Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, drugače se počutim normalno, danes sem šla že malo ven, edino križ me je zagrabil zaradi vsega tega ležanja. Kdaj pa imaš test? Upam, da obe konec meseca ugledava
, pa tudi tiste, ki pridejo za nama.

T R E P E T A L K E (beri TESTI)
KANDIDATKE V POSTOPKU
(dr.RELJIČ)
, pa čeprav sem čist nervozna ker drugače naravno sploh noče priti do mene. Sam mi je še sestra Marija zatrdila, da more priti po femodenu!!! Tk da upam da res, ker bi rada čimprej začela z špikanjem, drugače špike že imam doma, mam pa povečano dozo na 3 enote gonala. Pri prvem ivf sem štartala z 2.
Sedaj pa vem, da je bilo samo dobro zame. Še dobro da so mi ostali eskimčki. Glede na to, da je tvoje telo še polno hormonov, imaš več možnosti za uspešnost zamrznjenčkov, kar je zelo vredu in na koncu ti prinese
tokrat bomo poskusili brez maksimalnih doz, ce bomo pridelali kaksno celico ter da nama rata v 6 postopku
kakšna so vaša mnenja?so sicer zelo ugodno ampak predno bi naročila me zanima kaj mislite?
je to od utrogestana?? ali je že zgodnji dober znak
, da lahko začnemo s postopkom, po transferju pa bi vse naredile, samo da ne pride
Je res en posebni občutek, vsaj jaz sem tako doživela.. Tako da pridno le božaj svojega bušija oz.pikico
.