kaj boste ve?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 9:02:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka je pa danes zmagal. Spal je do 8.25. Več kot 12 ur. Jaz sem mu pa z veseljem pomagala. Je pa pasalo po 5 nočnih, spet ponoči spat. Zdaj je pa na vrsti jutranja kava. Kuhali ne bomo nič, ker gremo k mojima na kosilo. Ma dedi danes RD. Pa če nebo deževalo se bomo popoldan šli peljat z Jurčkom.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.6.2011 9:08:13
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, brrrr mrzlo. Kuhali bomo danes govejo juho z zvezdicami, pečena piščančja stegna, pire krompir, zelena solata.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?