Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Iščem namreč rumeno veliko previjalno podlogo dimenzij 75x80 s tem slončkom Humphreyem, pa je v Lj nimajo več (
.
danes sem bila v BC v Grosuplju in sem se spomnila nate. Našla sem točno takšno previjalno podlogo, imajo 1 kos

skupi v skupini v vrtcu (če ga bosta dala). V šoli pa skor sigurno ne, ker se bomo mi selili v Tabor, ko bo hiška stala.
Vidva imata svoje stanovanje / hišo? Midva sva pri moji tašči in tastu.
. Najslabša varianta, ki se ti lahko zgodi je, da ti na CSD obračunavajo olajšave, vi2 s partnerjem pa sta se odločila, da je za vajin družinski proračun najboljše, da olajšavo uveljavlja on
. To pomeni, da bi imela ti pri poračunu dohodnine doplačilo, partner pa tudi ne toliko vračila, kot bi ga lahko imel. Se pa da še vse z ugovori na dohodnino reševat.
da sem pod stresom, mi najbrž ni potrebno razlagat, ampak skušam biti pozitivna in pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Se bo vsaj lotil pisat diplome, s katero odlaša že par let. Danes gre na govorilne ure k enemu asistentu, ki je bil na faksu moj sošolc, da se zmenita za temo in mentorstvo, tko da se zadeve končno premikajo
), zdaj pa še čakam da dobim stvari od lubijeve sestrične ( posoja ). lepo se nabirajo pa tudi v omari so že zložene. zdaj čakam na september in lepo vreme, da jih bom oprala, zlikala in jih pripravila za