ursonok
|
Zdravo zdravo, najprej - Disere in tečna polovica, čestitke!!! Upam, da ste vsi zdravi, vse ostalo bo že! Jaz sem danes kar ok, prevedla, kar moram prevesti do jutri, celo potelovadila . No, in z mojim sva spekla kolače . Zdaj se peče drugi pladenj, mljask! (Ne, jedla ga bom šele jutri, ne bojte se .) Kašelj Naša tamala tudi kašlja, a zdaj že veliko manj, skoraj nič, pa še prej je kašljala večinoma le, ko je ležala, tj. v horizontalni poziciji. Okoli 22h je imela fazo, ko je kašljala kakih 10 minut, potem se je pa umirilo. Mi ji dajemo neke homeopatske granulke in homeopatski sirup (Stodal). Zgleda, da pomaga . Baje pomaga tudi domač "sirupček": v kozarec narežemo čebulo, damo nanjo med in limonin sok, spet plast čebule, med, limonin sok. Tako nekaj plasti in počakamo, da čebula spusti sok. Potem precedimo in pijemo parkrat na dan po eno žličko. Okus je baje kar ok. Jutri probam. To so metode poljskih babic (s poljskega foruma ). A so vaši lokatorji tudi precej aktivni? Moj se skoz obrača in me ful brca pod rebra. Res močno, sploh v primerjavi s prvi hčerkico, ki je bila nežna ... Nežna zaspanka . Nič, grem počasi v posteljo. Pridne bodite!
|