issa_
|
dan! kako ste kaj babike? jao čist nič se nena dogaja več tu gor,.. kaj te počnete lepega? jaz sem danes kljub temu da se nismo dobile, celo dopoldne preživela v europarku.. sem šla z dragim skupaj,ko je odšel v službo in sem te z njegovo sodelavko spila kavico,par debat smo dol vrgli (se zjutraj tako ali tako ni veliko strank,te pa sta lahko ), pol pa je prišla moja kolegica (janova botra,no bodoča botra ), te pa sma malo pohajale gor in dol,..se bi se zunaj sprehajala, ampak je tako pihalo da me je minlo, že ko sem pol domov mogla it. Jan je bil pa tako priden, cel čas ali je spal ali pa se je igral v košarici oziroma lučke in okraske ven gledo... no pa pocartal se je tudi malo... če druga ne ko se je hranlo, so ga vedno drugi,..tak da je skor zgledlo kot da ni moj... tak da ja..malo mi je pasalo bit med ljudmi,..mi malo to manjka, če čisto iskreno poznam,.. pred nosečnosjo (no pa par mesecev nosečnosti) sem delala, vsak dan z ljudmi,..zdaj pa skos doma....hmm...ja res mi manjka..... in ostale? tak zdaj sem izkoristla, ko še spi da sem malo napisala...še prej pa sem hitro stanovanje v red spravla in kosilo se kuha,.hehe sem pridna ne
|