Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 10.8.2011 23:19:07
|
|
|
|
mini86
|
js še zmer dol vlečem.. no js vlečem une naše stare risanke za celija važn da je zadnja slika najina ane na videu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 7:54:07
|
|
|
|
dreamhorse
|
Zdravo punce... pri nas je danes 9 stopinj... zebeee. naseldnji teden, ko imam dopust, bom verjetno morala kaj v šoping za žano, da ji kupim kako jaknico... Že imajo kje? Nisem vedela, da se da z youtuba tudi loudat, imam partis in nato utorrent za to... Lep dan.. upam, da bo popoldan kljub sončku kaj toplo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:00:02
|
|
|
|
bjondi
|
A se da dol potegnt tud kak komad...ja bom pa še jaz probala,upam ,da nisem tako blond in da mi rata... Dh-tudi v lj je sveežee...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:02:45
|
|
|
|
dreamhorse
|
jaz že razmišljam, da bom prižgala kalolifer... verjetno je bilo to "poletje" vsega skupaj 14 dni, da me v pisarni vsaj polovico delovnega časa ni zeblo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:03:18
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi V živalskem vrtu...nič bat sem zaklenila za za javni dostop svetu... http://www.youtube.com/watch?v=efgjk3m7KtU&feature=player_embedded dobr da je kej živalic na videu...zadaj piše živalice so si ogledal ...po tanovem bomo govorili da gremo v zoo na igrala...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:04:01
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse jaz že razmišljam, da bom prižgala kalolifer... verjetno je bilo to "poletje" vsega skupaj 14 dni, da me v pisarni vsaj polovico delovnega časa ni zeblo... Tud jaz imam nogavice gor...pa okna priprta...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:04:27
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse A dej nehi no,pol boš pa ugotovila ,da sploh nisi slaba s kratkimi skodranimi lasmi... Bom dala slike, da boste ocenile... če bom upala :) verjetno se bova zopet podale na Rožnik.. Seveda, če bom šla in če ne bo našla kakšne druge poti. :) Ja vem ja kje približno je to...sem mislila,da sta tu zraven nas... Kje pa je to, zraven vas?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:26:36
|
|
|
|
tecka
|
No, na planotah Notranjske smo danes imeli 5 stopinj. V službi sem v 2 dolgih rokavih, ampak brez štumfov. Mi je groza, ko perem perilo in moram to obešat, sortirat, zlagat skupaj..raje perem majice. Bjondi, super video iz živalca . Pusti ga še malo, v službi ga ne morem snet dol, verjetno imamo kakšne blokade (poleg tistih v mojih nespretnih prstih ), bom probala še doma...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:27:35
|
|
|
|
mini86
|
evo js kuham mezgo.. potem mam pa frizerja.. ja nč ni toplo..no ampak napoved za pag kaže da bo okol 34 stopinj celih 14 dni..pa se bom spomnla na vas a prav
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:29:38
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi A se da dol potegnt tud kak komad...ja bom pa še jaz probala,upam ,da nisem tako blond in da mi rata... Dh-tudi v lj je sveežee... ja to se tud da.. ko odpreš youtube maš nad komadom napisan video2mp3:convert now HQ..no to klikneš in slediš navodilom js sm jih učer ogromno potegnla dol in so že na ključku
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:52:40
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Smrketa - jaz jutri najverjetneje ne bom mogla v LJ, te pokličem dop. Ni panike. Se bova pa za drugič zmenili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 9:59:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse A dej nehi no,pol boš pa ugotovila ,da sploh nisi slaba s kratkimi skodranimi lasmi... Bom dala slike, da boste ocenile... če bom upala :) A pol si skravžlana danes...ma mislim da ti nič ne fali če si skodrana...a ti ni v redu... verjetno se bova zopet podale na Rožnik.. Seveda, če bom šla in če ne bo našla kakšne druge poti. :) Ja vem ja kje približno je to...sem mislila,da sta tu zraven nas... Kje pa je to, zraven vas? hipodrom stožice...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:00:12
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka No, na planotah Notranjske smo danes imeli 5 stopinj. V službi sem v 2 dolgih rokavih, ampak brez štumfov. Mi je groza, ko perem perilo in moram to obešat, sortirat, zlagat skupaj..raje perem majice. Bjondi, super video iz živalca . Pusti ga še malo, v službi ga ne morem snet dol, verjetno imamo kakšne blokade (poleg tistih v mojih nespretnih prstih ), bom probala še doma... Ja sej imam naloženega na svoji strani pa se ga vidi samo ,če imaš tale link drugače ne...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:01:42
|
|
|
|
bjondi
|
mini-ma h kakšnemu frizerju spet...kaj ti pa še manjka...aja mal se greš razvajat...o.k. nej ti bo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:02:35
|
|
|
|
bjondi
|
Mini ti kuhaš mezgo jaz pa poslušam pesmice k mi jih je vitae včer dala...tud to je nekaj a n...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:05:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Joj, boga Manči. Glavno, da je sedaj doma in da se cartate. Upam, da čimprej okreva za soimenjakinjo in vse vas
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:08:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ojla, no, tudi meni odgovarja sreda (ali pa kak drug dan). Ura pa tudi:) Ja, vlakec... Opažam tudi v trgovinah, da bo treba SRečkota čim manj spraševat in čim hitreje hoditi mimo igrač, ker že zna zavpit "kupili" No, zaenkrat mi je to še smešno. tecka gotovo bi ti bilo tole še bolj smešno - ker punci vesta, da delam v otroški trgovini, mi zadnje čase zvečer padeta v objem, me stiskata in gledata kaj imam v torbici, vrečki, pa sprašujeta če sem prinesla kake igračke in če sem kaj kupala(pravi Manca)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:11:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Tečka - naš pa vpije "to bi mel", in ponavadi je moj odgovor sarkastičen nazaj. Najbolj smešen je bil na morju, ko je videl kakšen hud čoln ali jadrnico in je na ves glas zavpil "to bi mel" - jaz sem prikimala in mu rekla "i mama bi sine" :) Drugače moram pa pohvaliti vnemo in elan Janci F. Sem si zadevo že ogledala in kaj nastaja je prav neverjetno. Le tako naprej! Sicer bo pa Jakob tudi občasno tvoj stranka :). Pa kaj pokliči!? vitae ti si pa faca s tem stavkom i mama bi sine za JanciF, gotovo gre za kako res lušno zadevico okoli varstva
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:12:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
aja danes se bom razpisala, pride dan ko na RR sploh ne morem, pa ne vem ali mi brskljalnik štrajka ... al pa RR občasno res nagaja....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:14:53
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Mala_princeska- Velika planina je zakon za male otroke. Gor se pripelješ z gondolo in sedežnico, nato imaš pa odlično izhodišče za potepanje. Lahko greš do Domžalskega doma ali preprosto naokoli. Mi imamo Jakoba ponavadi v nahrbtniku, a ga zadnje čase navajamo na hojo, sam sebe pa na plezanje. Tokrat je imel s sabo prijateljico in sta ful prehodila. Tako da, če je družba, ne hitimo, ampak nam malčki diktirajo tempo, če smo pa sami pa veliko prehodimo, a je Jakob pretežno v nahrtbtniku do vrha. super fajn.... gondola mi še gre, sedežnice se pa bojim, a se ji da izogniti (sedežnici)? najbrž je pa sedaj ravno pravi čas za gor, ker jeseni najbrž že kar veter nagaja
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:17:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Naša Žana pa je včeraj pogruntala, kako se vozit s kolesom in je cel popoldan po ulici gor in dol (saj ne vem, mam občutek, da sem to že napisala) ja pri nas je sedaj tudi kolo s pomožnimi koleščki zakon, zadnjič je želela celo na cesto, se je stulila predno sva jo osedlala na sedežek na veliko kolo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:17:36
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, nisem še skodrana... danes in jutri bom še vztrajala, tako da čez vikend se skravžlam.. da mi ne bo treba v službo, če bo kriza... :) Lj ne poznam čisto nič, tako da nimam pojma kje je Hipodrom.. sem se morala prav smejat, ko sem ti napisala, kater konec si ti, kot da bom vedela kje je karkoli..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:19:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 po eni strani bi že pakirala, po drugi pa so več ali manj same take stvari k jih bomo še uporabljali tako da bom s tem še malo počakala aha šibaš na Pag, an??? Uživajte :-))))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:20:54
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Evo punce, jaz sem danes izvedela, da bomo imeli bejbo. Ima že čez 1kg, tako da je prava babnica iiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 11.8.2011 10:23:44
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 o smrketa ful dobr!!!zdj pa nauš rabla kožce nategvat sj jutr pridš ane Ej, ne bo me, ker sem brez avta. Že 3x sem ga dala popravljat, pa še vedno električar ne ve kaj bi bilo. Sredi noči se prižgejo luči, zjutraj je zato prazen akumulator in potem je treba na kable vžigat, čez par minut je pa spet vse od začetka. Jutri imam pa zobarja, pa sploh ne vem kako bom prišla do tja al je akumulator fuč, ali je pa kje kak tak čuden stik, da ti akumulator sprazni??? najbolj je dat stestirat akumulator, da ga prkljopijo in vidijo kake motnje povzroča.... btw tud jst sem kak teden nazaj menjala akumulator
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Pijete kavo?Da (
73%)

Ne (
27%)
Število vseh glasov: 9350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!