Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kar si lahko prebrala.
, že sam občutek da ti nekdo nekja šnara tam noti je grozen, ne pa celo še na silo...brrrrrr.
.Premalo pozornosti in zdravnikov je pri nas,ki se s tem ukvarjajo.Jaz samo upam,da bo z inekcijami uspelo,ker nisem nikjer na forumu zasledila podatka da je kateri uspelo in koliko je možnosti,da uspe?Pozivam pa tiste,ki ste imele uspešen postopek z inekcijami da napišete svojo izkušnjo.vam bom zelo hvaležna.S postopkom bom začela v mesecu septembru,ko dobim tečko,nekje začetek meseca naj bi prišla.sedaj imajo dopust,pa tudi sama rabim premor.
.
, uffff jaz pa letim že proti 37 letom, za drugega sončka pa delava že štiri leta.
Aja sem pa iz okolice Celja, hodim pa v MB.
glede na to, da si jih imela ti 5 jaz pa imam le tri. Pa da so Andreji dali še dva IUI-ja, ker midva imava tudi namreč nepojasnjeno neplodnost. Jaoo, jaz se bom upirala z vsemi štirimi proti tem IUI-jem!!!
.
dr. Knez se mi je predstavil, sestra Marija, ki me je učila prvih rokovanj z injekcijami in mi delila terapijo je bila ves čas ob meni. Ko sem že mislila, da je pa že čas, da se zdravnik malo umakne od mojih razrečenh nog
.Hvala ker si zaupala tudi nam tako veselo novico.A si imela inekcije ali tabletke?
.Javite
pa je bilaše večja
) ampak očitno deluje