Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:06:41
|
|
|
|
botrca
|
Srečanje v vrtcu oz. zaključek je uspel...tak so bili sladki, da sem imela solzne oči...dali smo jim pa narest rumene majčke vsi enake...so pa imeli nalogo vsak po svoje narisat palčka, ker so skupina palčki in to sliko natisnili na majčke...kak so bili sladki ko so prihajali k nam, mi pa smo jih čakali na igrišču...pa noben ni nič vedel... . Pol smo se pa najedli, napili in imeli družabne igre...vglavnem bilo je lepo tisti 2h... . Zdaj pa mali spi, mene pa tak križ boli da bom tudi počasi šla spat. Nočko..grem . Aja, barva rr ,mi je pa svetovna...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:09:05
|
|
|
|
katy83
|
čer. Pijem moj večerni kapučino, pa sem prišla še malo počvekat...ampak ne za dolgo, moram se ob 5-ih vstat, ker gremo punce spet na Pohorje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:10:13
|
|
|
|
katy83
|
joj, ko berem zadnje dni o teh srečanjih v vrtcu, kar solzne oči dobim ...jaz se bom jokala, ko bomo imeli kaj takega z našim junakom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:10:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se ob 5-ih vstat, ker gremo punce spet na Pohorje. ampak tebi pa se je orng po...boljšalo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:13:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se ob 5-ih vstat, ker gremo punce spet na Pohorje. ampak tebi pa se je orng po...boljšalo ja, ne vem kaj mi je...zaenkrat imam full motivacijo in dokler traja bom izkoristila...pa zanimivo, da se mi sploh ni težko vstat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:14:30
|
|
|
|
katy83
|
Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:16:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam bom smrkljice vprašala...imata full tega
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:20:39
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Na hiterco pozdravim,pa pičim spat.Me ta RR ni cel cajt gor spustil. Vglavnem,popoldan bili noter,blo mrzlo kot v Sibiriji pozimi.Grrrr!!!!!Pa tako poletje! ju3 bo že boljše,baje.V petek se zna zgodit,da jaz tudi pridem,odvisno,kje in ob kolkih se bote zmenle.Maks pa ima v sredo zaključni piknik v vrtcu.tak,da še moram par dni počakat. Ju3 dopoldan pa grem z Teom na kontrolo v P,me je kr strah,ker ni dobil nič na teži gor. Upam pa na najboljše! Pičim spavanac počasi,da se vsaj malo naspim. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:20:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam bom smrkljice vprašala...imata full tega tnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:21:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam bom smrkljice vprašala...imata full tega Jaz zaenkrat nimam nič,jih pa Lea zbira!Tak,da lahko kaj menjata,ko bo viška imela!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:21:57
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, za Tea. Pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:22:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam bom smrkljice vprašala...imata full tega Jaz zaenkrat nimam nič,jih pa Lea zbira!Tak,da lahko kaj menjata,ko bo viška imela! ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:22:42
|
|
|
|
katy83
|
aja, Matcar katero AM mleko imata?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:24:41
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:24:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Srečanje v vrtcu oz. zaključek je uspel...tak so bili sladki, da sem imela solzne oči...dali smo jim pa narest rumene majčke vsi enake...so pa imeli nalogo vsak po svoje narisat palčka, ker so skupina palčki in to sliko natisnili na majčke...kak so bili sladki ko so prihajali k nam, mi pa smo jih čakali na igrišču...pa noben ni nič vedel... . Pol smo se pa najedli, napili in imeli družabne igre...vglavnem bilo je lepo tisti 2h... . super...mi smo imeli na kmetiji Žvarc, so konje jahali in podobno...samo nismo šli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:25:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glej ti tote barve Me je kr nazaj vrglo ko sem osvežila stran.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:25:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se ob 5-ih vstat, ker gremo punce spet na Pohorje. ampak tebi pa se je orng po...boljšalo ja, ne vem kaj mi je...zaenkrat imam full motivacijo in dokler traja bom izkoristila...pa zanimivo, da se mi sploh ni težko vstat res super..tak sem jaz bila ko sem na fitness hodla, zdaj pa....še doma ne delam vaj..................
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:26:29
|
|
|
|
katy83
|
nič, punce, grem pod tuš, pa spat nočko aja, Ly čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:27:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočam bom smrkljice vprašala...imata full tega tnx kaj pa rabiš? Al je vseeno?....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:28:39
|
|
|
|
arabela*
|
kera je v nočni danes? nič ni po tv---pa kofein še deluje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:29:24
|
|
|
|
arabela*
|
katy...ali koala...eno škatlo KT še imam...kera bo imela naj pove
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:32:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram se ob 5-ih vstat, ker gremo punce spet na Pohorje. ampak tebi pa se je orng po...boljšalo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:33:41
|
|
|
|
ly117
|
Na tekočem sem, zdaj pa lahko kero rečem s Sarayo, ker druge ste vse spičle spat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:38:09
|
|
|
|
arabela*
|
kak si ly...? L spi?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 20.6.2011 22:43:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak si ly...? L spi? Gre ven. Mela taki šiht da se nisem preveč zmantrala. L in moj hrkata skupaj v duetu. Sam ne vem ali je L zaspal z ali brez dude, ker sem jo po pomoti vzela sabo. Je pa bila edina doma.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?