|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
21.6.2011 13:10:18   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Morem počasi odpeketat.

Čavči.

Bajči.  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
21.6.2011 13:57:07   
matcar
Evo,mi2 končno doma.Sma se pošteno načakala.user posted image Vglavnem,naš škrat je na spodnji meji z težo,kar ni glih dobro(v 7 dneh je pridobil komaj 100 g gor).Ima pa hipospadijo(na glavici penisa) in nespuščeno levo modo.a vsak slučaj še je naredla UZ ledvic,ki pa so ok.Hvala bogu!!!!!user posted image Naslednji teden v sredo imama pa spet kontrolo.

No,po pregledu pa sma še šla na kavo z I.zato sma komaj zdaj doma!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
21.6.2011 15:12:46   
bambixxx
u madona matcar sem ravno brala kaj to sploh je hipospadija. ima na zgornjem delu pod glavico ali nižje? boste dali operirat?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
21.6.2011 17:29:27   
katy83
ojla punce...na hitrco pokomentiram...sem namreč pri moji mami, popravljam diplomo, mami pa čuva T.

Saraya, jaz ne rabim več KT, grem naslednji mesec po mireno...hvala vseeno. Slikice od tuša pa moram doma pogledat katere imam, pa ti javim. user posted image

Matcar...joj to se pa ne sliši fajn, kaj sploh je to? user posted image user posted image  Držim pesti za Tea. user posted image   Glede AM, verjetno tak veš, ampak vseeno...do 6.meseca ti pripada zastonj...moja kolegica je mogla samo odločbo od otroškega nest k pediatrinji, pa je dobilauser posted image

Bambi, mi smo ravno 28.6 naročeni pri zobozdravniku...sem pediatrinjo vprašala koga mi priporoča, pa mi je dala številkouser posted image  (zdaj se ne spomnim katero dr, lahko ti pa javim, če želiš) Je pa na Vošnjakovi...sem ga šla kar tja naročit in so bili full prijazniuser posted image ...pa T je bil najstarejši tam.user posted image

nič, se mogoče zvečer javim še

pa pa

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
21.6.2011 17:52:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

u madona matcar sem ravno brala kaj to sploh je hipospadija. ima na zgornjem delu pod glavico ali nižje? boste dali operirat?
user posted image user posted image user posted image
Ne vem še,bom vidla,kaj bo naša P rekla v ponedeljek,samo če bo treba,bomo dali.Ima pa na zgornjem delu.Pa hvala za objemčke!user posted image Aja,mi je pa moja patronažna takoj povedala,kako in kaj,tak da sem na najhujše pripravljena!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
21.6.2011 17:55:37   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Matcar...joj to se pa ne sliši fajn, kaj sploh je to? user posted image user posted image  Držim pesti za Tea. user posted image   Glede AM, verjetno tak veš, ampak vseeno...do 6.meseca ti pripada zastonj...moja kolegica je mogla samo odločbo od otroškega nest k pediatrinji, pa je dobilauser posted image

Ja,to že 3 leta prakticiram.Pa vseeno hvala za info.Sem mislila,da so tačas kaj spremenili,pa vidim,da je enako ostalo.Glede Tea pa ti lahko rečem samo to,da je to na lulčiju,Golobova pa mi je rekla,da ima lepotno napako.Je pa potrebno operirat,kar pa delajo pri 3-h letih.Take imam informacije glede tega!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
21.6.2011 17:56:47   
matcar
Šibam k tastu,ostali so šli z bajkom,mi2 pa grema zadaj z avtom,samo porihtam ga še prej,pa pičima.user posted image
Se tipkamo zvečer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.6.2011 18:41:55   
bambixxx
Bambi, mi smo ravno 28.6 naročeni pri zobozdravniku...sem pediatrinjo vprašala koga mi priporoča, pa mi je dala številkouser posted image  (zdaj se ne spomnim katero dr, lahko ti pa javim, če želiš) Je pa na Vošnjakovi...sem ga šla kar tja naročit in so bili full prijazniuser posted image ...pa T je bil najstarejši tam.user posted image

ja prosim. sem bila tam, trkala, noben odprl user posted image , klicala po telefonu, noben oglasil user posted image . Saj je v tretjem nadstropju v ZD, ne?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
21.6.2011 20:45:11   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.6.2011 20:47:40   
matcar
Mi doma,otroci gledajo risani film,mi2 z mojim čvekama,Teo pa spi.kaj pa to? Ko mi je jedel ob pol 4-h,pa komaj ob 20:15?user posted image Ob 5-h pa je spil 60 ml čaja.Mislim,halooo?????Kak ga te naj hranim točno na 2 uri,če ga ne moreš za boga ne zbudit!?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.6.2011 21:48:44   
bambixxx
zakaj pa na 2 uri user posted image  mi smo na pediatriji hranili na 3-3,5h pa so imeli otročki komaj 2 kg ali še manj. Je možno, da ga prepogosto hraniš in zato poliva?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.6.2011 21:51:06   
bambixxx
se vidimo jutri, lahko noč vsem! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.6.2011 21:53:12   
botrca

Punce, jaz imam eno prošnjo...če ima katera tuševe Disney kartice viška, se jaz priporočamuser posted image

jaz tudi, jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.6.2011 22:04:10   
matcar

zakaj pa na 2 uri user posted image  mi smo na pediatriji hranili na 3-3,5h pa so imeli otročki komaj 2 kg ali še manj. Je možno, da ga prepogosto hraniš in zato poliva?
Ne,mi2 se morama na 2 uri hranit,ker ne pridobiva na teži.V P sma se na 4 ure,pa je tudi polival,gor pa nič dobil.Zdaj mi je uspelo 100 g gor dobit v tem tednu,kaj sma doma.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.6.2011 22:04:19   
arabela*
čeruser posted image

utrujena za znoret...user posted image

Male sta zaspale, popoldne se sprehajali po sončku ..po mestu...

Zdaj pa grem večerjo pripravit, da se v miru najevauser posted image

Matcar......user posted image user posted image za Tea, da tole stvar porihtate, ponavadi ni nekih zapletov.

Jutri me še ne bo na kofe, imam še popoldne polo, pa je treba nekaj za ami ami porihtat doma, pa M se mora naspat, ker drugače imam moj probleme celo popoldne z njo...ja vem full imamo to zakomplicirano. saj zdaj ko spo počitnice bo boljšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.6.2011 22:04:32   
matcar

se vidimo jutri, lahko noč vsem! user posted image
Nočko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.6.2011 22:05:24   
arabela*

Mi nismo nikoli zbujali, je patronažna rekla, da je spanec več vreden, kot pa to hranjenje in da bo že pridobila kile...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.6.2011 22:05:58   
matcar
Jaz tudi grem proti postli.

Se vidimo ju3,pa še tipkamo prej.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.6.2011 22:06:56   
arabela*

Slikice od tuša pa moram doma pogledat katere imam, pa ti javim. user posted image

žal imata punce te slike za v vrtec...že zmenjeno...sorrryuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.6.2011 22:07:09   
botrca

Punce eno vprašanje:
Kako je pri nas z zobozdravniki za male? Dobiš kako vabilo ali moraš sam iskat zobozdravnika? Če moraš sam, kdo je dober in kje? Kdaj se ponavadi gre prvič?

Ok malo več kot eno vprašanje user posted image

vabila ne dobiš, ampak vprašaš P od malega....pri nas je bilo tako, da je P od Jana priporočala zobozdravnico na Vošnjakovi ki ima otroke do 3. leta pol pa naprej do šole druga...Jan hodi že od prvega leta in na preglede in na čiščenje zob...vse ti lahko na kavi razložim...da ti bo bolj jasno.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.6.2011 22:07:15   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi nismo nikoli zbujali, je patronažna rekla, da je spanec več vreden, kot pa to hranjenje in da bo že pridobila kile...user posted image
Saj jaz ga tudi ne bi,ampak vidim,da deluje.Se mi pa zdi,da je od včeraj,ko imama proti polivanju,100% boljše.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.6.2011 22:07:28   
majakla

ja prosim. sem bila tam, trkala, noben odprl user posted image , klicala po telefonu, noben oglasil user posted image . Saj je v tretjem nadstropju v ZD, ne?

Še meni številko plis. Tak, pa ne bote več najstarejši. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.6.2011 22:08:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

prej kot pri 3 letih ne rabijo it, vsaj tako je nam rekla, ko smo hoteli M naročituser posted image .....

čudno, da P to reče..nam pa čisto nasprotno user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.6.2011 22:10:26   
majakla
To je za našega najmlajšega, naj še naprej pridno spi
in se redi, po mojem bo zdaj doma vedno boljše. user posted image  user posted image
Pa za njegovo mamico user posted image , saj bo, mora.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.6.2011 22:21:33   
botrca
Punce do 3. leta je npr. dr. Forstner (to sva imela midva in je ok) v tretjem nadstropju mislim da...po 3. letu pa je po regijah oz. pod katero občino spadaš.

Št. je: 02/ 22 86 504

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?