|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Lili - Hvar
13.7.2011 14:11:03   
Smeškec
Ali je mogoče kdo od vas že bil v kampu Lili (Jelsa Otok Hvar)?

Večino pohval slišim na kamp Mina ampak glede na to da ponujajo elektriko in hladilnik gratis v kampu Lili bi se odločila za Lili.


Ali je od vas kdo že bil in vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Lili - Hvar
13.7.2011 23:38:20   
Pikabu
Če jaz prav gledam, ta kamp ni pri Jelsi. user posted image Je od Jelse oddaljen 18 km. Je na drugi strani otoka. Izkušenj pa nimam, smo bili samo v Mini in gremo spet. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 8:04:29   
Smeškec
Vsi hvalijo Mino. Ampak kamp Lili ima gratis elektriko, hladilnik. In tudi cena ni slaba 8€ na dan za osebo. Ja kamp je malo stran.

Gledala sem cene kampa Mina sicer leto 2009 in je elektriko potrebno plačati 2,10€.


Ali lahko poveš koliko pride na dan v Mini in koliko je kaj stala hrana če ste šli npr. na pizzo ali kaj kupiti v market oz. trgovino?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 10:37:43   
suzolinka
Men ima Lili vse pluse, če imaš rad mir in globoko senco. Lastniki so ful prijazni (imajo poleg kampa še trgovinico in apartmaje). Plaža je božanska. Meni kot v raju. Mogoče zna bit na plaži malo gužve, v kampu pa ne (kamp je na pečini). Kamp sem si samo ogledala in ne vem kako je tam bivat. Delovalo je prijetno. In ko sva lastnikom rekla, da greva samo pogledat, sta vse razkazala in povedala.
Trgovina je bolj slabo založena, imajo pa kruh in domače sadje/zelenjavo. Peš poti nimaš veliko. Mislim, da je najbližje Jagodna ali pa Sv. Nedelja. V enega od teh krajev se da priti peš. Tam je pa celo ena  pizzerija.
Pa da ti še kar tule odgovorim na vprašanja iz druge teme. Zdravnik, večje trgovine so v mestu Hvar.

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 10:39:37   
suzolinka
Glede cene v trgovinah težko odgovorim, ker to jaz pozabim. Amapk meke razlike s kopnim ni, mogoče je malo dražje. Ampak glej tako, da so v Dalmaciji kampi občutno ceneje, morje je bistveno lepše in še ljudje so bolj prijazni user posted image  

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 10:51:01   
Smeškec
Hvala za informacijo. Rada bi še vprašala kako je kaj glede kampa in plaže ali je plaža dosti blizu?


Želimo mir, nekako dosti blizu plaže, osnovno hrano tako da si lahko kaj skuhaš in da lahko kam greš kaj pogledati.

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 21:07:11   
suzolinka
Ma ne, blizu je. Itak pa si folk vse na plaži pusti.
Drugače je pa na forumu kampiranje podobna tema http://www.ringaraja.net/forum/Otok_Hvar/m_5746694/tm.htm   in tam boš dobila več odgovorov. Pa uživajte na Hvaru!

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kamp Lili - Hvar
14.7.2011 23:38:08   
Pikabu
Nama je bila prioriteta, da gremo zvečer lahko kam na sprehod, oz. da je kamp tako blizu mesta, da gremo lahko peš, zato je Mina prevladala in nama ni bilo žal. Tudi v trgovino smo skoz hodili peš in so bile dobro založene. Mi smo bili tam dve leti nazaj, lani je bila naša najmanjša premajhna za šotor, zdaj gremo pa v nedeljo. Ne vem, cene kampa so bile tako nizke, da naju ta doplačilo elektrike ni nič motil. Me pa zelo zanima, kakšne so letos cene, no, saj bomo kmalu videli. Glede cen v trgovini se pa ne spomnim, kako je bilo. Zdravnik je tudi v mestu Jelsa, oz. vsaj na zemljevidu, ki smo ga dobili, je označena ambulanta, sva gledala, kje je, ker je ta večja dobila vnetje oči, ampak nismo takoj šli, pa je bilo samo od sebe dobro, tako da točno pa ne vem, kako in kaj imajo.


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kamp Lili - Hvar
15.7.2011 7:54:28   
Smeškec
Super,kot vidim je potem res tale Mina super. Tudi nam je super če bi lahko kam na sprehod šli pa da se ne rabiš kar naprej z avtom vozit, da greš lahko kaj v trgovinco iskat in tko.

To greste v nedeljo vav, no mi pa čez dva tedna in komaj čakamo. Koliko časa pa že hodite tja in kako je kaj?

Kaj pa mrčes pa to in kaj posebnega,... Sej vem da veliko sprašujem ampak rada bi da smo pripravljeni malo in da se imamo čudovito.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kamp Lili - Hvar
15.7.2011 23:32:25   
Pikabu
O, potem se bomo pa ravno zamenjali. Mi bi načeloma bili 3 tedne dol, ampak se bomo ptoem preselili na Lošinj, kjer bomo potem z družbo skupaj, na Hvaru bomo pa sami.

Drugače gremo mi letos drugič tja. Prvič smo bili dve leti nazaj, lansko leto smo bili pa na Braču v hotelu, ker smo šli šele septembra in se nama je najmljaša zdela še malo majhna za šotor. Nama je bilo pa z možem res všeč. Sva se pogovarjala, če bi letos šli kam drugam, da malo vidiva, kako je drugje, pa je nazadnje vseeno pregvagal Hvar, ker veva, kako zgleda in nama je bilo fajn. Kamp je manjši, sanitariji so tudi že bolj stari, ampak je bilo vedno čisto. S toplo vodo je sicer lahko komu problem, za pomivat posodo je ni, pod tuši imata pa le dva tuša toplo vodo, ampak nas ni motilo smo se znajdli, jaz sem z otrokoma malo počakala, da smo prišli pod tople tuše ali pa smo se šli malo prej stuširat.

Nama je pa res fajn, ker smo vsak večer imeli tak lep sprehod do mesta, ravno prav, pa všeč nam je, da je malo življenja, da se kaj dogaja. Z avtom smo pa samo hodili na izlete, ko se nam je dalo, pa če povem po pravici, se nam ni dalo preveč, smo kar večinoma bili v Jelsi. Pa plaža je fajna za otroke, ob strani so terase, tam smo puščali brisače, ker ob samem morju mivka, ampak je taka fajna, se da iz nje gradit. Mož je sinu naredil Strelo Mcqeena. Mali je bil čisto navdušen.

Kar se mrčesa tiče, se ne spomnim, da bi bilo kaj posebnega. Mislim, da sem imela s seboj nekaj za špricat, pa da se nismo nikoli, da ni bilo nič posebnega.


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kamp Lili - Hvar
18.7.2011 9:14:52   
anet
midva sva bla pet let nazaj v kampu mina. kamp je sicer v redu, vendar naju morje ni prepričalo. po ogledih ostalih predelov hvara, naju je najbolj prepričal ta južni del otoka, kjer se nahaja tudi kamp lili, tako da smo se odločli, da gremo letos z najino hčerkico tja.
odvisno kaj vam je prioriteta, al bližina mesta (jelsa, ki pa ni nič posebnega) al mir in kristalno čisto morje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?