felix7
|
hvala punce za odgovore glede olajšav za VDČ. To sem se spomnila, da v prvo te rubrike nisem izpolnjevala, tokrat pa me je zmedlo, ko pač imamo že enega otroka Sem pa prvič uveljavljala kar pri dohodnini v enkratnem znesku in je bilo fajn, ko je malo večji znesek kapnil na račun Sina ima trenutno mož v olajšavi pri plači, no včeraj pa je dobil odpoved, tako da se nam življenje dodatno zapleta, ko je najmanj potrebno da sem pod stresom, mi najbrž ni potrebno razlagat, ampak skušam biti pozitivna in pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Se bo vsaj lotil pisat diplome, s katero odlaša že par let. Danes gre na govorilne ure k enemu asistentu, ki je bil na faksu moj sošolc, da se zmenita za temo in mentorstvo, tko da se zadeve končno premikajo cunjice - računam sicer na ene dve kolegici, da bosta posodili, ampak sem že tako neučakana, da dobim te cunjice, začnem prat in zlagat v predale včasih bi kar kaj kupila, pa se zelo težko bremzam, ker dokler ne vem, kaj lahko dobim, itak brez veze, da kej kupujem. Na koncu morda ne bom potrebovala prav ničesar. Ampak tem srčkanim oblačilcem se je takooooooooooo težko upret Natka - ti pa počivaj. Tudi meni je kak dan tako težek trebuh in me vse tišči, pa res najbolj koristi počitek. Samo sej sva na istem - pri še enem marčevčku je težko počivat