Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
danes CTG z nekaj malimi popadki, dete se ima še čist fajn, plodovnice dovolj, pretoki ok, me je pa v petek spet naročila v bolnico na CTG. Je rekla da se me mogoče celo usmilijo in mi predrejo pa da se potem zgodi kot se mora
čeprav po eni strani upam da se bo kar prej...mi je pa zdej že res kar malo muka
pa še cele dneve čuvat in skrbet za našo naspidirano dveletnico, ki se ji vsak dan bolj dogaja in niti spat nima več časa čez dan...jaoooo 
Gležnjev, zaradi zatekanja, že nekja časa sploh nimam. tako da sem potem kar malo na "slepo" masirala, tako sa mi je potem še luknja ratala v oteklini
,da vam še jaz vam veselo novičko,v petek se mi je odluščil čep,v ponedeljek mi je otekla plodovnica in tako sva z dragijem odšla v porodnišnico,kjer so ugotovil,da nisem nič odprta,samo da se neki dogaja,moji popadki zelo blagi ampak ko so ugotovili da sem tri dni čez rok in da moji popadki niso dovolj zreli so mi dali umetne in tako se je v PONEDELJEK; 15.8 RODIL NAŠ TEŽKO PRIČAKOVAN FANT IAN,KI JE TEHTAL 3180kg in VELIK 50cm,se že od včeraj cartava doma!!!!!!
Isabella, 50 cm 3250g.