Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(5.teden). drage srečke nosečke, povejte mi, ali je normalno, da imam čez dan, posebej še zvečer krče, kot da bi imela M. sicer so malenkost blažji, ampak vseeno me skrbi. povečal se mi je malo prozoren izcedek, prsi so malenkost občutljive, ostalo razen zaspanosti pa je vse ok. 
.
, vsaj čez dan, počutje je ok. zdaj pa še eno vprašanje. ravnokar sem klicala za prvi pregled in me je sestra naročila za 9. april (to sredo), po mojih izračunih bom takrat noseča 5T6dni. a ste bile ve tudi tako zgodaj naročene? lahko pričakujem, da se bo takrat že kaj videlo?
.
pokazal že 30.3. me pa preseneča, da je CB pokazal močen plusek na dan ko bi mogla dobit M (slikca A, če sem natančna), torej 2.4. se mi zdi zanimivo, da sem imela takrat že tolk hormona, ker za to slikco A piše, da bi naj bila takrat, če se dela test nekaj dni po zaostali M, pri meni pa seveda to ni bilo. me je full matralo, da bi šla na samoplačniški betaHCG, ampak je pri nas
plačala še pa še, ampak... bom skušala potrpeti in uživati do srede, potem bo pa itak že kaj znano.