Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 8:48:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar dobro zrihtajta danes. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 8:58:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar dobro zrihtajta danes. Podpis. Pa še moj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:04:19
|
|
|
|
ly117
|
Punce danes je začetek poletja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:12:59
|
|
|
|
arabela*
|
morning sem se zaspala zjutraj, še fajn da sem mojemu naročla, da me naj pokliče, če slučajno zaspim ...na brzake porihtta in vrtec...pa še M je bila tečka ni hotela iz postle, se ne oblečt, nič.... Zdaj pa kavica in malo mehika
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:13:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce danes je začetek poletja. končno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:16:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ko zakleto pred vrtcem nobenega park placa praznega. sem te vidla.... zakaj pa ne greš peški do vrtca, pa še daleč nimaš..?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:33:21
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:42:48
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:47:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem se zaspala zjutraj, Ti tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:47:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ko zakleto pred vrtcem nobenega park placa praznega. sem te vidla.... zakaj pa ne greš peški do vrtca, pa še daleč nimaš..? - Ker sma vedno pred 8h v vrtcu in je vedno dovolj prostora.
- Ker porabim pol majn časa z avtom kot peški in mi ta čas pomeni ogromno, ko grem popoldan na šiht.
- Ker če bi midva šla peški v vrtec ( 20 min imama do njega z mojim tempom hoje) bi mogla it že ob 6h od doma.
Ker z mojim otrokom ne prideš nikamor.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 9:56:54
|
|
|
|
bambixxx
|
Punce eno vprašanje: Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Ok malo več kot eno vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:02:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Punce eno vprašanje: Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Ok malo več kot eno vprašanje prej kot pri 3 letih ne rabijo it, vsaj tako je nam rekla, ko smo hoteli M naročit .....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:04:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Dr Bračko...full vredi in zelo prijazna , na Vošnjakovi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:10:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Punce eno vprašanje: Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Ok malo več kot eno vprašanje prej kot pri 3 letih ne rabijo it, vsaj tako je nam rekla, ko smo hoteli M naročit ..... kdo vam je to rekel v LJ vem, da dobijo vabilo v sklopu posvetovalnice. od kolegice mali še ni 3 leta star, pa je bil že 3x.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:12:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Punce eno vprašanje: Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Ok malo več kot eno vprašanje prej kot pri 3 letih ne rabijo it, vsaj tako je nam rekla, ko smo hoteli M naročit ..... kdo vam je to rekel v LJ vem, da dobijo vabilo v sklopu posvetovalnice. od kolegice mali še ni 3 leta star, pa je bil že 3x. zobozdravnica. imajo sicer neke skupinske predstavitve umivabnja zob, za prav pregled pa nam je rekla da jo naj pridemo naročit ko bo tri stara
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:14:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Punce eno vprašanje: Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič? Ok malo več kot eno vprašanje prej kot pri 3 letih ne rabijo it, vsaj tako je nam rekla, ko smo hoteli M naročit ..... kdo vam je to rekel v LJ vem, da dobijo vabilo v sklopu posvetovalnice. od kolegice mali še ni 3 leta star, pa je bil že 3x. zobozdravnica. imajo sicer neke skupinske predstavitve umivabnja zob, za prav pregled pa nam je rekla da jo naj pridemo naročit ko bo tri stara svašta. vem, da imajo že v vrtcu skupinske preglede, tako da ne vem zakaj bi do 3 let čakali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:17:44
|
|
|
|
koala
|
bambi do drugega RD(se mi zdi) mu "pripada" pregled pri pedoontologu, moje kolegice so bile zelo zadovoljne v Vošnjakovi, mi pa hodimo v zobni center Zobek na Ljubljanski. Ta starejša zobozdravnica je ful prijazna in potrpežljiva, k njej hodijo tudi otroci in odrasli z posebnimi potrebami. Pri tamlajši pa midva še nisva bila. Vabila pa neboš dobila.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala bambi do drugega RD(se mi zdi) mu "pripada" pregled pri pedoontologu, moje kolegice so bile zelo zadovoljne v Vošnjakovi, mi pa hodimo v zobni center Zobek na Ljubljanski. Ta starejša zobozdravnica je ful prijazna in potrpežljiva, k njej hodijo tudi otroci in odrasli z posebnimi potrebami. Pri tamlajši pa midva še nisva bila. Vabila pa neboš dobila. ja ampak to so ti skupinski pregledi, meni so brezveze in nismo niti več šli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:20:56
|
|
|
|
arabela*
|
koala dobiš KT...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:51:07
|
|
|
|
koala
|
Saraya ne skupinski pregledi. Ne mislim tisto ko pokažejo kako pravilno zobke umivaš. Prav k zobozdravniku za najmlajše ker pogleda koliko je zob, pa če pravilno rastejo,...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 10:51:49
|
|
|
|
koala
|
Pa hvala za KT
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 11:00:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pa hvala za KT si jih bom nastavila, ko se vidimo, da spet ne pozabim
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 11:21:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala bambi do drugega RD(se mi zdi) mu "pripada" pregled pri pedoontologu, moje kolegice so bile zelo zadovoljne v Vošnjakovi, mi pa hodimo v zobni center Zobek na Ljubljanski. Ta starejša zobozdravnica je ful prijazna in potrpežljiva, k njej hodijo tudi otroci in odrasli z posebnimi potrebami. Pri tamlajši pa midva še nisva bila. Vabila pa neboš dobila. Ona je res fajn. Je moja zobozdravnica. Meni zelo hecna gospa. Bi jo mogla spet mal obiskat. Sam morem prvo nekaj din, din našparat. Tamlajša je pa nekaj zelo podobno njej.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 12:40:33
|
|
|
|
ly117
|
Neodkrita, pozdravljena! Boš kaj povedala?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 21.6.2011 13:08:11
|
|
|
|
ly117
|
Morem počasi odpeketat. Čavči.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?